Szerintem ezzel nincs gond. Te sosem gondolkoztál pl azon, hogy egy lánynak mit vigyél ajándékba? Ha pl valaki nem szereti a pezsgőt, akkor nem biztos hogy pozitív, ha azt viszel. Egyébként a legtöbb ilyen pont arra szolgál, hogy a lány személyiségére következtethetsz belőle. Ráadásul arra mit Gróf írt, szerintem abszolút nem éri meg hazudni, hiszen úgyis kiderül. És bizony van olyan, ahol simán kitiltanak hirdetőket is akár és vendégeket is (én itt is alkalmaztam volna már régen a Szerkesztőség helyében, hogy aki nem ide való, akár vendég, akár lány kitiltani örökre, vagy maximum egyszeri tiszta lap lehetőség).
Vagy egy másik példa, ha Pesten járok csak és kizárólag olyan lányhoz megyek, akinél van online ipegyeztetés. És érdekes módon működik, ez vajon hogyan lehetséges? Pedig 24 órával a randi előtt lehet csak lemondani, egyébként mindkét fél beleegyezése szükséges, és igen keményen szankcionálják, ha valaki semmibe veszi ezt (mind lány, mind vendég oldalról). Nem akarok senkiről rosszat mondani, de pl Pécsen elég sok leányzó, hááát... na mindegy!:)