Nem sokat, mindet! :)
Nem sokat, mindet! :)
Palibá nemsokára nyugger. Öreg már.
A nyugdíj helyzettel nemtom, mi lesz, most hallottam nemrég, hogy aki nem gyártott elég kölket, nem kap. :D
Én mondtam annak idején, hogy be kell fektetni életbiztosításba, nyugdíra is kéne gondolni majd, hátha megérjük.
Na, át kell lépnem Bigyóba, mert jön Nándim lassan, azt nem talál.
Bigyót meg még bírálják. De olvasok, csapasd! :)
Te, ez már olyan lefedett, mint a teniszpálya télen. :D
Üzleti érzék zéró, hogy bele is kell tenni, eszükbe se jut, de fene segít nekik, csak felvenni akarnak.
Salgótarján, gondold át! Olcsó az ingatlan, földrajzilag nem rossz, érted.
Komárom elég kis város, aztán a kutyakozmetikus remekül megél, Salgótarján kong.
Várjá, most mi van? Ki kivel van? :D
Bigyót még elbírálják.
Itt Pesten ilyen kivénhedt izék, meg ez az, öreg bálnák cirkusza, fegyverropogás van, érdekes.
Mondjuk én elröhögcsélek a forgószékemben, már a kifliért kűzdenek bakker.
Salgótarjánba nem gondolkodunk? Kéne alkotni valamit. Niincs konkurencia. :D)D)D)
Rakjuk össze, amink van? :D
Durvábban tolják, ez lófütty, de inkább idegesek, ez nem jó a biznisznek.
Pali bá bendeguz a chaten, ja, megjelent amint írtam, nincs meg a címe, de ki is hagynám.
Kipróbálom, hogy elbírálnak-e. Bigyót jobban szeretem, már nem hirdetek itt, vagy most. Mindegy.
Tudnád, mi folyik Pesten! Vidék semmi. :D
Te, aztán Sálgótárjón meg üres? Mer szerintem az volna még nagy biznisz.
Ott a Győzike is, vagy már nem? :D
Meg Erdőszlén őzike,sz...n le a Győzike!
Szia Gróf Uram!
Látom, megint aktív vagy. :)
Írd csak a tutit, lájkoltalak párszor, mert sokan baromira nem vágnak semmit.
Maradok Pesten, de figyelek néha. Amúgy jé, igazad van, érdeklődőkből lesznek a látogatók.
Látom, valaki meg akar hódítani megint. Mennyire röhögsz ilyenkor?
Na jóccak, aggyá nekik! :D
Egy próbát megérhet, de hozzáteszem, személyesen nem voltam, mert elbizonytalanított a másik hölgy!:)
Szerintem ezzel nincs gond. Te sosem gondolkoztál pl azon, hogy egy lánynak mit vigyél ajándékba? Ha pl valaki nem szereti a pezsgőt, akkor nem biztos hogy pozitív, ha azt viszel. Egyébként a legtöbb ilyen pont arra szolgál, hogy a lány személyiségére következtethetsz belőle. Ráadásul arra mit Gróf írt, szerintem abszolút nem éri meg hazudni, hiszen úgyis kiderül. És bizony van olyan, ahol simán kitiltanak hirdetőket is akár és vendégeket is (én itt is alkalmaztam volna már régen a Szerkesztőség helyében, hogy aki nem ide való, akár vendég, akár lány kitiltani örökre, vagy maximum egyszeri tiszta lap lehetőség).
Vagy egy másik példa, ha Pesten járok csak és kizárólag olyan lányhoz megyek, akinél van online ipegyeztetés. És érdekes módon működik, ez vajon hogyan lehetséges? Pedig 24 órával a randi előtt lehet csak lemondani, egyébként mindkét fél beleegyezése szükséges, és igen keményen szankcionálják, ha valaki semmibe veszi ezt (mind lány, mind vendég oldalról). Nem akarok senkiről rosszat mondani, de pl Pécsen elég sok leányzó, hááát... na mindegy!:)
Helló!:)
Értem én ezt a részét is, de azért nem hinném, hogy jobb ha valakinek naponta 50 telót kell fogadnia és vendége egy sincs belőle, mintha csak 10en keresik, de azok meg is látogatják... Azonkívül bár nem vagyok hirdető nyilván, de nekem az lenne a logikus, ha a lányok stabil vendégkört szeretnének maguknak, és minimalizálni akarnák az egyszeri látogatókat. Márpedig amit írsz, pont nem ezt erősíti! (Szerintem:))
Amúgy mint érdekesség, máshol olvastam olyat, hogy nem akartam elhinni!:)) Egyes lányoknak az a bajuk, hogy van, ahol túl részletes az adatlap, és ezért kevesebb érdeklődő hívást kapnak!? De most komolyan ez valami vicc?? Magyarázza meg nekem valaki (akár hirdető is), hogy nem az a lényeg, hogy mennyi vendég van, hanem hogy mennyien érdeklődnek??
Helló mindenki!:)
Gróf, téged is lehet "látni"?:)
Ezzel kapcsolatban meg röviden a véleményem nem változott, csak az az oldal lehet sikeres, ahol minimum 50%ban a vendégek érdekeit tartják szem előtt. Mert az igaz, hogy az oldal a hirdetési ***moderálva*** él, de ha nincs vendég, akkor miért is hirdessen egy lány az oldalon?
Magyarán ezek ellen minden eszközzel fel kell(ene) lépni. Itt és máshol is. Nem vagyok naív, nyilván tökéletes sosem lesz, de azért törekedni kéne rá!:)
Lehet azért nem erőltetik ezt a több nevekkel játszadozós illetők beazonosítását a fórumon ill. a chaten mert több érdeket is sérthetetnek vele...és itt nem mi vagyunk akik feltetetik magukat az oldalra ergo nem mi vagyunk a lényeg
Finoman fogalmaztam, de szerintem érted mit akarok ebből kihozni....
Lájkoltalak, meg a Fütyülőst is.
Tudjuk, azóta nem izgi, de lehet, hogy meg is szűnt.
Örök változásban élünk. ;)
Helló Gróf Uram!
Te még élsz? Ráadásul ilyen korán? :D
Emlékszel a MÜSZI reklámra? Sokáig nem tudtuk, mi az.
lessz :D puszi!!
(ate) írja már be ide is amit amit NANA-k küldtött belső üzenetben.
Volt ilyen kérdés? :D