Beszélgessünk...

Julcsika! · Újonc (29 hozzászólás) · 2013. október 29. 21:27

Ja,bocsi..Láthatatlan vagyok:)))))Jó ez így:))

Julcsika! · Újonc (29 hozzászólás) · 2013. október 29. 21:26

Na ez meg mi????Nem szeretem a nőket...Amúgy meg ha arra akarsz kilukadni hogy én sem vagyok nő,akkor eriggy a szemészetre fiam,de sürgősen!!!!Amúgy meg tudod mit???Ereggggggy te a fenébeeeeeeeeeeeeee!!:))))Puszi

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 29. 16:00

A problémáidat illetően ahelyett, hogy férfiaknak árulod magadat, szerintem inkább neked kellene egy nőt venned magadnak. Csak hogy láss olyat is. Legalább egyszer az életben.

Julcsika! · Újonc (29 hozzászólás) · 2013. október 28. 11:25

Te vagy a szánalmas mr kémia!

Ezek szerint tőled sem áll távol a jelenség, miszerint jó egy lánnyal ilyet csinálni..Máskülönben nem minősítenéd magad egy ilyen kommentel..A szét-hez nem kell gátszakadás, csak elég annyi is hogy nagyon megfájdul a hasad, fáj a hüvelybemenet, meg nem bírsz lábra állni, és undorral csinálod egy idő után, mikor már azt mondod magadban hogy mikor lesz már vége..Nem szidtam, csak a tényeket közöltem..A kettő nagyon nem ugyanaz!!!!!!

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 27. 21:06

Apropó ha egyszer csak eltűnik minden kiment és bejött üzenetem, az miféle dolog? Sűrűn esik meg ilyesmi ezen a site-on?

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 27. 21:04

Csak hogy tisztázzuk, a "szét" az akkor van, amikor már gátvarrónál kötöttél ki, addig csak a "meg" a múltbéli befejezett történés. Amúgy Mr. V. József nem én vagyok, de mégsem állapot, hogy gyáván szidod őt a háta mögött. Szánalmas!

zs1987 · Őstag (378 hozzászólás) · 2013. október 27. 16:54

Lehet, hogy kicsit "eretnekségnek" számít ilyen kérdést itt feltenni, ti mikor először mentetek hirdető lányhoz, akkor nem volt bennetek végig valamilyen bűntudat, lelkiismeret furdalás, hogy szexért f*z*ttek? Nekem az elsőhöz nagyon sok időnek kellett eltelnie, mire a szex utáni vágyódásom erősebb nem lett, mint a belső gátlásaim. Végig az motoszkált a fejemben, hogy ez nem helyes, nem kellene ezt csinálnom. Sajnáltam a lányt, annak ellenére, hogy kétszer is megkérdeztem tőle, biztosan nem jelentenék-e neki gondot, mert ez mégsem olyan, mintha bemennék a fodrászhoz nyiratkozni, ehhez kellhet némi szimpátia a lány részéről is. Nem dobott ki, bevállalt, jó volt, de sajnos azt az első alkalmat nagyon beárnyékolták ezek a gondolatok. Alig bírtam magamban tisztázni, hogy egy szolgáltatást veszek igénybe, amiért f*z*tek a lánynak.

Törölt felhasználó · 2013. október 23. 21:00

Jól van. De csak a firkálás megy látom.

Segítek. Rákattintasz Kefegépre, oszt van olyan h privát üzenet.

Oda told nekem a Józsi elérhetőségét, na!

Velem minden egy élmény, de én nem is rejtőzködöm. :)

Szal, a srácok már nagyon szeretnek Debiben, mert neked már névjegykártya se kell. 

Hiányozni fogsz nekik. Biztos. Ja, inkább tedd a szádba, ami bele való! :D

Julcsika! · Újonc (29 hozzászólás) · 2013. október 23. 20:54

Akartam küldeni,de nem engedi..Ahhoz komolyabb regisztráció kell.Ide meg szerintem nem engedik..Nem vagyok úri nő,csak a mondás tartja így..vagy nem???Igen, a pasinak majdnem igaza volt,mert aki qrvának áll,azt tényleg megba..ák..DE! Nem SZÉT,és ez nem mindegy,és ezt nem akarta bevenni itt egy csomó húgy agyu pasi..De nem baj..Jól elbeszélgettünk, én kifejezetten élveztem..Én olyan vagyok mint a Fantomasz..Hol itt, hol ott, hol így, vagy úgy..De nem fedem fel a kilétem, mert nem érdekes hidd el..Igen, viagrás jóska miatt regiztem, de nem vagyok sztár, a vihar elvonult, én meg elcsendesedem,és teszem a dolgom..Üdv,egy élmény volt veled is beszélgetni!

Törölt felhasználó · 2013. október 23. 20:41

Akar a hóhér mán az én koromban az erotikából megélni.

Na, látom azé dűlőre jutunk. Ettem szalonnát, azért késtem.

Te, Úrinő. Azt hol-e van a te hirdetésed? Mer ez így nem fair.

Te tudod h én hogy nézek ki, van 3 szeplő a hátamon, egy anyajegy a seggemen, meg egy a bal combomon.

No, akkor lássuk, hogy az Úrinő hogyan néz ki! (Amire büszke vagy, tök mindegy:))

De ahogy az egyik általad támadott pasi írta: Aki q...-nak áll, ne sírjon, ha b...!!!

További sok nyelést, meg a többi sikerdet kívánom Néked életfogytiglan!

Julis regisztrált a Viagrás Józsi miatt(?) október hanyadikán is? :D

Julcsika! · Újonc (29 hozzászólás) · 2013. október 23. 20:22

Jó van na..Van több szakmád, legyen...de mindenáron az erotikából szeretnél megélni..amit megértek én,mert könnyebb meg jobban fizetős mint a kapálás..na meg a póc pakolás..Na lásd hogy úrinő vok, privátba küldöm a vigarás számát..Sok sikert hozzá!!!Remélem össze jön a randi:))))

Törölt felhasználó · 2013. október 23. 19:48

Te, Julis, ha már így összeakadtunk, a Viagrás Józsi elérhetőségét megadnád?

Én megértem, hogy szerinted a polcrakodó (Hódító Vilmától lopott szöveged) van társadalmon kívül,

neked meg az a sikerélmény, amit magadról leírtál. Nekem van néhány szakmám, mellikből is öregedtem ki?

Szerinted, érted. Szerinted. :D

Na, add má meg a Józsi számát, lécci! Kösz. 

Törölt felhasználó · 2013. október 23. 19:37

Like :D

Julcsika! · Újonc (29 hozzászólás) · 2013. október 23. 19:08

Bizony több vagyok Lindus.De vígasztal ez téged???..Neked még kapálnod kell egy ici-picit hogy vigyed valamire, de már úgysem fogsz,mert kiöregedtél a szakmából.... Biztos volt idő mikor lehetett volna neked is több:)))Életed delén már túl vagy..Hajaj..mihez is fogsz kezdeni, mikor már a gyönyörű szeplős, gizda testedet mosolyogni sem tudod már ide bedobni, nem hogy dolgozni vele????Na ez kínos..:)))))) Egyáltalán mi a fenét keresel te itt???Újabban nem is hirdetsz, csak beszélsz itt úgy hogy a kutya sem kíváncsi rád:)))De engem nem zavarsz..Ilyen embernek is kell itt lennie..

Törölt felhasználó · 2013. október 23. 00:04

".Nem gondoltam hogy egy teljes azonosulásnak hivatott nyelvtanilag formátumnak kiveszik az ember szemét..Már akkor tudtam, de gondoltam, barbár népnek nem mndegy????"

Idézet Juliskától (Debrecen), a Viagrás Józsi a vendégje. 

Elemezzük a mondatot, az elsőt! Aztán a másodikat is. Mit akart ezzel kifejezni az író?

Ötösért, aki ezt felmondja fejből még egy 5-ös.

Meg aszongya, Ő sose lesz polcrakodó, mert mint mindenki tuggya, TÖBB Ő annál.

Mindezek után unja a fórumozó urakat, és kéri "kiregisztrációját".

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD (Ez de ratyi:))

Törölt felhasználó · 2013. október 20. 21:20

Most kéne abbahagyni.

Az baszna be, ha az Én alvázamtól izgulna fel. Hülye! xd.

Am télleg jó az alvázam még mindig, de melyik profilképemre is gondolsz?

A fejlesztő pedig üzeni h sehol sem tart ingyen képzést, pláne nem fórumon,

meg ő se ennyi tudással született, és folyamatosan tanul. Erre van neked is lehetőséged.

Ja, és nem csak szoftver, hardver is, én tudom...

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 20. 21:07

Ha élőben is van olyan jó alvázad, mint a profil fotódon, igazából ki tudnád te szedni a szakiból, csak akarni kellene. A szoftveresek nagyon könnyen vakulnak. Forró fejű népség :)

Más. Ha már úgyis beleférnek dolgok ebbe a fórumba, feltenném a kérdést, ismerős-e valaki swinger világban? Az intellektuelebbek közül egy levelező partnert keresnék - idősebb korosztályból és jelentős társasági ismeretekkel. Bármilyen tippet szívesen fogadok.

Törölt felhasználó · 2013. október 20. 17:57

És ezért kár, hogy a szövegbe sem lehet javítani...

Jav. nem offolsz akart lenni, tehát volna mit itt is.

Törölt felhasználó · 2013. október 20. 17:56

Szia, ne, offolsz, de nem árulja el a szaki :)

Aki programozó, élete végéig tanul, mert elveszik...

Nem én vagyok a programozó, de elég közel hozzám, én meg csak kérdezek.

Máshoz Ő, máshoz én, de mindketten 100-on.

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 20. 17:41

Kefe: Talán kicsit off, de érdekelnének az ip trükkös módszerek. Én csak olyat ismerek, hogy ringyóz alatt a host file-ba berakni, hogy a weboldal cím egy proxy szerverre mutasson, és tunnelezni. Kitaláltak már kevésbé bonyolult módszert is?

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen