Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2013. október 08. 20:16

Hali ilko,

olvasgatlak benneteket. Gyurgyalagnak is igaza van, meg neked is, tehát itt az a nagy helyzet h vidéken ez a legnézettebb, Budapesten meg az. Ha Bp-t ütöd be, akkor valóban azt dobja ki mindenhol. Vidékre meg ezt.

A nézettségről annyit h az semmit nem jelent, rosszabb, mint a statisztika, van h 7-es nézettségre több jó vendég, és itt a jón van a hangsúly, nem az értetlenen, meg a szemtelenen, 250-es nézettségből meg 90% kuka. Mondom, ez semmit nem jelent.

Mindegyik nagy, de kinek ez, kinek az, kinek mindkettő. Amúgy tényleg őrzik az adatokat, képeket...ami mondjuk engem nem zavar, tőlem a Blikkbe is rakhatják, de más nem biztos h így érzi. A törlés törlést jelent(ene), de nem. Hidd el, sokat megtapasztaltam.

Ennél még sokkal többet látsz, ha hirdetőként vagy ott, de nem hiszem h versenyeztetni kéne portálokat. érted.

Jó a VL, hidd el és korrektek nagyon. Elárulom, semmi érdekem dícsérni, inkább siratom. Jó volt itt hirdetni, de Bp-n vok.

Törölt felhasználó · 2013. október 07. 22:10

Ja, meg az aprónak is örül :D :D :D

Törölt felhasználó · 2013. október 07. 22:09

Falun a postás nagy ember, tudod :)

Törölt felhasználó · 2013. október 07. 21:50

Gondolom...:) Ja, még.

Törölt felhasználó · 2013. október 07. 20:20

Te, Gróf, Kecsót hogy megrakták, azt melót keresnek Tatabányán. 

Nem tudod, ki lehet? :)

Törölt felhasználó · 2013. október 07. 18:36

Hali Gróf,

Széndioxid nem odavalósi szerinted?

Csak fertőzni tudnak átjönni, elég sokan, de Kefe figyel, mindent.

Őrzünk és vedünköt is :D

szökeciklon · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. október 07. 18:27

Ki lettek tiltva az oldalról.

Pont most mondta egy ismerösöm,aki jár fellépésekre,hogy a 14-15 éves kiscsajok a bulikban,bármire kaphatok.

Van ez így.

szökeciklon · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. október 07. 18:21

Józan ész?Itt mindig észnél kell lenni..mondjuk olyat is olvastam mar, h részeg volt a csaj,és akkor úgy.

Én csak a tapasztalataimat mondtam el,eleg sok lanyt ismerek,de ez a kettő volt ilyen.

Törölt felhasználó · 2013. október 07. 18:15

Ja, meg hülye kérdésre hülye válasz is. :)

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 07. 18:02

Akkor most szégyenlősködsz, vagy kibököd? :) Ha más nem, létezik priv msg is.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 07. 17:28

Nem!  Nem magamra gondoltam. :)

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 07. 16:46

Úgy érted, konkrétan veled? :)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 07. 13:17

Lááányt?  Próbálkozz esetleg NŐvel! :)

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 07. 13:15

Szerintem, közel sem a kinézet az ami meghatározza, hogy gumival avagy gumi nélkül, hanem a józanész! Mindegy, hogy nőről vagy férfiról beszélünk. ;)

Törölt felhasználó · 2013. október 07. 12:44

Én sokat gondolkodtam (ez nem igaz), de már az apácákat se merem ajánlani. :)

Esetleg 12 éves kor alatt, de az meg pedofilia. Semmi se jó így. xd

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 07. 12:34

Gyöngyszem:

Mutass nekem egy lányt, amelyik nem játsza el a kéretős-húzódóst már csak szórakozásból is. Egy leendő férjet hamarabb hagynak faképnél, mint hogy arról lemondjanak.

Ciklon:

Az átlag alattiakat köszike, de én sem gondolnám komolyan. Én egy epic kalandra gondoltam, és nem ócska lucskolásra. Ok? Amelyik kényszerből vállalná be, az kb felejtős. Az a kérdés, kíváncsiságból megteszi-e valamelyik? Egyébként hogyan kell érteni azt, hogy ha egy olyan eset kiderül, akkor repülnek? Honnét repülnek? Létezik valami globális felügyelő szaktanács mittudoménmi, amelyik majd megtiltja nekik, hogy hirdetést utána bárhol feladjanak, vagy hogy csináljanak dolgokat? Vagy létezik egyáltalán, hogy nekik bárki bármit meg tud tiltani? Egy ókori japán szamuráj nem volt olyan fanatikus, mint a mai csajok..

szökeciklon · Újonc (19 hozzászólás) · 2013. október 07. 12:15

Szerintem egy jó kinézetű hölgy nem szorul rá ilyesmire.

Azok a lanyok szoktak ezt csinalni,akik átlag alattiak és kénytelenek bevállalni,hogy legyen valami..

Ismerek ket lanyt,az egyik már nincs itt az oldalon,a másik igen,nem magyarok,meg átlag alatti.

Én nem is értem hogy a férfiak hogy vetemednek erre.vagy ezt inkabb írd meg te.

Más oldalakról meg repülni szoktak az ilyen lanyok ha ez kiderül.

gyöngyszem · Őstag (320 hozzászólás) · 2013. október 07. 10:15

Az nagy baj ha cipelni kell! ;)

H2Co3 · Újonc (0 hozzászólás) · 2013. október 07. 10:10

De gondoltam, viszont ha oltár elé is kell cipelni a lányt, sokkal önzőbb vagyok magánéleti értékeket illetően. Amíg azt a mércét nem sikerül megütnie valakinek, marad(ná)nak a kétes erkölcsű kalandok. Aztán lehet, hogy az sem lesz :)

Törölt felhasználó · 2013. október 06. 21:01

Házasságra nem gondoltál? :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen