Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. november 30. 21:23

Gróf, Te dohányzol?

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. november 30. 23:29

Jelentem koncerten voltam, Ágnes Vanilla és csapata muzsikált nekünk! József Attila és Radnóti Miklós verseit énekelte. :)

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 09:38

Jó reggelt, szép napot!

Hány napig tartott a koncert? :) Agyon leszel művelve!

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 09:45

Szia Neked is!

Én még sose vizipipáztam, különösebben nem is vonz, fiam szokott néha, ha parti van. Tudatlan vagyok a drogokban is úgy általában. A gazra egyszer erőszakosan "rábeszélt" valaki, nem nagyon mertem vitatkozni (erőviszonyok:)), kb. 24 órát szenvedtem, aztán közöltem, ha megölnek se, semmit!

Én viszont imádom a jó dohány illatát, az nem büdös, a cigi általában igen, de más is büdös, pl. a pulutyka, mégis főzik, eszik.

Na, nekem az bántja az orromat, a cigi se büdösebb! Most lehet, hogy elveszem a kedved a látogatásomtól, én dohányzom.

Reggel lefőzöm az első kv-mat és rá kell gyújtani, addig hozzám se szóljon senki! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 09:47

Most meg eszembe jutott, hova tűnt Bélapapi?? Ideje lenne lejelentkeznie legalább, hogy él!

Bélapapa · Tag (61 hozzászólás) · 2010. december 01. 17:59

Esős estét!

Köszönöm megvagyok, de esik, és hideg is van!!

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 01. 20:21

Forralt bor,FORRALT BOR,F  O  R  A  L  T     B  O  R,   F    O    R    R    A    L    T       B    O    R

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 20:24

Jó estét, drága papim!

Itt reggel Holle anyó jól megrázta a dunyháját, aztán valami talán ónos szemerkélésbe átment. Bizony hideg van és minden csúszik, vagy csupa hó.

Jaj, nagyon nagy sikerélményem volt ma, ebben az időben miattam Győrből elautózott valaki! Nagyon jól esett. Komolyan.

Mégse olyan rossz a hirdetésem, mint Grófom írta :)

Törölt felhasználó · 2010. december 01. 20:27

Szia!

Nem erőse dohányos vagyok és nem érződik rajtam. A kecó kicsit bevette a szagát, de sose áll a füst, a szoba meg mentes. :)

Örülök, hogy nem vette el a kedved. A rágót is kitalálták már, használ.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 01. 22:21

Azt Te csak gondolod, hogy nem érződik. :) Aki nem cigizik, azonnal észreveszi. Csak az erkélyen vagy az udvaron van dohányzás nálunk. Ebben kérlelhetetlen vagyok, hisz minden átveszi a szagot, a falak, bútorok, minden. Ez egy rossz szokás sajnos, el kell dobni és kész. :)

Törölt felhasználó · 2010. december 02. 09:25

Megjöttél? Akkor észreveszi, több évtizedes szokást nem könnyű abbahagyni és minek erre a kis időre :) Akinek nem tetszik...

Törölt felhasználó · 2010. december 02. 13:42

Szia!

Már megint akkor kerestél, mikor ki voltam kapcsol(ód)va! :) Kérném az idpontot a hirdetésemben figyelembe venni!

Hogy vagy amúgy? Kaja, pia? :)))

RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 02. 17:50

Majd hívlak van időm,mudod a sör lassan butit ,de én ráérek.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 02. 18:39

Szia!

Nem nehéz abbahagyni, elhatározás kérdése csak. :)

Törölt felhasználó · 2010. december 02. 19:41

Az elhatározás hiányzik csak, mert szeretem. :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 02. 19:53

Én is ezt mondtam, aztán letettem! :)

xxx18 · Újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 03. 05:06

Barátnőmet keresem erotikus munkára,aki velem dolgozna.Könnyű és kellemes munka,amit jól megfizetnek....Ha bevállalós vagy akkor tényleg nagyon sokat kereshetsz és még ki se kell menned külföldre....Ha kezdő vagy és nem csináltál még ilyet,de vonz ez a fajta munka,akkorbátran írj nekem email-t vagy hívj fel telefonon.Mindenbe segítek neked....én is voltam kezdő..Hidd el sokat lehet keresni és élvezni is fogod.Nem kell semmi más csak ked napi 40-80 ezretis akár sopronba lene  nics fönök sekiirj bátran bármikor......Puszika:lorita léci jelez  xxx18@citromail.hu

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 03. 08:42

Ez az utolsó mondat nagyon megfogott, gondokodom még.

Törölt felhasználó · 2010. december 03. 09:32

Mér Te érted? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 03. 16:44

Nem, de olyan szépen írt!? :)

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen