A vezetés..
|
Pál, Kaposváron a szájukra vették a nevedet.
Nem jól írták, de ne szabadságolj ilyenkor! Mit képzelnek ezek!!! Adj nekik! :) |
Szombat, 21:10 |
Na akkor egyszerre mindkettőre. A darázs tényleg megszúrt, de kivégeztem, lassan...
Nem volt jó, már múlik, de ez nem az a közönséges darázs, amivel naponta találkozol. :)
Nem vagyok alkalmazott típus, ez a 2. kérdésedre a válasz.
Valamint én is utálom, ha vezetnek (érti, akinek kell:)), a képmutatást meg mégjobban.
Van egy régi dakota közmondás: Kutyából nem lesz szalonna...
És! Mivel itt bármiről lehet beszélgetni, 21-én haza látogatok kicsit.
Veszprémből visszafelé a Bregyóban relaxálok egyet a fámon, aztán Gárdony is tervben.
Úszom néhány órát, és visszajövök. A kérdés, mikor...:)
Szia Gróf,
azt hittem, Jordániában nyaralsz. Pállal egyre jobb a kapcsolatunk, pl. megkérdezte, hogy mit szeretnék.
Ez nagyon jól esett. Nem akartam egy hosszú listát írni, így egy rövid mondattal válaszoltam.
A mi kapcsolatunk Pállal különleges, most épp kedves velem. (Az okát nem tudom:))
Más. Tegnap megszúrt egy agresszív német darázs, táppénzen vagyok még kb. 2 napig.
Sokan a nemi betegségektől félnek, ez veszélyesebb. Mindenkit figyelmeztetek, vigyázzon a német
darázzsal, nem magyar!!! Hasonlít a méhecskére, egy pillanat alatt rengeteg mérget képes beléd tolni.
Én lassú halállal kivégeztem, de Én szenvedek tovább. Ezt fontosnak éreztem megírni.
Visszatérve Pálra, tudom, hogy régi jó barátok vagytok, csak mintha játékot játszotok. Nekem tetszik.
Majd jön, írtam neki, hogy Én ezt nem hagynám szó nélkül...xd
NIncs hát! :D De nem baj! :D
Pál szerintem szabin van.
Gubásnak halvány lilája sincs, hogy ki az a Pál. :P
Ezt nem értem! :D
Szia gubás,
benéztem Kaposvárba, nagyon vicces.
Szegény Pál-Pusztait a kezére vette egy hölgy, aki szerintetek büdös.
Nem tudom, Pál mit szól ehhez. :)
Azért írtam, hogy tisztelet a kivételnek, mert tudtam, hogy benézel bébibogyó! :D
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Ez azért erős szívem! :D
Hát csak nem a gondolkodó ember? :P
Az egy szobor ;-)
Beütöttem a google-ba, hogy " gondolkodó férfi, " és azt írta ki, hogy nincs találat! :D Tisztelet a kívételnek! ;)
Csak nem! :)))
Dreddel és atöbbi újonccal kezdeném a Szerkesztőség helyében.
Így könnyű frickálni.
Izácska! ;)
Kefe! :D :D abban az esetben meghalna a fórum. :P
Én javasolnám, hogy, aki Fórumozik, a látogatókat is (SŐT! főleg) beleértve kötelező legyen egy igazolványképet feltenni,
fotógaranciával. Lehet, írok is a Szerkiknek. :) Nekem van szemem, igaz csak 1.
Ott a pont!!
Kedves Dred!De nagy szája van olyanak akiről azt se tudjuk ki is ő egy friss regisztrácioval ....1 Az nem azért válaljuk az arcunkat mert olyan rusnyák vagyunk.Te szerinted nekünk nincs életünk stb???
Ismerős az a szó neked, hogy inkongnító?
Legtöbb lány nem azért nem vállalja az arcát, mert csúnya lenne, hanem azért, mert a családját, sem saját magát nem akarja kellemetlen helyzetbe hozzni.
Te mit szólnál hozzá, ha valamelyik rokonod arcával találkoznál ezen az oldalon, és úton útfélen azzal támadnálak le, hogy láttam a valakidet ott hirdetni?!