Gubásnak halvány lilája sincs, hogy ki az a Pál. :P
Gubásnak halvány lilája sincs, hogy ki az a Pál. :P
Ezt nem értem! :D
Szia gubás,
benéztem Kaposvárba, nagyon vicces.
Szegény Pál-Pusztait a kezére vette egy hölgy, aki szerintetek büdös.
Nem tudom, Pál mit szól ehhez. :)
Azért írtam, hogy tisztelet a kivételnek, mert tudtam, hogy benézel bébibogyó! :D
Naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah! Ez azért erős szívem! :D
Hát csak nem a gondolkodó ember? :P
Az egy szobor ;-)
Beütöttem a google-ba, hogy " gondolkodó férfi, " és azt írta ki, hogy nincs találat! :D Tisztelet a kívételnek! ;)
Csak nem! :)))
Dreddel és atöbbi újonccal kezdeném a Szerkesztőség helyében.
Így könnyű frickálni.
Izácska! ;)
Kefe! :D :D abban az esetben meghalna a fórum. :P
Én javasolnám, hogy, aki Fórumozik, a látogatókat is (SŐT! főleg) beleértve kötelező legyen egy igazolványképet feltenni,
fotógaranciával. Lehet, írok is a Szerkiknek. :) Nekem van szemem, igaz csak 1.
Ott a pont!!
Kedves Dred!De nagy szája van olyanak akiről azt se tudjuk ki is ő egy friss regisztrácioval ....1 Az nem azért válaljuk az arcunkat mert olyan rusnyák vagyunk.Te szerinted nekünk nincs életünk stb???
Ismerős az a szó neked, hogy inkongnító?
Legtöbb lány nem azért nem vállalja az arcát, mert csúnya lenne, hanem azért, mert a családját, sem saját magát nem akarja kellemetlen helyzetbe hozzni.
Te mit szólnál hozzá, ha valamelyik rokonod arcával találkoznál ezen az oldalon, és úton útfélen azzal támadnálak le, hogy láttam a valakidet ott hirdetni?!
Kedves Hirdető hölgyek.Engem az érdekelne hogy miért nem tudtok normális fotókat feltölteni magatokról(tisztelet a kivétel)...ha már fel is töltitek azt tudtátok hogy a szem a lélek tükre??És nem egy odahelyezett pillangó vagy napocska??Jobbak lennének a hirdetések kapások ha esetleg az arcotokat vagy a szemeteket legalább láthatná a pa.aszt hogy kihez is megy és nem egy le.ukkant....várja az ajtóban.Köszönöm.Ha meg szégyellitek az arcotokat megmutatni akkor nem kell itt hirdetgetni......
Gyere fel a chatre! Olyanokat írok neked, hogy :)))
natur francia, közös francia, ezeket vágom! :)
pártudsz még írni? :D
Jav. zokni, nem zonki :)
NF= zonki nélküli franciska
KF= fagyi és cumi egyszerre :)))
sziasztok
valaki elmondaná a rövidítések pontos jelentését? :)
újonc vagyok és nem igazán értem!
pl NF, KF meg a többi :)