k.o.n.z.um
Beszélgessünk...
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 11:44
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 11:45
bakker kimoderálták az a szót,hogy k,o,n,z,u,m.ez után ár aztsem lehet leírni,hogy k@rva jó
Törölt felhasználó · 2010. december 06. 13:44
Pedig már nem moderálnak olyan szigorúan. Nem vetted észre? :) A fórumon legalábbis.
A karácsonyon ne húzd fel Magad, csak 3 napig tart, az előkészületek meg rajtad múlnak. Ha terhes, ne foglalkozz különösebben vele. Nálunk is a nagymamáktól volt szép a karácsony, meg persze gyerekek is voltunk és tudtunk örülni mindennek, a hónak, apróságoknak, bárminek, a jó beszélgetéseknek, nevetésnek. Ma már a zsé vezet mindenek felett sok helyen. (Máshol meg a nyomor!) Ez van, barátom. Egyszer viszont vége és egy évig felejtős :)
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 13:59
Na jó megoldottam a mai napot ,egy üveg kalinka és szép az élet................
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 06. 19:49
Tegnap olyan hideg volt este, ittam két kupica czigánymeggy pálinkát. Jólesett! :)
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 06. 19:50
Milyen csekket kaptál Katóka?
RepülőVándorkasza · Lelkes újonc (0 hozzászólás) · 2010. december 06. 20:41
Mijet?????????????
Hát én nem tudom de meggyből nemigen szoktak páleszt csinálnit,már azon egyszerü oknálfogva sem mert többe kerülne a leves mint a hús.
Mert ha a megyléhez cukrot teszel max csak bornak jó,de pálesz? hmmmm
Törölt felhasználó · 2010. december 06. 20:54
Én már meg se nézem, berakom legalulra :) Mindig húzok egy-kettőt, befizetem, aztán jön 3 helyette... Nem nagyon érdekel.
Nem jött a Mikulás. Gróf is beígérte magát még Mikulás előttre, de nem volt, még jelmezben sem.
Itt ma nem volt olyan hideg, majd csütörtökre ígérik, meg utánra. Mikor tavaszodik már ki?! Szombaton jön osztrák pajtásom néhány napra, én Don Alfredonak hívom, de csak 2-3 napot lesz itt, mert hideg van és a ház is kihűlt, villanyfűtése van. Kíváncsi vagyok, milyen programot talál ki egy hideg-rideg hétvégére. Ezek mennek most, néha cseng a telefon, jönnek, mások nem jönnek. Szóval, ilyen téli unalom van, de azért elvagyok magammal. Nincs veszekedés se, mert magamat nagyon szeretem és teljes az egyetértés. Együtt fekszünk, együtt kelünk, kávézunk, cigizünk, dolgozunk, zenét hallgatunk...Jól elvagyunk magammal. A vendégekkel is, érdekes módon a legnagyobb zimában jönnek, mikor kinézek és azt hiszem, hogy ma aztán senki és DE! Várom a csütörtököt, mert rossz idő lesz, utána meg jön a hó. Na, írtam, hogy legyen mit olvasnotok :)))
Törölt felhasználó · 2010. december 06. 20:57
Kérni kell tőle kóstolót, majd megtudod, milyen finom :) Én most egy dobozost bontottam, kicsit átmelegít és alacsony az alkoholtartalma, meg véd a ráktól is.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 07. 09:32
Olyan ízvilág és illatbomba, mintha a fáról kóstolnád a gyümölcsöt! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 07. 09:47
Nekem nem is írsz? :( Jó reggelt!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 07. 19:27
Szép estét! Ma ezerrel sütütt a nap, csodás idő volt. Milyen a hóhelyzet felétek?
Törölt felhasználó · 2010. december 07. 21:36
Itt is kellemes meleg volt, majd csütörtöktől jön a lehűlés, szélviharral, aztán csak a hideg meg a hó újra, de akkor jönnek csak igazán élvezkedni :)
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 09:46
Szia! Hóhelyzet még mindig nincs, viszont esik az eső :(
Pál! Hátha Te okosabb vagy nálam és tudod a választ. Tegnap este óta 175-ször nézték meg a hirdetésemet, ez naponta kb. így megy 150-200 között van a nézettségem. Azt nem kell mondanom, hogy a tizede se hív fel napi szinten. Mi csodálkozni való lehet rajtam? Ugyanezek a fotók lesznek fent holnap is, vagy eggyel kevesebb. Nem mutogatom az intim részeimet, néha belemódosítok a szövegbe, hogy világos legyen a műsor mindenki számára. Semmi más változtatás nincs, a fél ország ismeri a hirdetésemet, több tucat ember jár/járt hozzám, hogy az elmúlt másfél évben mennyi, százakban mérhető. Már idegesít a számláló. Valami nem érthető? Vagy még mindig sok a kép? Jó, letörlök még egyet, a csizmást. Úgyse így fogadom a vendégeket, de hogy marha érdekes lehetek, az biztos! Lehet, hogy szöveget se kéne írnom? Elég 4 fotó, aztán találgassanak.
Ízzóhatás még mindig. Jó a kedvem. ÉN hoztam fel a netre egy olyan szolgáltatást, amiért Pestre kellett utazni, elégedett vendégek tömege járt vissza hozzám, most szinte mindig újakkal diskurálok, jó azért maradtak a régiek közül is. Inkább befejezem, mert olyat írok, hogy magam is megbánom. Még jó, hogy ennyien értenek a masszázshoz is a hirdetők közül!
Ez is eléggé romboló, a szakmát magát lejárató, így komolyan veszik az egészet, amitől így jó minden, amit csinálok!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 08. 19:38
Szia! Addig örülj, ameddig ekkora a nézettséged. Miért zavar az, ha sokan néznek meg? Ne idegesítsen ez, inkább légy boldog, hisz ez előbb-utóbb be..elt jelent Neked. Sokan nehezen döntenek, amíg elmennek egy-egy lányhoz, hisz nem ömlik a p.nz a csapból, meggondolják kinek és mire adják oda az összegyűjtött p.nzüket. Amikor arra jártam, én is mérlegeltem hova is menjek. Aztán az érdekesebb lányok telefonszámát felírtam egy papírra, ha elindulok nálam legyen. Aztán eltelt pár nap és már nem is tudtam, ki-kicsoda a felírtak közül, így megnéztem ismét. Majd amikor bevetésre mentem, akkor próbáltam a sorrendbe szedett telefonszámok közül felhívni valakit, aki épp rá is ér. Ráadásul mivel nem voltam annyira képben Veszprém helyismeretében, navigáció sem volt nálam, az az útálatos körgyűrű is megsz.vatott egy párszor mire a tetthelyre értem. :) A leányzó sem volt annyira ismerős, hisz nemrég került oda. Ez mind-mind növeli a számlálót.
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 08. 20:16
.tessék! Itt őszültem meg, sehol senki! :)
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 20:29
Szia! Az az érzésem, hogy nem a vendégjelöltek csattogtatnak rám, hanem jó része a hirdetők közül. Vajon miért? Semmi érdekes nincs rajtam, a hirdetésem főleg masszázsfajtákról szól, mivel én tényleg az vagyok. Már inkább nem is nézem a számlálót. Minek? Elárulom: egy nap van 6-8 hívásom, a számláló meg százakat ugrik, naponta 300 körül. A nevemet kijavítottam masszőrre ma, így a férfiak közül az a réteg néz meg, akit masszázs és egy érettebb nő érdekel, ők fel is hívnak. Ez még nem jelent elköteleettséget. Unom és forr az agyam, de mostmár tényleg, amikor olyanok hirdetnek masszázst, akiknek lövésük sincs róla. ( A vendégek mesélnek!!) A máolás, meg símogatás nem masszázs. Amit kitaláltam évekkel ezelőtt, csak sokáig újságban hírdettem, úgy jó, ahogy van. Nagyképű leszek. Profi svéd-, vagy frissítő masszázs után egy kis erotikus befejezés, hogy mi, az vendégfüggő, de van, aki csak masszázs miatt jön. Nem kéne engem majmolni. Ez háborgásom oka. Már egyszer-kétszer megtettem, csak finomabban. Aki nem ért hozzá, ne hírdesse, úgyis elkel. Ez a műfaj a mienk, masszőröké. Kíváncsi lennék pl. a debreceni Enikő véleményére. Szerintem ugyanezt érzi. Az interneten nem kell álruhába bújni!
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 20:30
Bocs, de foglalt volt a gép. Most az enyém egy kicsit.
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 20:31
Tenap este fél 10 óta 365 kattintás. Ne mond, hogy ezek lányokat keresgélő urak!!
Törölt felhasználó · 2010. december 08. 20:32
Bocs, ne mondd! :)