Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 16:59

Kedves Pálom! Létezik hely, ahol Te még nem jártál? Szerintem nem. Megesz a sárga irígység! De majd eljön az én időm is és akkor mesélek itt, mint öreg nyugdíjas, hogy merre jártam. Sose szabadul meg a VL tőlem! :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 16:59

Nem a diótörő szólt ott! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:01

Hát mi szólt? :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:03

Ezek nem is igazán mozgalmas és érdekes helyek. Sokan járnak arra, ott már minden mű és az emberek el vannak rontva. Hasonló ez mint az indiánok története. Gyarmatosítás folyik mindenütt a demokrácia nevében. Most nem az egyháznál van a tőke, ezért nem keresztes háború...

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:04

Jaj, az emberek mindenhol el vannak rontva, kivéve a busmanokat, ők olyan aranyosak :)

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:04

Discozene szól mindenüt iszonyatos hangerővel. Három napig bírtam, szerencsére továbbmentünk.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:05

Na azért vannak még annál békésebb, nyugodtabb helyek.

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:05

Hidd el, Veszprém se valami izgalmas és mozgalmas hely, de most ez jutott. Meg hideg is van, valami melegebb helyre vágyom, utálok fázni.

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:06

A kis busmanok akkor is aranyosak és békések.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:07

Minden helynek van varázsa, csak észre kell venni a szépet és a jót. Veszprémben jól éreztem magam, kivéve a közlekedést, na az nem tetszett! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:08

Persze. Én is, amíg csak vendég voltam itt. Költözz ide, lakva mindenkit(hol)!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:09

Ebben igazad van, illetve amit megmutat nekünk a tv és a mozi, a média. Sajnos mi csak annak hiszünk. Úgy vezetnek minket, mint az óvodásokat a madzaggal! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:10

Ne mondd, hogy a busmanok között is jártál!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:11

Ott nem voltam, de sok olyan helyen igen, ami negatívnak van itt beállítva.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:12

Hogy áll a tüsződ? Nem a repedésre gondoltam most! :)

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:16

Már ritkán nézek TV-t, esténként csak. A nappalok úgy elrohannak egyik a másik után. Találok más elfoglaltságot, meg a lakás kicsit hideg üldögélni, fekve meg elalszom :) Lehet, hogy elmesélem Neked, hogy jót szexeltem, vagy rosszat ma, de nem biztos még. Kúrálni kellmég magam! :D Képzeld, a torkom nem fáj, viszont kiütéseim lettek a gyógyszertől, tele a homlokom, nagyon csúf. Azt írják, hogy ilyenkor azonnal abbahagyni, ha meg abbahagyom, akkor annyi, mintha nem szedtem volna. Most mit tegyek? Én vissza nem megyek a dokihoz, még képes lenne szúrkálni!

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:17

Drágám, nekem már nincs repedésem, mint írtam volt a piroskán, tavaly mindent kidobáltak belőlem.

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:20

Mondtam, hogy hétfőre leszel viszonylag "életképes"! :) A kiütés a láztól is lehet, de nem árt azért megnézni, mik is azok. A neten keresgélhetsz is ezután!

Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 19. 17:22

Én ezt nem tudtam, nem vagyok képben a múltaddal kapcsolatban. Elnézést, nem megbántani akartalak, csupán egy szóviccnek gondoltam.

Törölt felhasználó · 2010. december 19. 17:24

Már életképes vagyok, nem voltam lázas, mióta eszem az Augmentint, azóta nőttek rám ezek a piros borzalmak. A tájékoztatón olvastam, hogy, ha ilyen van, azonnal abbahagyni, allergia. Nem veszek be többet, majd meglátom, holnap milyen leszek.

Nemsokára megyek tusizni, átöltözni, sminkelni, nehogy a kedves vendég kitolasson :) Kívánatosnak kéne lennem.

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen