Gróf, meg büdös sajt hol lehet?
Már nem fontos fórumozni? :D
Gróf, meg büdös sajt hol lehet?
Már nem fontos fórumozni? :D
Köszönöm, megkaptam, gyönyörű.
Te vagy (már) talán az Egyetlen? :)
Itt linkek tiltva, de a chatre felraktam, pattogtak ki az "urak"...
Gáz, mi? Azért facén írtak.
http://youtu.be/T-ZAMh-KiKY Boldog Nőnapot Hölgyeim!
csak a neten :)
****moderálva***
já h a lentebbi leírásra gondoltál. :) ez a vírus akkor ismerősök közt nem is terjed? xd
:D most beszélgetünk, igen bazi nagy lagzi lesz... FÖZZ, SÜSS!!! :D
a tag nem kapott el semmit... beparáztatsz a tünetekkel, tegnap azt mondtad csak kifáradt..Gál Noémi nem az az időjós csaj? kefe már csak a lagzin jár az agyad? :p elsózom a kajátXD
Na bakker!! :D
Igen, a férfiaknak üzenem, de én nem az vagyok...:)
Nem igazán értem ezt Kefe... de kösz a felvilágosítást :) a férfitársaidnak üzented remélem.. Épp eszű emberek tudják,mit,hogyan.. Szép estét neked :)
Gonorrhoea (tripper, kankó) - Tünetek és kezelés
Szerző: WEBBeteg - Dr. Gál Mónika, bőrgyógyász szakorvos
A gonorrhoea a klasszikus nemi betegségek közé tartozó kórkép. Kórokozója a gonococcus (Neisseria gonorrhoeae). A bakteriális fertőzés terjedése történhet szexuális érintkezéssel vagy anyáról gyermekére a méhlepényen át.
Férfiakon a fertőzést követően 2-4 nap lappangási idő után égő érzés kíséretében húgycsőfolyás jelentkezik, ami kezdetben nyákos, majd gennyes jellegű. Ennek oka a húgycső gyulladása. A vizelés fájdalmas és véres is lehet, amennyiben a gyulladás ráterjed a húgyhólyagra is.
Amennyiben nem kap kezelést a beteg, a tünetek mérséklődnek ugyan, de a folyamat idültté válik. Ritkán a felfelé terjedő gyulladás eredményeképp prosztatagyulladás vagy a mellékherék fájdalmas gyulladása is létrejöhet láz kíséretében. Mindezek szövődménye tályogképződés, késői következménye a férfi beteg sterilitása lehet.
Terjedése kivéve ÓVSZERREL! :) Vagy nem dugunk idegennel...
Azt kihagynám... az ő baja, ha igaz a sztori :)
A tripper eredeteére nem? :D
Gyémánt gyűrűt, csak a nagy filmekben látunk :)) De azért kíváncsi lennék a fejleményekre :P
Ezek után szerintem legalább egy gyémánt gyűrű... :)
Még egy barom :D
ha gondot okoz neki a nagy méret biztos szívesen levág belőle pár centit XD
xd
Egy nagy adag csokival is megfejelhetnéd, nagyon szeretik a Nők. Boldogság hormon növelő.