Ezt talán Győrben. :) Ezért vannak a városok...
Ezt talán Győrben. :) Ezért vannak a városok...
Nézd meg az új hirdetésem szövegét (csak németül van a svéd masszázs), mert a magyarok többsége ezt keresi itt, ami most van.
Nálam nincs TP, a vendégeket a telefonban már szűröm. Senki nem tudja, mennyi pézem van. Nem tartozik senkire. Nem lopok...
A régi masszázs vendégeimet ez nem érdekli, amit most hirdetek, ők a régit kérik, megvannak. Aki mást akar, azért hív, jön.
Ha 15 Ft-om lenne, a bunkónak akkor is nemet mondanék. Érted. Ha valaki átcsesz, feketelista, ha jó vendég , *-ozva, tudom, ki az.
Nem szórom, amim van, és nem a milliókra hajtok, már nem is lehet. Én szeretem a vendégeimet, de voltak, akiket meg kellett szelidítenem, mert rossz tapasztalataik voltak és mindegy, hol, Pesten, vagy vidéken...Megszelidül. :)
Nem kell ezért Pestre utazni, én meg nem gondolok a lére közben, nincs előre, érezd jól magad! Ez volna, amit vártok, de ehhez partner is kell, olyan.
Tudom, de egyáltalán nem tapasztaltam, amiket írsz! Persze, biztos kibeszélnek a hátam mögött, de akkor és ott nem, és csak rám koncentrálnak!
Igen, tényleg drágább, de ha valakit sok negatívum ér, akkor inkább f*zet többet (és ritkábban megy), mint hogy a kevesebbért szinte semmit se kapjon.
Olyan pedig sosem volt, hogy letudott volna hamarabb! Semmi TP, még azoknál sem, akik nem voltak annyira aktívak, mint mások. Sőt (én ledöbbentem Pécsen ilyet sose tapasztaltam, mondjuk Debiben mintha írta volna valaki régebben, hogy volt), volt aki megkérdezte, hogy megfelel-e!? Ő volt a képeken, de retusáltak voltak kicsit (tényleg kicsit). Ha az emberhez így állnak, akkor teljesen másképp viszonyul ő is...
Ez tök mindegy. A lényegbe nem láthatsz be!
Ott is van agyon retusált fotós, de mondjuk dupla annyiért szeret téged :)
Ilko, semmit nem tudsz arról az oldalról, csak a személyes tapasztalataidat, de annyiért vidéken is kinyalják...
Borzalas árak!!! És nem értik, miért nincs, vagy alig. Válság van!!! Neked ezt tudnod kell!
Ide nem lehet honoráriumot írni, de Én ledöbbentem. Nincs, vagy alig vendég, az is tahó...
Azt mondja a lány mondjuk utánad: Na, ezt is letudtam 10 perc alatt :) Ezt te nem olvasod.
Én olvastam. Akkor mi a különbség? Hogy drágább? Így áll hozzád a pesti (vidékről feltelepült valamennyi időre).
Oppsz ez úgy akart lenni, hogy a 10/6-tal felfelé kerekítettem...
Ennek a neve VIDÉKILÁNY, nem pesti lány. :)
Ott valóbanPesten mesterkedő, de vidékiek tömege nem olcsón kínálja a bájait és fel vannak háborodva,
hogy vidéken mennyi az annyi... Válság van, és a csórikám is szeretné jól érezni magát. Nem írok ajándékot,
Pesten mennyi...
Nem azt mondom, hogy mindhez visszamennék, de nem vertek át, nem volt kikapcsolva a hirdető a megbeszélt ipban, nem más fogadott, mint aki a képen van (még ha néha a retus műxik ott is ez igaz), egyikük sem volt flegma velem, stb.stb. Én sose mondtam, írtam hogy ez az oldal rossz. Csak annyit, hogy bizony van "pár" kamus hirdetés, meg önreklám, mások lejáratása, amit valahogy ki kéne szűrni.
Ez mind igaz lehet, nem vitatkozom. De ugyanakkor az is (az én szemszögemből), hogy azalapján mondjuk 15ből 15 oké volt (mármint akinél jártam hirdető), míg innen (ugye Pécs elsősorban), hát mondjuk 10ből 6 és akkor nem felfelé kerekítettem...
Tudom, de azért válaszolok!:)
Mert vidéki hirdetők ott nincsenek, és a többi várost illetően tényleg ez az oldal a legjobb...
Ha neked a vidékilány nem olyan jó, miért itt vagy? Költői kérdés...
Én hirdettem ot is, olcsóbb, mint ez, de nem a számláló érdekel.
Ahova én akkor benézhettem, beolvashattam, oda te nem, csak hirdető (vagy tudod...) lát be, lányoknak van,
lányok beszélgetnek. Én tudom, miről, Te nem. :)
Sokszor csak olvastam és mosolyogtam. A pestiek? Java vidéki.
Nekem nem ez a tapasztalatom, dehát én nem is hirdető, hanem vendég vagyok!:) Ha Pesten járok csak onnét, és még sosem csalódtam...
Volt amivel egyetértettem, de ezt le is írtam!:)
Tudom, melyik oldalról írsz, csak nem nagyobb, se nem nézettebb, mint ez. :)
És mellékesen, innen jön a kulturáltja, onnan ritka, kipróbáltam.
A VL a legjobb még mindig. :)
Elbeszélünk egymás mellett...
FG nem csak a moderálásról írt.
Kedves Hexe,
szíved joga egyetérteni, én viszont nem értek vele egyet. És érdekesnek találom, hogy máshol van pl szégyenfal (hirdetőknek, nem vendégeknek, pedig ott is a hirdetők fizetnek a hirdetésükért nyilván!), de a vendégek is igen szigorú moderálásban részesülnek. Beszéltem ezügyben több pesti hölggyel is, és mind azt mondta, hogy a vendégeik !!!90%a!!! arról az oldalról van! Akkor most megéri szigorúnak lenni, vagy sem? Ez ennyire egyszerű! Egyébként írtak nyílt levelet a hirdetőknek, szerintem érdemes elolvasni (állítólag a következő az lesz, hogy a vendégeknek is írnak), mert minden szava igaz! Nem reklámozom, mert úgyis kimoderálják, és nem is akarom, de azért a fő gondolatát ajánlom minden hölgy figyelmébe, miszerint minden kamuképes (a retus ugyanaz, csak enyhébb változat) hirdető az oldal és a többi hirdető ellensége!!! (Nem én találtam ki, onnan vettem). Azért kiváncsi lennék, hogy itt pl az összes hirdetés hány %a tartozik ebbe a kategóriába, tuti nem 1-2%ról van szó...
Nekem egyébként (csak nem akarok vitatkozni, mert nincs értelme), az egész hszából átsüt, az a fajta mentalitás (és igazából ez az, ami nem tetszik), hogy végülis még a vendég legyen boldog, hogy egyáltalán lehet sz*lg*ltatást igénybevenni, holott ő fizet ezért! Tudod azok a hölgyek, akinek nagyon sok vendégük van, mind azt vallják, hogy ők vannak a vendégért és nem fordítva, és így is viselkednek! Tudom, sok bunkó is felkeresi a lányokat, de ezért kell szelektálni, ami nem jó dolog, de ez van!:( Bár hozzáteszem, a fentiek akár erre is megoldást jelent(het)nének.
Kedves ilko,
beolvastam a pécsi fórumba. Hát! Mit mondjak? FG minden mondatával egyet kell, hogy értsek.
Még csak annyit tennék hozzá, hogy itt, vagy bármely más hasonló oldalon igazságot ne keress,
mert mindenkinek megvan a sajátja (a legtöbbször hazugsága inkább:))!
Én még egy atom gazdag pasiról se hiszem el, hogy csajokra 100 ezreket költ havonta, meg végig járta az
egész országot.
Én csak háborúzást, veszekedést látok értelmetlenül. Nagyon más van, mint 2-3 évvel ezelőtt, az oka...?
Inkább nem írom le, de ez jóra nem vezet.
Valahol mindkét félnek megvan az igazsága és a hazugsága is. :)
Csak halkan jegyzem meg, 3 éve NEM volt fekelistásom! Felvettem a rejtett számost (kitérdekelt a száma?),
ma nem. Naponta próbálkoznak, kinyomom, ha erőszakos, majd megunja.
Tegnap 2 új feketelistás, ma megint, vendég ettől függetlenül van, a normális. :)
Falunet? xd