Nekem most Ko .. nem tudok dolgozni , besértődött vendég ven, levegőm nincs,pénz kellenne,kész káosz...most már hangom sincs...
Beszélgessünk...
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 22. 18:22
Törölt felhasználó · 2010. december 22. 18:27
Ez a cimbi nem olyan vendég. Ma nekem is laza napom volt, inkább ügyeket intéztem, meg vásároltam. A pénzből sose elég, főleg karácsony előtt. Ne búsulj, holnapra jobb lesz!
Törölt felhasználó · 2010. december 22. 18:28
Egyedül leszel karácsonykor?
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 22. 18:33
Tudod én egyedül vagyok a 3 lurkómmal, most már munkahelyem sincs, pedig az biztos pont volt az életemben, és még sorolhatnám, de már megszoktam, ha magamon nem segitek senki nem segit, igy nme sirunk, mosolygunk, és a mosolyunkal mi teszünk boldoggá másokat, no most filozofikus hangulatban vagyok...Neked ugye egy fiad van??
Törölt felhasználó · 2010. december 22. 18:34
Nekem egy, de ő már nagy.
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 22. 18:35
Nem leszek egyedül,a gyerekekkel, meg családlátogatás,,,stb, majd emailban megirom ,hogy az éjjeleim kivel töltöm.... érdekes kapcsolat, vendégből, kedves...
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 22. 18:37
Mond és te kivel,hol töltöd az ünnepeket??
Törölt felhasználó · 2010. december 22. 18:37
Szia! Megjött, holnap dumcsizunk. Puszi mindkettőtöknek!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 22. 18:44
Jó szórakozást, Kedves Kató!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 22. 19:46
Jó éjt!!
Megyek kurálom magam!!!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 22. 21:33
Kezdődik ismét, vagy folytatódik az összeesküvéselmélet!? Szerinted? Én is őrzöm. Ne is folytaasuk a dolgot, én nem veszek részt céltalan és kreált vitákban. Van erre megfelelő ember, hagyjuk meg ezt az örömöt!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 22. 21:41
Ugyan mire kellene vigyázni velem kapcsolatban!? Tettem ellened valaha is valamit? Akkor mondj ilyet, ha van erre bármilyen okod. Az azomban biztos, túl sok információt adtál ki Magadról Pircsi. Erre jobban kellene figyelned és vigyáznod a késöbbiekben. Az utólsó mondatban viszont nagyon igaza van Katónéninek! Erre tényleg komolyabban figyelj! Az ördög nem alszik!
Pál-Pusztai · Őstag (83 hozzászólás) · 2010. december 22. 21:44
Nekem ne törj diót, az az én feladatom. Te megtisztíthatod, kiválogathatod a csonthéjból és valami süleményt készíthetsz nekünk! :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 23. 06:14
Szia Pál!!
Szerintem nem ugy értette Kató,hogy veled kell vigyázzni,hanem általánoságban,én mindig bizom az emberekben, azt hiszem mindenki olyan mint én, kis naiv vagyok.. lehet behuzodok a csigaházamba,,egyébként, azt hiszem itt az ironikus,olykor bántonak tünő mondatok, nem biztos ,hogy annak is vannak szánva,, ez a baj ezzel a személytelen kommunikációval, ha nem látjuk egymás ,mozdulatait, mimikáit, kacsintását,mosolyát, nem jól értelmezük,a viccnek szánt mondatokat....Tudom az ördög nem alszik.. de milyen fáradt is lehet már:)))))))))))))
Puszi neketek!!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 23. 06:16
Jut eszembe, milyen sütit kértek??Csak nektek, csak most sütök bármit!!!
Törölt felhasználó · 2010. december 23. 10:58
Szia! Nem kell megsértődni, viccelődni szándékoztam. Csalánra pisiltél? :) Tudod, hogy bírlak!
Törölt felhasználó · 2010. december 23. 11:01
Jó reggelt! Jobban vagy már? Hogy akarsz Te így dolgozni? Pihizni kell, szedni az orvosságot, ami vagy használ, vagy nem, de előbb-utóbb magától is elmúlik.
Az estém jól telt, de ez várható volt. Igen, van ilyen, hogy vendégből barát és ez jó, nem üzletről szól, kikapcsol... :)
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 23. 12:38
Sziasztok,...
Gyerekek, mindjárt jön a jézuska...én csak egy kis nyugalmat, és békét szeretnék.. és ti??
Törölt felhasználó · 2010. december 23. 16:21
Hali!
A nyugalom, béke csak Rajtad múlik, gondolom, a gyerekeiddel nincs gond. Pál félreértett, meg nem is ismer annyira, csak kicsit szekáltam viccesen, de majd rájön.
Végre bevásároltunk. Ma meg holnap szabadnapot tartok, 25-én már ketten jönni akarnak, őket bevállalom, ha komolyan gondolták, de addig karácsonyi készülődés, meg egy kis kikapcs. Nem lehet ezt szünet nélkül csinálni, legalábbis nekem egy idő után muszáj szünnapot tartani, ami csak az enyém és úgy garázdálkodom az időmmel, ahogy akarok. Egy munkahelyre se kell minden nap bejárni, általában a hétvége szabad. Milyen más az! Kevesen értik/érzik a különbséget. Nem tudom, Te hogy vagy ezzel? Minden nap készenlétben, vagy tartasz szabadnapot?
Legyen szép az ünneped és mindenkié!
pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2010. december 23. 16:40
Szia Drága...
Nekem eddig volt munkahelyem időm csak korlátozott,igy nem is vállaltam mindennap, az,hogy mit hoz a jövö nme tudom...Tudod aki hozzám jön, az nem az az átlag, aki üriteni jár..nálam félorás vendég nem is nagyon van,és nem is szeretem....
Fáradtnak érzem magam, akkora adag gyógyszeren élek,hogy egy lonak is sok lenne, érzem mert remegek tőle... és még sem vagyok jobban, már a hangom is elment, te jól vagy már???