Várj, ez semmi! Rögtön megtudja a neved, címed, bankszámlaszámod, pin kódod :D
Egy jelszóból. Ki itt a hülye? Vagy engem nézett annak, akinek a fia nem birka programozó :)
Várj, ez semmi! Rögtön megtudja a neved, címed, bankszámlaszámod, pin kódod :D
Egy jelszóból. Ki itt a hülye? Vagy engem nézett annak, akinek a fia nem birka programozó :)
Ja, nem tudom, mit akart ezzel elérni? :D
Talán a nevedben ír NEKEM. :D
Na, akkor elmesélem neked Gróf! :)
Ez a fantasztikus tudású "hekker" a mailedet :) akarta "feltörni...
A programozók nevetnek. :)
Nem én félek, TE!!!
Hát ***moderálva***,ha te azt megtalálod minden elismerésem.Eleve nem is magyar állampóógár.Annyit segitek,hogy a ***moderálva*** keresd ha mered!
A debreceni bácsi kicsoda? Akarod, hogy én írjak helyetted, vagy bátran beszámolsz Grófnak, hogy miket írtál a chaten róla?
Tökös legény. :)
Nemesisé hogy tetszik? :)
Hexének nincs
Merre felé laksz?
Nem látom a hírdetésed? :(
Elmentem a boltba. Majd jövök.
ez csak a látszat, amúgy szia
szia :)
Nincs
:) van itt valaki? :)
Na, hajrá! A számod pedig nem tudom, kitöröltem.
Nem ezt kérdeztem, hogy mi a véleményed rólam, hanem, Grófnak meséld, mire voltál kíváncsi?
Tökös gyerek. Neked még sose volt pattanásod, nem pukizol, nem is kakálsz, nem is pisilsz...
De véleményed van. Arra is van egy bölcs mondás, ismered.
1.Grófra nem én voltam kiváncsi,hanem egy szintén debreceni bácsi.
2.A régi nagy öregek mondása szerint egy férfinek minden további nélkül megmarad a becsülete egy titkos óra után.Forditva már nem igaz.Kettőnk közül te vagy ***moderálva***.
3.A számom tudod.Ha elég ***moderálva*** vagy hozzá add át Grófnak!Bármikor állok elébe.
Fustos,
itt kérdezd meg, hogy mi a bajom veled, ne a chaten.
Javasolnám, hogy te meséld el őszintén Grófnak, hogy pontosan mire is voltál kíváncsi vele kapcsolatban... :)
Látom, megint belekötöttél valakibe, aki egy ízléses, csinos lány. Neki a telefonjával van gondod.
Javaslom, ajándékozd meg magad gy g*mib*bával, zs*bp*nc*val, azt csinálsz vele, amit akarsz,
egyszeri befektetés, ha nem adod kölcsön, g*m* se kell hozzá. Nem igaz? Mert ez az egyik mániád.
"Lehet g*mi n*lk*l?" xd
Egyértelműen a ***moderálva***!? :) ..olvastam! :D
A fehér éjszakák mennek maguktól, ingázni sem kell!
Vasárnap értem vissza Ázsiából. Azért a 10% GDP növekedés nem semmi változást hozott.
Az idei is hasonló lesz és már van igény a jóra is! Hamarosan visszatérek, mert igény látszik arra is. Az iszlám változik...
Újabb vicces dolog, a körmendi úr már Veszprémben (hát nagyjából az idő stimmt onnan:)), ismét fülke. Megszakadt a vonal közben.
Most kíváncsi leszek, Palotán hol talál újabb fülkét, talán lesz elég aprója. :D
Kérdem, miért nem mobilról hívsz? Félsz? Azt mondja, a cégest nézik. Kérdem sajátod nincs? De van, de azon meg lebukhat.
Uraim, a hívott számot is lehet törölni. :)
Másik, fiatalabb, rejtettről. Kérdem, félsz? nem, csak így van beállítva a telefonom. Mondom, akkor át kéne állítani, sikrülni fog.
10 perce állítja, de ígérte "Mindjárt visszahív számkijelzéssel." azóta hív. :)
Aki fél, ne jöjjön, aki rossz szándékú, az se! Itt balhé nem lesz...