Beszélgessünk...

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 09. 21:22

Ezen is elmazsoláztam !

"Horgászni megyek" - Megyek, tökrészegre iszom magam, aztán csak ülök a folyóparton, miközben a halak azt csinálnak, amit akarnak.

"Ez férfidolog" - Semmilyen racionális magyarázatot nem tudok a dologra, és neked sincs esélyed arra, hogy felfogd.

"Segíthetek vacsorát készíteni?" - Szeretkezünk a konyhaasztalon?

"Aha", "Persze, drágám" és "Igen, szívem" - Nem jelentenek semmit, betanult szövegek.

"Túl bonyolult lenne elmagyarázni" - Fogalmam sincs róla, hogy a francba működik.

"Lazíts kicsit, túl sokat dolgozol" - Nem hallom a meccset a tévében a porszívótól.

"Ez érdekes, drágám" - Mi? Még mindig beszélsz?

"Tudod, milyen rossz a memóriám" - Emlékszem az első barátnőm címére, az összes eddigi autóm rendszámára, de elfelejtkeztem a születésnapodról.

"Egyszerűen csak eszembe jutottál, és megvettem ezeket a rózsákat" - Istenem, mekkora dudái voltak a virágárus lánynak!

"Hallottam" - Fogalmam sincs róla, mit mondtál, de remélem, elég hiteles voltam ahhoz, hogy a következő 3 napban békén hagyj.

"Tudod, hogy csak téged szeretlek" - Már kiabáltál velem párszor, és nem szeretném mégegyszer hallani.

"Nem tévedtünk el. Pontosan tudom, hol vagyunk!" - Senki sem fog élve látni minket többé.

Törölt felhasználó · 2011. január 10. 09:44

Szia! Tudtam, hogy visszajössz. :D

Törölt felhasználó · 2011. január 10. 09:48

Neked is szia! Udvariasságod szinte határtalan :) Lassan visszatér mindenki és ez nagy öröm számomra, az ítéleted el ne felejtsd!

Életfogytiglani fórumozás :)

Törölt felhasználó · 2011. január 10. 09:53

Hali Pircsi!

Látom, volt itt élet, amíg nem figyeltem, a két pasi lejelentkezett :)))

Igen, a férfiak többsége így működik, de aki nem, unalmas. Hogy telnek hétköznapjaid? Jó, tudom, hülye kérdés, de érdekel.

Megadtam valakinek a mailed, írt Neked, ha lesz időd, válaszolj neki lécci, megérdemli!

Puszi

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 10. 16:30

SZIA KATÓ!

Válaszoltam,  örülök,hogy gondoltál rám..Köszönöm...

Most elég rossz  passzban vagyok, de nég egy-két  napod  adok magamnak,hogy nyalogassam a  sebeim, aztán talpra állok:))))

Irni  fogok  még ma neked  priviban, csak most a  lurkók az elsők,  te hogy vagy  Drága.. és  mindenki   miképp érzi magát ezen a  tavaszias  napon:))))

Törölt felhasználó · 2011. január 10. 19:18

Helló! Még nem írtál, majd később még benézek. El ne felejts! :) Már ne nyalogasd a sebeidet, úgysincs értelme. Bele kell csapni a lecsóba! :))) Olyan semmilyen napom volt ma, szerintem frontos vagyok. Ez nem az a tavaszias idő, amit én szeretek. Szóval, elvoltam, ennyi. Elintéztem a dolgaimat is, ami jó volt, hogy nem kellett sorba állni a postán (apró örömök).

Törölt felhasználó · 2011. január 10. 20:26

Szia! Már hiányoztál. Látom, valaki a halálodat kívánta Derecenben :))) Élj sokáig!!

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 09:44

Ezt bírom Benned többek közt, hogy lepattog Rólad minden :) A helyzetet pedig elég jól látod, úgy gondolom. Amin én mosolyok, hogy sokan olyan véresen komolyan vesznek egy ilyen fórumot (vagy bármilyet), mintha az életük múlna rajta, a gőzt is itt eresztik ki sokan, mert itt lehet egy nick mögé bújva, de ezt Te is tudod. Igazából a beszámolók is...

Ha megnézed Veszprémet, senki semmit nem ír, pedig vannak vendégek, visszajárók is, csak em fórumoznak, max. olvassák.

Az én vendégeim legalábbis. Van aki észre se vette, hogy van itt fórum :) A másik oldalra isátkacsintok néha, Vp-ben időről-időre valaki beírja, hogy itt nincs jó szolgáltató, utazni kell. Azért vannak lányok (magamról már nem is írok :)), akik régi hirdetők.

Már nem hírdetnének, ha nem lenne vendég, vagy máshova költöztek volna, ahol megy a szekér. Vicc az egész.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 11. 21:13

Sziasztok, látom itt is megy az élet, többször kellene benéznem. Az mongyuk szomorú, hogy 6-7 ember osztya a lapot a Debrecenben, ezt a részét sajnálom mindig, hogy egy kedves csajnál ha járok, nem csak neki "szerzek" örömöt. Van arra tippetek, hogy hogyan tudhatom meg előre ha szabadúszóhoz szeretnék menni? Van egyáltalán ilyen, vagy borzasztóan titkolja, nehogy pártfogásba vegyék? Vígasztaljatok má' léci!

És még egy kérdés: mitől vagytok Ti tagok? A VL-ben jáccotok? És mitől "lelkes" egy újonc?

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 21:24

Szia!

Az a szomorú, hogy csak néhány városban fórumoznak, de nem erőszak. A fiúk majd válaszolnak a többire, az utolsó kérdésedre én is tudom. Vannak rangok, újoncként kezdi egy fórumozó, minél többet ír, úgy lép előrébb (lelkes újonc, tag stb.)

Hol vannak a skacok, meg Pircsi? Örülök, hogy írtál ide is! Üdvözlet kis csapatunkban! :)

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 21:44

Szia! Végre! :) Most írsz, vagy hiába várok itt? Mert akkor holnap elolvaslak. 

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 21:48

Történelem?! Te miről beszélsz? :)

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 21:51

Már? Nem másfél?

Törölt felhasználó · 2011. január 11. 21:55

Szia, megyek. Jó éjt! (Bizony, szerintem nyár volt :))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 05:59

Madárdalos szép reggel!!

ÜDV Katoka, és  mindenkinek aki erre jár..

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 12. 09:24

Sziasztok, köszi a válaszokat. Katónéni, rendes Tőled, hogy Veszprémből is ide írogatsz (ha jól vettem ki), meg is akartalak nézni, de a keresőben nem találtalak. Pircsi Neked is jó reggelt, Téged is megnéztelek, szép napot kívánok, a dekoltásos fotód jó, de a másik helyére is vmii hasonlót javasolnék, de nem akarok beleszólni, nem kritizálni akarok! És köszi Gróf, hogy tudsz egy "privát" számot, a szomorú az, hogy csak eggyet... de még így is észben tartom. Viszont megkérdezném, hogy mi a véleményed azokról, akik "egyetemista" jelzővel hirdetnek? Egyet ismerek, hát nem találtam volna ki...

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 10:03

Szia!

Kattints a nevemre itt és megmutatja a hirdetésem. Én már régóta cseverészek itt, Veszprémben nem ír senki semmit, nem mintha hiányozna :)

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 10:04

Jó reggelt drágám! Itt nem dalolnak a madarak, csak a felső szomszéd kopácsol, de legalább most nem fúr, az a hobbyja :)))

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 13:03

Szia Bush!

Köszi ,hogy rámkerestél, és  teljesen igazad is van, hisz  nekem is  van szemem és látok,:))tudom ,hogy nem a  legjobb a  kép, de az én vagyok,  isten őriz,hogy valaki eljöjjön és  azt mondja,hogy  nem ezt vártam, hiába turbozuk fel magunkat, ha a valoság mást mutatt, aki  bevállal eljön  tudja mit kap,milyet, tudod  hiába jó a dekoltázs, ha melltartó nélkül  már  gravitálnak a cicik.. egyik legfontosabb őszinteség,

Katónéni,   egy aranyos  nő, akinek  hatalmas  a szive...

Puszi

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 12. 13:07

Szia Gróf, az eszem megáll, hogy mennyi embert ismersz! OK, hogy nem vagyok debreceni, de sztem ez a helyiek között sem gyenge. Meg ez a duma, hogy "odamentem hozzá az utcán" aztán párszor akcióztunk, elég vagány, de abban igazad van, hogy itt is van egy III.Világ, ami ellentétben a lepukkant III. Világgal, pont egy jobbik válogatást jelent: azoknak a csajoknak a csoportja, akiknek a telszámát kézen-közön adják-veszik, gyakorlatilag csak ajánlással találod meg őket - és nem is tuti, hogy bevállalnak. Viszont meglepő, hogy ez nem tükröződik feltétlenül az árban, sőt a több nap vagy egy hosszú sem lehetetlen, és több a szabadúszó is.

Kicsit visszakanyarodva Rád: azt veszem észre, hogy a Fórumozók többsége is ismer. Így aztán gondolom moderálod magad mielőtt mások is (úgyis) moderálnak, szóval nem könnyebb meg szabadabb anonym maradni? (Vagy már más néven is írsz? Nagy show lenne! Úristen, csak nem Te vagy Bush?!?!?! Bakker, mire ezt kibogozná mongyuk egy jegesagyú, belepustulna ~~~~~~~~ most röhögök és remeg a kezem ~~~~~~~ Csá!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen