Hogy értelmes dolgokat is olvass! xd
Hogy értelmes dolgokat is olvass! xd
Erről beszélj a mesterrel, ne velem, ő a mester, nem kicsit! :)
Akarod, megadom a számát, ő nem rejtőzködik.
Ha elég nagy perspektívát veszel, (pl. mindig, örök) akkor már lehet, hogy nem hit kérdése, hanem "csak" egy paradigmáé.
Hát! Remélem. A postaládádba azért belenézhetnél néha!
Hallottál az energia vámpírokról? Vannak...Leszívják az energikus embereket, belőlük táplálkoznak.
Sok minden más is legyengíthet egy embert.
Gróf nem beszél velem, úgy látom. :)
Feltöltesselek? Van egy Reiki mester barátom, tudod a masszőr (is).
Bárhova tud energiát küldeni. És ez komoly.
Beszélgess inkább Hexevel, az én érzelmi állapotom most elég lehúzós.
Engem nem és nem éppen aktuálisak szoktak lenni. Hit többesszáma: hitei?
Mondanám, hogy ennek örülök. Én még nem találkoztam élőben ilyen emberrel, bárkit meg lehet ingatni az épp aktuális hiteiben.
Adjon az Isten! :)
Remélem, hogy bírok vele utána, mert egyébként nagyon le fogok gyengülni tőle, és ennek a lehetségességnek az előszelét éreztem meg ma. Úgy kopogtatott, hogy nem is igazán vágytam most rá.
Azért, hogy valamin túl vagyok, még emlékezhetek rá. És időnként valóban a te szavaid sorrendje idézi ezt fel.
Sajnos valóban zsákutcába futok sokszor, ezt én is így látom.
Egyébként örülük, hogy méltattál válaszra, és ezt most irónia mentesen próbáld meg nézni, ha kérhetem, legalább egy pillanatra.
Most nincs kedvem, nagy jó uram. :-(( Az emlékek szomorúsággal töltenek el, és ez úgy tűnik, így fog menni legalább péntekig.
Hol is? Mesélj!
Csak várj türelmesen! :)
Valamint ha már ennyire tudod, hogy mi hova való, akkor ajánlom magadat. Hol is sértegetted az épp beszélgetni szándékozókat? A fórumnak pontosan melyik részén is?
Jöhet a meglepi, szeretem. :-)