Beszélgessünk...

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:45

Majd visszajön. :)))

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:49

Szeva Jampi, "az egyik legjobb projekt, ha ötvenesként ki tudsz kapni egy ilyen lányt" -ezt kire értetted? Magadra,a Grófra vagy rám? Csak érdekel... egyébként meg Ti ismeritek egymást? Már komolyan olyan érzésem van mintha az uccáról estem volna be karácsony este valahova, itt mindenki volt már mindenkivel, csak én vagyok outsider?! 

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:52

Most olvasgatoka  msik oldalon a higániával kapcsolatos  hozzászólásokat, nekem még nem volt olyan vendégem   akit elutasitottam volna a tisztaság hiánya miatt..Volt egy vendégem akinak mikor felajánlottam a zuhanyzást, döbbenten rámnézet, és megkérdezte,  büdösnek  érzel,  drága volt, imádtam

azota is imádom...Lehet azért is mert másik  réteg  az aki  engem keres, és  másik  akinek csak  az ürités számit...

Hu ezzel nem sérettem meg senki??

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:55

Ha az a lényeg  ,hogy  diáklány legyen..én még tanulok:)))))  srácok))))))))n

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:57

Én kinevetni? Eszemben sem volt. Elárulom Neked, hogy még soha életemben nem masszíroztak, de Neked megengedném. Ha még táncolnál is előtte egy kicsit, az maga volna a gyönyör! Várlak!

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:57

Nekem is tiszta, ápolt vendégeim vannak, de tegnap kifogtam valakit. Itt "tusolt", de hogy mit találtam utána! Inkább priviben, mert többen rosszul lennének és még szex-szelni is lett volna kedve, inkább kihagytam. Pircsi, ez leírhatatlan volt!! :(

Szerencsére nem jellemző. De ő pfuuujjj!

steve18 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:57

sziasztok

Teljesen új nekem ez a honlap és nagyon bejön de 1 kérdésem van a lányokkal kapcsolatba hogy mennyi ft-ba van kb 1 lány? és bocsi ha hülyeséget írtam . lécci valaki ezt magyarázza el.előre is köszi

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 16:58

A koromra gondoltam, én már megértem ennyit. Szép kor, a fenébe is!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 16:59

Maximálisan igazad van, erről magam is tudnék regélni. Ha most annyi ezresem volna, ahány lánytól kifordultam az elmúlt években, mert a hirdetéshez csatolt képek köszönő viszonyban sem voltak a valósággal, akkor most a válságot lazábban venném.

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 17:00

Szia Steve! Szerintem itt is vannak kategóriák, határ a csillagos ég :)

steve18 · Újonc (0 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:02

és kb mi az az alsó és középhatár kb? (kiváncsiság).

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:07

2010. március 23. kedd 23:03. Katónéni: „Szia Jampec! Annyira emlékeztetsz valakire, csak ő minden mondatát úgy fejezi be, hogy "?!" Ismerős? :) A csapból is Te folysz, amúgy én megértettelek. A közhely meg általában a magyarokról szól és nagyon igaz.

Írj már lécci Veszprémbe is vmit, kong az egész, ketten firkálunk, bezzeg odaát!

Már most hiányzol, hol a csudában vagy? Képzeld, á, inkább ne képzeld el mégse!

Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek, főleg Neked! :D”

Fátylat rá! Részemről nincs harag, csak eszembe jutott. Várlak!

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 17:07

Erre talán a fiúk jobban tudják a választ, én a luxusdögöt tudom kb.

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:09

Jampi mindent lehet tiszteségesen és tisztességtelenül  csinálni....

pircsi · Őstag (29 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:11

Fiuk élvezem,hogy többen vagyunk itt,  de lehet elfogyasztunk benneteket  vacsira  Katóval...desszertnek:)):))

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:12

Gróf Kurátor írta: „Korábban is csak össz-vissz 3 nő volt, de ebből a legjobb kihalászott magának egy 50 éves pocakos pénztárcát és 'hát így jártunk! :-))”

Erre reagáltam, bár nem én voltam a „pocakos pénztárca”, de korábban volt szerencsém egy hasonló projektben.

Nem, nem ismerjük egymást a Gróf Úrral, csak itt, illetve anno a szomszédban váltottunk néha eszmét. Egyébként ne keseredj el, idővel Neked is tágul a pupillád!

Törölt felhasználó · 2011. január 12. 17:12

Hol van már a tavalyi hó? Mégegyszer bocs, tényleg nem emlékszem, de pont abban az időszakban hordtak el mindennek egy *** moderálva *** és már elegem volt az életemből is. Csúnya világ volt akkor, sokan bántottak alaptalanul, már vége, nem érdekel.

Ne haragudj, ha megbántottalak valamivel!

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:14

Nem, nem sértettél meg senkit. Valóban erről szól a látogatások egy része. Van, aki kapcsolatot keres és van aki üríteni jár, és ha megfigyeled, mindig az ürítők hangja hallatszik messzire.

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:21

Válaszom remélem nem ütközik az oldal szabályaiba. Megpróbálom virágnyelven közölni kérdésedre a választ.

Első osztályban egy fél óra alatt megismertetik a diákot Gróf Széchenyi István munkásságával. Aztán a diák, ha többre vágyik, elkezdheti kíváncsiságát Mátyás király képeivel bővíteni. Ha rögtön egy órás korrepetálásban szeretne részesülni, akkor bizony Szent Istvánnal kell kezdenie. A különböző extra bővítmények 2-5 Mátyás király mesével realizálhatók.

Jampec · Tag (119 hozzászólás) · 2011. január 12. 17:22

Semmi gond! Te engem legfeljebb vasvillával tudnál megbántani!

Téma indítva: 2010.02.25., 10909 hozzászólás összesen