Nyíregyháza, Beatrix 19. Korrekt a hírdetés, hitelesek a képek és tényleg egy csini, fiatal csajszi, aranyos is meg minden.
Viszont.
Ledobja a textilt és látom, hogy ott ékeskedik egy frissen nyesett, full sovény. Gondoltam oké, nem ez a kedvencem, de legalább retózok eggyet:)
Egy rovid, ismerkedos jellegu pipa után gondoltam térjunk a lényegre. Felhúzta a gumit, bepucsírott és ott megtortént az ami "profi" csajoknál a legnagyobb baki. A szemem elott megjott neki. Nem kicsit. Nálam ez instant 6 óra. Elment a kedvem mindentol, de még az evéstol is, de mondom oké, Természet Anyácska márcsak ilyen. Próbáltam viccel elutni a dolog élét, hogy mégse érezze magát olyan cikin a kislány és ez nagyjából ennyivel le is lenne zárva a részemrol és kettonk kozott maradt volna, ha nem jott volna az ,ami ezután jott.
Miután feloltoztunk gondoltam vissza akarja majd adni a p*nzt, amit elore magamtól odaadtam. De ne nem. Várok egy picit. Semmi. Na jól van, mondom neki, hogy tartsa meg a kerek szám felletti tobbit és ott elkezd vitatkozni velem, hogy nem, meg ennyi, meg annyi, értitek. Egy félórás *rat akart kérni 2 perc pipáért. Mondom neki, hogy a semmiért nem jár semmii, sehol a világon. Mégtobb vitatkozás mire végre vissza adott annyit amennyit kértem. Nem is értem, hogy mire gondolt. Ráadásul le sem vette a hírdetését arra a pár napra. Ezek szerint neki mindegy. Egyébbként egyszer már lyukra vitt minket ez a csajszi korábban. Hárman haverokkal felhítuk, hogy bevállal-e minket, aztmonta,hogy igen, de mire odaértunk kikapcsolta a telefont. Késo volt már(mondjuk 0-24ben hírdeti magát), de nem érdekelt, adtam egy második esélyt.
Szóval korrektségben még van mit fejlodni még szerencse, hogy az egy tanulható dolog.