Negatív tapasztalatok

Naturist · Újonc (1 hozzászólás) · Március 21, 11:16

Judy 40 Hajdúszoboszló. Egy kérdést tettem fel neki privátban. Semmi extra, csak hogy esetleg máshol is hirdet-e, mert itt egy fotója van. Erre gyből tiltott majd jelntett hogy zavarom a beszélgetést. Mellettem ezt mással is meg tette az illető elvileg csak köszönt neki. Ugyanez volt a reakció. Gondolom az ilyen nőnek személyesen sem jobb a hozzáállása. Én részemről kerülöm a továbbiakban.

Nks · Újonc (5 hozzászólás) · Május 10, 16:07

Bella 25 Lentiben es Kanizsan szokott hirdetni, regebben mar hirdetett, nagyon nem ajanlatos kategoria, elkeri penzt, majd tobbet ker a megbeszeltnel, a lakasba nem egyedul van, egy ferfi van vele aki azonnal elobujik, ha nem fizetsz tobbet, keruljetek szerintem

qrafi · Újonc (0 hozzászólás) · Május 27, 19:34

Debreceni Kira 23, kamu képekkel hirdet. Nagyon nem fedi a valóságot! Ráadásul nemkívánatos etnikumhoz tartozik, amit a telefonba másképp ad elő.

SteveStifler · Újonc (26 hozzászólás) · Június 9, 14:38

A " kedves kis szomszédlány"   :D :D :D . Ha van mondat amit nem szeretne ettől az etnikumtól hallani senki akkor az a :  Jó reggelt szomszéd! :D:D:D

tipli · Újonc (6 hozzászólás) · Június 21, 11:43

Natii masszőz Debrecen.

Telefonon megbeszélt időben a helyszinen töbször is hívtam,de nem vette fel.Megbízhatatlan,nemtörödöm hozzáállás,gondolom a szolgáltatás is hasonló.

Kerüljétek,csak idő pocséklás.

Téma indítva: 2010.02.25., 765 hozzászólás összesen