Sziasztok!Monic nevű "hölgy"Szigetváron hirdeti magát,de Nagydobszán rendel.Fiatal,vékony,de harmat gyenge a műsor.Egész pontosan egy nagy dupla nulla!És ha fizetnél neki eleget gumi nélkül is vállalja ami kissé gáz szerintem!
Negatív tapasztalatok
Motros · Újonc (2 hozzászólás) · Január 12, 17:12
Naturist · Újonc (1 hozzászólás) · Március 21, 11:16
Judy 40 Hajdúszoboszló. Egy kérdést tettem fel neki privátban. Semmi extra, csak hogy esetleg máshol is hirdet-e, mert itt egy fotója van. Erre gyből tiltott majd jelntett hogy zavarom a beszélgetést. Mellettem ezt mással is meg tette az illető elvileg csak köszönt neki. Ugyanez volt a reakció. Gondolom az ilyen nőnek személyesen sem jobb a hozzáállása. Én részemről kerülöm a továbbiakban.
Nks · Újonc (5 hozzászólás) · Május 10, 16:07
Bella 25 Lentiben es Kanizsan szokott hirdetni, regebben mar hirdetett, nagyon nem ajanlatos kategoria, elkeri penzt, majd tobbet ker a megbeszeltnel, a lakasba nem egyedul van, egy ferfi van vele aki azonnal elobujik, ha nem fizetsz tobbet, keruljetek szerintem
qrafi · Újonc (0 hozzászólás) · Május 27, 19:34
Debreceni Kira 23, kamu képekkel hirdet. Nagyon nem fedi a valóságot! Ráadásul nemkívánatos etnikumhoz tartozik, amit a telefonba másképp ad elő.