Negatív tapasztalatok

Neptunus · Újonc (16 hozzászólás) · 2015. november 17. 15:27

Nem lejáratás, EZ TÉNY, hogy elveszi a vendégek értékeit.!

andreka · Újonc (0 hozzászólás) · 2015. november 15. 11:04

*** Kérjük a hirdetők egymás lejáratásának mellőzését! (Izabell28) ***

Győrben hirdet egy Zsófi nevü hölgyemény ( 38 eves szoke haju, 30-as telefonnal.) aki csak teheti nagy ivben kerulje el ha azt szeretne hogy *** moderálva *** Azt is csodalom hogy mar a sajat fotojat fel meri tenni mert idaig a lanya fotojaval volt fenn minden oldalon. Nem ertem az ilyen hogy tud igy dolgozni SZANALMAS.

Samii · Újonc (0 hozzászólás) · 2015. október 10. 19:11

Hát Sajna én még el sem jutottam a hölgyekkel. Öszinte leszek még sosem voltam nőknél oldalak által és kicsit nehezemre esik egyböl telózni.. írtam itt üzenetet de nem válaszólnak :( 

dius27 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. október 08. 19:37

Arról nembeszélve, hogy nem éppen fehér az illető!

dius27 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. október 08. 19:36

***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Lejla18)

Zalában hirdet 1 Kitti nevü csaj.Már a két kép sem azonos amit felrakott.Az egyiken Ö a másikon meg a barátnője szerepel.Amikor kimész már nem is az a csaj van.Kb 4-en forognak a porondon.Söjtörre kell kimenni kicsit átba....ás az egész.Vigyázni kell vele!

gazolajos · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. szeptember 11. 09:51

Kedvenc leh**ós lányunk most Szandi néven hirdet Nagybajomban.

Anita,Emese,Enikő ki hogyan ismeri.

Dik · Újonc (0 hozzászólás) · 2015. szeptember 02. 21:05

D

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2015. június 14. 13:43

Sajnos rosszindulatú "élőlényből" nincs hiány!

Raj2 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. június 14. 12:25

A minap ramirt egy holgy ugyan mondjam mar meg ki az a Sydny es hogy hol talalhato???mert o ku......a kivancsi ra...erdekes!!!mar a feltekenyseg,a rosszindulat igy mükodik?

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2015. június 12. 20:47

Úgylátom elgurult a gyógyszer :D

Ilyeneket hogy is tudsz kitalálni? :D

Baj van az emeleten? :D

Törölt felhasználó · 2015. június 12. 20:25

Akkor, most megpróbálom újra.:)

Ninettke egy domina lány.

Kérés nélkül, dominaként viselkedik veled, ez a hölgy.

Ez, mind rendben van. DeJóóóóó.

:)

Patrik7 · Tag (209 hozzászólás) · 2015. június 11. 11:34

Elmondanám neked,hogy a Niki az egyik legjobb nő a városban,minden értelemben!!!
Úgyhogy ezzel a lejárató szöveggel nagyon mellé lőttél :D

nicky · Újonc (2 hozzászólás) · 2015. június 10. 20:53

Detto ugyanigy jártam

Törölt felhasználó · 2015. június 01. 15:29

Sziasztok!
Leírásom alanya a debreceni Niki30. Nem voltam még ennél a hírdetőnél. Kiírtam a számát és próba-szerencse felhívtam őt. Felvette a telefont. Rendes volt tőle, hogy elmondta, hol lehet a rendelési idejéről tájékozódni. De hogyan tette ezt! Kaptam olyan kioktatást, hogy a telót távolabb kellett tartanom a fülemtől. Nagyon durva volt! Közölte, hogy ő most nem dolgozik. A hírdetése szövege (Idézem: "közvetlen, kedves, türelmes, igényes") köszönő viszonyban nem volt a valósághoz képest!! Kérdem én, rendelési idején kívül, miért teszi lehetővé a csevegést vele. A hirdetésében szereplő jelzők munka időn kívül már nem érvényesek?? Milyen lehet ő dolog időben?! Hmmmm.

Törölt felhasználó · 2015. május 30. 12:14

Sziasztok!
Maya20 körülötti körülmények:
Ha Maya20 dolgozik, akkor a lakásban tartózkodó másik lány veszi fel a telefont. A másik lány egyeztet veled időpontot. OK.
Svindli 1. Ez a másik lány, Maya20 telefonján, Maya20 nevében, saját magához egyeztet időpontot. Maya20-nak adja ki saját magát!!!
Ám te ezt nem tudod, ha még nem hallottad a valódi Maya20 hangját.
Svindli 2. Leegyeztetitek a randit. A találkozó létrejön. A másik lánnyal. Amíg Maya20 a másik szobában végzi a dolgát.
Remélem értitek, mit beszélek!!!!!!!!:)

Raj2 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 28. 14:13

Uraim! Nehany holgy osztodással szaporodik legalabb 6-8 kep van fennt rola kulonbozo telefonszammal..eszmeletlen....Ennyire hulyenek neznek minket..en biztos nem megyek legalabbis miota Sydnyt ismerem....

Raj2 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 21. 07:19

Uraim ez a sok retusált kép, és kor letagadása... azért gondolkodjatok és nézzetek ne csak lássatok!!!

Hunor95 · Újonc (0 hozzászólás) · 2015. május 10. 21:27

Én is ígyjártam 2 hónapja, csak egy Debreceni csajjal. Előre pénzt kért mondta hogy kimegy cigizni, elkisértem az ajtóhoz mondta mindjárt jött már csak a kocsit láttam...oda ***moderálva***...szánalmas :D 

Richard2 · Újonc (1 hozzászólás) · 2015. május 05. 10:57

Timi Sárbogárd 70 ***moderálva*** :
Átverés, l*pás.
A találkozó létrejött, de alvás volt csak reggelig, a telefonban megbeszéltek ellenére a hölgy nem volt hajlandó semmire sem. Míg aludtam, kil*pta a kabátomból a nálam lévő ***moderálva*** is.

Professzor · Újonc (12 hozzászólás) · 2015. április 21. 12:13

ELÉG NAGY GÀZ ,HOGY VANNAK CSAJOK AKIK TÚL SOKAT MEGENGEDNEK MAGUKNAK MÍG A TÖBBI LÀNY MEGDOLGOZIK A ***moderálva*** HA ENGEM LENYÚLNA VALAKI NEM BIZTOS ,HOGY UTÀNA BÀRKI MÀSSAL MEGTENNÉ UTÀNA.ELVENNÉM A KEDVÉT TŐLE.ARRÓL NEM BESZÉLVE MILYEN FÉNYT VET A VÀROSRA AHOL ILYEN ... MARKECOS "DOLGOZIK"!

Téma indítva: 2010.02.25., 767 hozzászólás összesen