***Kérjük egymás lejáratásának mellőzését!*** (Melissa)
mindenki figyelmébe ajánlom a következö hölgyet BARBI 18 sopronban rendelt de nagyon lehúzós és semmit sem akar tenni a l*v*ért.
háromszor hivtam fel 3 nap alat de csak negyedik nap tudot fogadni a kifogások mindig ugyanazok voltak most nem jó most nem érek rá és stb.
negyedik nap végre eljutottam hozzá a képeken tényleg ő van és tényleg jól néz ki de a teljesitménye =00-val.
azzal hogy előre elkéri a p*nzt azzal még semmi gondom nincs de viszont ami ezután jött azon nagyon meglepödtem mert barbi nem szereti ha lovagolnia kell barbi nem szereti ha nyalják barbi nem szeret szopni csak a válladat dörzsöli mintha ettöl felálna a cerkám na nagy nehezen felált és mondtam hogy lovagolja meg de szerencsétlenül csinálta és elment a kedvem az egésztöl.
és ami a legérdekesebb megfájdult a feje és kiment vizért és tablettáért miközben a szobában volt viz a kancsóban meg pohár és gyogyszer.
barbi 18 csak úgy szereti ha ő van alúl és nyomod neki 1000-rel.
na erre feláltam és elkezdtem felöltözni mondván ha semmit nem kapok akkor adja vissza p*nzt és léptem is.
erre ő mondta ez igy nem járja és már hivta is pigment hiányos barátnöit mivel én már kint voltam a lépcsőházban már nem volt nagy a szájuk így inkább vissza adták a pénz felét.
nagyon nem ajánlott kategória.
ezek útán inkább magamnak verem ki és megsporolok egy kis l*v*t.
további szép napot mindenkinek.
és most lehet küldeni moderálásra mert biztos hogy egyeseknek nem tetszik majd a leirás.