Maya 21 DEBRECEN-róla tud valaki biztos informácíót mondani?
Előre is kössz!
Maya 21 DEBRECEN-róla tud valaki biztos informácíót mondani?
Előre is kössz!
Na igen Maya 21 -ről engem is érdekelne info !!!!!!!
Ha jól emlékszem régebben ezekkel a fotókkal a Mariann 21 hírdetett! De ezt már más is észrevételezte itt! Lehet Ő tért vissza! Akkor viszont ajánlott!
Sziasztok!
Valaki tud megbízható infót?? Katicabogár (21)-ről
..
Üdv!
A győri lányoknál van egy Doroty24 nevű.
Teljesen különböző képek vannak fent. Ennyire megváltozott volna a hölgy?
Hi Digi!
Doroty24 a piros alsóneműs lány! Csak pozitívumot tudnék róla mondani! Valóban van fent az oldalán 3 kép amik a franc tudja kit ábrázolnak.
Talán a barátnőjét, vagy lakótársát?
Köszi szoknyavadász!
Csak pozitívum? Hm, személyesen is meg kell győződnöm róla :)
A pécsi lányok közül voltam a hétvégén (Monikánál,ZSanettnál ill.hajni babánál)100%-ossan eredetiek!!!KELLEMESSEN CSALÓDTAM!
hmm jól birod 3 lánynál is voltál.... ha ilyen kanos bika vagy akkor én is szivesen látlak XD
Na hallod! Akit Herkulesnek hívnak! Nomen est omen! :)))
Üdv Mindenkinek!
Szia! Kinga vagyok. Telefonszámom: 06-70/260-1578
27237-kinga
Szia! Moni Cica vagyok. Telefonszámom: 06-70/268-8278
27238-moni_cica
Szia! Lessi vagyok. Telefonszámom: 06-20/319-3521
27041-lessi
Szia! Lilla vagyok. Telefonszámom: 06-70/208-3988
27198-lilla
Szia! Jázmin vagyok. Telefonszámom: 06-20/992-3577
27196-jazmin
mind az öt hirdető ugyan az a személy ...TÖRÖLVE...rövid hajú vörös bögyös
"kedves" mktz56
Látom mindenhol hallatod a hangodat, minden lében kanál vagy.
Mivel támasztod alá eme negatív véleményedetí? Talán minden lányt meghágtál már, vagy csak szád van, de farkad nincs a dologhoz???
A száddal ellensúlyozod kicsiny farkad méretét?? Vagy a pénztárcád nem engedi meg az e fajta szórakozást és úgy vagy vele, hogy más se tegye???
Szánalmas vagy!! És főleg irígy! Ha tényleg jártál volna náluk nem pofáznál!!!
Vagy valamelyik hírdetőnek dolgozol? Lejáratod a jó csajokat, hogy a te lányod némi keresthez jusson?? A jó csajnak nem kell duma, ahhoz úgyis visszamennek, akár fúrod akár nem. Ehhez tartsd magad seggfej!:P
anettka vagyok .mindig találnak valamit ami miatt nem akarnak felrakni .korrkt szolgáltató vagyok nem vagyok roma tiszta igényes csinos ápolt hölgy vagyok.számcsere miatt kötöttek belém ..a v.lányon.mert több számrol hirdetek könyörgöm zaklattak vettem másik kártyát .erre letiltottták .huuuuuuuu.ez már idegesitő.aki nem hiszi hogy milyen vagyok járjon utánnnna itt a számom.06308298729 jah és nem vagyok lehuzós.
Kedves üzenet!
Beírhat minden fórumba, ha a válaszunk egy helyen nem elég...
Először is, mi nem bíráljuk Hirdetőinket a szerint, mennyire korrektek vagy sem, ez nem a mi dolgunk. Mi csak hirdetési lehetőséget kínálunk.
Másodszor:
Természetesen lehet számot cserélni, de akkor csak az újat kellene használni. Az Ön által a fórumban megadott szám alapján talált előző telefonszámával van aktív hirdetés jelenleg is oldalunkon!
Tehát a szabályok szerinti egy ingyenes hirdetési lehetősége megvan.
VL
MIRŐL beszélsz barátom egyáltalán ki az a lessi mert azt én sem tudom!!!!!!
Nézzél meg jobban legközelebb,ha egyéltalán valóban voltál nálam!
Új lányt Nyíregyházán ismertek ?
Hello mindenkinek!
A Brigi hölgyhöz van hozá füzni valom,aki habár egy rövid ideig volt fent,mégis sokunk fantáziáját beindította.
Amit vele tapasztaltam e@mailezés közben:
1.Válaszol a leveleimre.
2.Nagyon nehezen lehet ki kérni ,hogy a ...TÖRÖLVE....
3.Kértem tőle fotókat róla,ugyanis senki se szereti ha zsákba macskát vessz.,azt mondta majd küld.
4.Telefonban nagyon szexi a hangja.
5.Ha elküldi a fotót akkor,szerintem meg is látogatom,ha külsőleg megfelel az elvárásaimnak.
Ha valaki többet tud irjon.