Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Bökdöső · Újonc (21 hozzászólás) · 2010. november 12. 14:51

Kedves Kollégák :)))

Aki még nem járt LAURA/30/ -nál annak itt az idő!!!! Én ma voltam nála és csak jót tudok mondani róla . Szerintem szebb mint a képeken és a hozzáállása 5* ! Igazi barátnő feeling , nagyon jól lehet vele beszélgetni , nagyon jól masszíroz és nagyon jól franciázik . Nem lesi az órát nem kényeskedik én még többet is kaptam mint amiért fizettem és ezt most itt köszönöm neked !!!!! Aki nem hiszi az járjon utána.................!!!!!!!!!!!!!

tompa4 · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. november 11. 13:46

Hello Mindenkinek!

Szandy 26 -ról :Ha volt már olyan érzésetek,amikor belépsz egy ajtón és nem arra számítasz ami fogad,az itt van.

Tegnap voltam,nála és nagyon jól éreztem magam vele.

Most,hiába irom azt le,hogy ez volt meg az -hiába lehet itt szétfényezni a dolgokat-A Hölgy önmagáért beszél.

És olyan lányról ,beszélünk mikor kijötem tőle és beültem a kocsiba azt hitem,nem velem történt ez meg.

Barátnő filing!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Amugy nagyon sok hírdető bármenyire is ,szét tuningolja a képét szerintem nem az számít,hanem a hozzálás e- remek vendéglátós szakmához.

Amúgy ha olvasod SZANDY  ezt a hozzászólást,akkor tud hogy a tegnap esti :Mosolygos szemű küldte ezt a ÍRÁST.

Chuck · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2010. november 10. 21:09

"Tündérke (20)" mitől lett hirtelen "kétes hirdető"?

- Átfestette a haját vörösről szőkére, vagy miért?

Ha jól tudom, elég régóta hirdet már itt, és egy rossz szó nem volt róla soha.

Mi történhetett?

Ki tudja?

Csak úgy érdekel.

haver6911 · Újonc (12 hozzászólás) · 2010. november 09. 12:01

Sziasztok!

KB egy éve jártam Dorina és Dóri könyvelő irodájába nincsenek az oldalon jelenleg,hogy mit jelent aki járt ott az tudja és azt is hogy hol van .Nincs már meg a számuk az érdekelne hogy működnek  e még.

Ha tud róluk valaki megkösszöném ha válaszolna

kösz.

Norbert · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. november 07. 22:48

Sziasztok!

Járt már valaki Kitti (23)-nál?

Még nem olvastam róla semmit a fórumon.

harcos · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. november 07. 17:00

Hali én voltam Gina 18 nál,nagyon finom kics csaj,a képeken ő van kultúrált környezet,...TÖRÖLVE...megfelelő ajállani tudom.

Én 35 · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. november 06. 19:43

Én már voltam a Szandi 26-nál.....nagyon tudom ajánlani!!!! teste nagyon tuti,arcra nagyon szép....és mindenben profi! Azt hiszem,hogy Ő lesz Debrecen új kis kedvence....

zandras · Tag (180 hozzászólás) · 2010. november 06. 18:42

Szandinál még nem de érdekelne, Szabina ...TÖRÖLVE...

zandras · Tag (180 hozzászólás) · 2010. november 06. 12:25

erwin rommel ! Ugy érzem hasonlóak a tapasztalatink a hölgyel. Lehet hogy hasonló az izlésünk.....:) Barby25 próbáltad már? üdv zandrás

Bökdöső · Újonc (21 hozzászólás) · 2010. november 06. 11:34

Böbike ?????????????????

Én voltam nála és soha többet nem megyek , hogy miért ?!?!?!?!? Minden szépen indult jó volt a francia is de kölcsönösen nem szerette , akkor nem sejtettem , hogy miért !!!! Utána hanyatt feküdt és úgy csináltam de mondta , hogy mindig őt nézzem és nem értettem miért ! A csattanó az , hogy "menstruált " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csak ennyit kérdezett mielőtt elélveztem , hogy finnyás vagyok-e mert testreélvezést kértem és amikor lehúztam volna a munkaruhát akkor szembesültem a tényekkel ! Gonjdolhatjátok mit éreztem , el sem tudtam "menni" csak azon voltam , hogy minél hamarabb eltünhessek onnan ! Ezek után gondolhatjátok , hogy nekem melyik kategóriámba van , Ajánlom v. nem !!!!!!!!!!!!!!!!!

magamura · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. november 05. 22:04

Köszi szob! Ennek megfelelően alakítom a görbe útjaimat. Nem mondom, hogy teljesen lebeszéltél. Ha más nem ér rá, megeshet még, hogy mégis leellenőrzöm. :) Csak hogy megvédjem: az ő  helyében én sem tudnék állandóan mindenkire mosolyogni. Ezzel nem téged bántalak. Mindenkinek lehet rossz napja.

Még 1x Thanx

marshall · Újonc (47 hozzászólás) · 2010. november 05. 09:36

Sziasztok !

Böbike(32) alias "Dundika" : még mindig olyan flegma hozzáállása van ?

Több fórumozó is azt írta, hogy nem érdemes meglátogatni, pedig olyan ígéretes méretei vannak és még a spárgát is megtudja csinálni:-)))

Szívesen meglátogatnám de azért hogy pofára essek nem áldozok !

Várnék egy friss beszámolót, persze ha van ilyen !

Üdv

szob · Újonc (24 hozzászólás) · 2010. november 05. 08:40

Sziasztok újra.

Én is kérdeznék valamit. Lara 27 -nél járt már valaki ?

Előre is köszi...

szob · Újonc (24 hozzászólás) · 2010. november 05. 08:38

Szia.

Jártam már nála, mit mondjak,nem leszek visszajáró.

Külalakja tulajdonképpen megfelel a képeknek, de a hozzáállása nagyon gyenge,

vagy nem voltam szimpatikus neki.

Az egész történet olyan kedvetlen enervált volt.Ennyi.

magamura · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. november 05. 00:54

Barbara 25-nél járt valaki? Egy kis beszámolóval megörvendezthetne bennünket...

Erwin Rommel · Újonc (9 hozzászólás) · 2010. november 04. 17:59

Cleo20:

Valóban ő van a képeken és valóban ügyesen fotózták:) cicik nagyon jók, a többi feledhető...amugy a kéró nagyon tip-top, rendben van. A hölgyike az ajtóból el sem lépve kéri a ...TÖRÖLVE..., majd elküld tusolni. Utána rád nyom egy adag sikositót, ugy hogy még a füleden is az lesz,hehe, utána gyorsakat mozogva hamar kivégez. Közben flegmázik picit : ezt nem szeretem,azt nem szeretem,ez igy jó,az ugy jó...ugyhogy eléggé lelomboz a végére,majd gyorsan eltávolit,ugyebár  jön a következő pór, mert a mennyiség a lényeg,nem a minőség... summa: valszeg egy látogatás lesz belőle,utána egyből okosabb leszel és máshoz caplatsz el unalmadban:) de lehet,hogy bejön a stilusa,amitől még egy gyakorlott pszichiáter is maga alá piszkitana a gyönyörtől és törzsvendége leszel:)

obsitos · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. november 04. 14:32

Helló Fórumozók! Mivel még új vagyok a témában segítségeteket kérem, keresek : vékony, csinos,  kis mellű fiatal lányokat. A javaslatokat köszi!

sentinel2 · Újonc (29 hozzászólás) · 2010. november 04. 14:26

Meglátogattam a Niky és Amarilla párost a lakás tiszta, kúlturált. A két lány meg fantasztikus, és ha olvassátok lányok ezúton szeretném megköszönni a csodálatos élményt.

zandras · Tag (180 hozzászólás) · 2010. november 04. 13:24

Cleo.......iigen ö van a fotókon, ügyesen fotózták a számomra rettenetes tetoválásai nem látszanak. Sok szerencsét a hölgyhöz.

Bökdöső · Újonc (21 hozzászólás) · 2010. november 04. 08:45

Kedves Bush !!!

Teljesen egyetértek veled de én úgy gondolom ha vár a hölgy előtte "rendbe" teszi magát és nem akkor szembesülsz a tényekkel amikor föléd mered egy "DÖGLÖTT SÜN" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Téma indítva: 2010.02.25., 21026 hozzászólás összesen