Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. június 22. 16:01

Talán hívd fel, és elmonda amit tudni akarsz.

jfk · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. június 22. 09:46

Valaki tud infót erről a hölgyről?

Édes  06-30/728-2061

régen hirdet, de eddig nem találtam róla semmit.

köszönöm.

Lánykereső Szerkesztőség · 2010. június 21. 22:00

KEDVES HIRDETŐINK!

SZERETNÉNK EGYÉRTELMŰVÉ TENNI: SEHOL AZ ORSZÁGBAN NINCS KÉPVISELŐNK, NINCS OLYAN EMBER, AKI A MI NEVÜNKBEN BÁRMILYEN AJÁNLATOT, SEGÍTSÉGET, LEHETŐSÉGET KÍNÁLHAT ÖNÖKNEK!

BÁRKI BÁRMI ILYEN AJÁNLATTAL ÁLL ELŐ, AZ NEM TARTOZIK HOZZÁNK ÉS NEM VÁLLALUNK ÉRTE FELELŐSSÉGET!

VL

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. június 20. 17:13

Sziasztok!

Ez a két hölgy engem is érdekelne, senkinek nincs beszámolója róluk?

largas · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 20. 16:16

Szia Dani!

Köszönöm az infót!Elég "gyanús" volt a kép,ezért érdeklődtem.Elszomorító,hogy kamu képekkel hírdetnek a lányok.Tisztelet a kivételnek/kivételeknek.

zsolty · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 2010. június 20. 15:46

Szerintem ez egy normális beszámoló.Van valami problémád ezzel?

Zenke · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 19. 17:54

Sziasztok! Láttam vannak akik érdeklődnek virág 24 felől, engem is érdekelne a dolog/bár én más honlapon nem is keresgéltem/,

régi vendég vagyok aki szivesen visszatérne a "kis" lányhoz.

Előre is köszönöm.

Dani · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. június 19. 15:26

Szendy35,Mia23,Maya/Mariann21.Az utóbbi hölgy mostanában nem elérhető,de a sorrend is ez.De nem kell alapul venned az én ízlésemet,lehet csak akkor,velem,megesett hogy jól esett.:)Ők valós fotókkal,és életkorral hirdetnek.Ja és még a Siba,ő is 30-as korosztály,na ő meg Szendy az első helyen vannak.A többi,illetve legtöbb lány csalódás itt Debrecenbe.De ez tényleg csak az én tapasztalatom.Hátha még beír valaki,valami mást,amit még én sem tudok.

Maverick · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. június 19. 09:25

Kösz Dani az infot,a Mandy közepes 5-ös nem túl bíztató.A 10-es skáládon /véleményed szerint/ ki van most a top3-ban Debrecenben?

Dani · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. június 19. 05:52

Én egyszer voltam,és pont néhány napja írtam kolléganőjéről Vicus31-ről.Utólag derült ki számomra hogy Liliannal,és még egy-két lánnyal dolgozik együtt.Nem,nem ő van a képeken.Kb 1,5 hónapja voltam nála, de akkor még máshol rendelt. Egyébkénr Liliannal már kb 6x futottam úgy össze,hogy nem hozzá mentem.Pedig mindig más címre voltam hívatalos.Erre 2 magyarázat van!Vagy sok lakásba bejáratos valamilyen célból??!!!!Vagy nagyon gyakran költöznek.Nekem vagy egy 10es skálám e szerint pontozom neked.Tehát maga a lány nagyon kedves telefonon keresztül,meg amúgy is.10pont.Szerintem kifejezetten csúnya,és ropog a csontja olyan gebe.Melle,semmi,fenék,alak semmi.2 pont.Egyébként hasonlít a képekre,csak Lilian-15kgal kevesebb.0pont a képek hamissága miatt. Lakás elmegy,hozzáállás jó,akció jó,csak maga a lány látványa nekem 2-est ért a top 10-be összhatás: 3pont.De ha 2 szóval kellene jellemezni:találsz jobbat!:)

largas · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 19. 00:11

Üdv mindenkinek!

Lilian-nál járt valaki?Ha megosztaná a tapasztalatát megköszönném!

Szerintetek Ő van a képen?

Celtics Fan · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 18. 17:08

Én egy pár napja voltam nála először, de szinte biztos, hogy újra megfogom látogatni Mandy-t. Jó a lány és nagyon korrekt. A hely tiszta és jól megközelíthető.

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. június 18. 09:21

Ezt észre sem vettem! Veszek egy szeműveget.

Dani · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. június 17. 20:08

Kb 3 hónapja voltam nála először,aztán még2x. Tiszta,igényes ápolt.De biztos nem 30 éves,inkább 35-38. Egyébként a top 10-be,egy jó erős 5-ös.

Dani · Újonc (7 hozzászólás) · 2010. június 17. 20:04

Jártam Vicus31-nél,minimum 2-en dolgoznak.A képeken biztos hogy nem ő van.Bár vékony,csinos nő,de nem olyan tökéletes az alakja mint a képen látható hölgyé.A korát inkább 40 felé saccoltam.Arca beesett,már ráncosodik.A hozzáállása elmegy,nem húz le, de a pénzt előre elkéri. Az idő nagy részét beszélgetéssel tölti.Nem nagy szám,egyszer elment,de visszajárósa  nem leszek.

Vixi · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. június 17. 19:57

Szia!

Nem maradtam a hölgynél! Mert amikor a pénzt elöre kérte és én mekérdeztem még egyszer, hogy mi is van benne ebben az öszegbe ő szite felét sem vállalta azokbol amit a telefonban kinált! Szavaztam bneki egy kis bizalmat, mondván ajánlotta a közös zuhanyt, de ő erre csak anyit válaszolt, hogy Ő már túl van rajta, hogy ne a közös idönkből menjen..... De tudod mit, nem kell ezen vitatkozni... Próbáld ki....Ja és ami a szemed illeti, lehet tényleg elkellene menned a szemészhez!!!! :) Minden jót!!

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. június 17. 19:04

Szia! Köszi a választ, és úgy tettem ahogy javasoltad, kinagyítottam, de nem látom 50 nek. Lehet a szemem rossz már!

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. június 17. 19:02

Szia! Közi a választ, ha nem volt szimpi, akkor miért maradtál nála?

Maverick · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. június 17. 18:56

Mandy (30) Valaki letesztelte már? Tapasztalat?

Ábris · Újonc (4 hozzászólás) · 2010. június 16. 15:28

Andi(35) leányzó hírdetéséhez annyit fűznék, hogy csak rá kell nézni és semmi extrára, ápoltságra nem lehet számítani, őszinteségre pedig főleg nem!

Látszik, hogy a csaj legalább 50 éves és 35 évesnek hírdeti magát. Bár megnézhetjük a többi hírdetőt is, szinte minden  "leány" letagad pár évet.

A bőr elárul mindent (kort, ápoltságot, stb..) és az arcon a ráncok, no meg a ciciknél látszik nagyon! Érdemes kinagyítani a fotókat és úgy szemrevételezni! Egyes hírdetőtől elmegy a kedve egy jóérzésű férfinak! Ha nem így cselekednek a pasik, akkor meg is érdemlik azt, amit kapnak!

Bocsánat, hogy kifejtettem a "szerény"  véleményemet! Bár, akinek nem inge, az nem veszi magára!

További szép napot!

Téma indítva: 2010.02.25., 20785 hozzászólás összesen