Miért baj az, hogy amikor elmegyek egy lányhoz, az ott történtekről írok egy beszámolót arról, ami ott történt. Nem teszek hozzá, nem veszek el belőle, csak az én saját benyomásaimat és érzéseimet írom le. Különbözőek vagyunk, más az ízlésünk, aki nekem istennő, az másnak nem biztos hogy tetszik. Ez van.
Kedves Gina. Ne haragudj, de amikor voltam nálad, engem ezek az élmények értek. Nem mondtam, hogy csúnya vagy, én az aktushoz vezető utat kritizáltam. Momentán én nem szeretem a kutyákat a lakásban, és nem szeretem a rendetlenséget. Állampolgári jogom, hogy ne szeressem.
Aznap szar napom volt, felidegesítettek, jött a hidegfront is, szóval feszült voltam. Felhívtam az összes telefonszámot, akiknél már voltam, vagy nem vették fel, vagy nem értek rá. Közben olyan kívánós voltam, majd szétrepedt a nadrágom. Be kellett ülnöm egy gép elé, hogy találjak valakit, aki tud fogadni. Így esett rád a választásom. Mire elmentem hozzád, már fel akartam robbanni. A fürdőszobáig még azt mondtam magamnak, mindegy, csak tudjak üríteni egyet, ez a pár apró kellemetlenség még belefér, legfeljebb lesz mit írnom a fórumba.
A franciád, meg ne haragudj érte, nem a legjobb. Voltam már jó pár lánynál, és van még mit tanulnod. Sajnos fogazol. Vagy kicsi a szád, vagy én vagyok túl vastag, nem tudom, de engem akkor is fogaztál.
És amikor felhúztad rám az óvszert, megcsörrent a telefonod, és te angyali arccal közölted, hogy bocsi, de fell kell vennem. Ez az igazság.
Annak örülök, hogy új lakásba költöztél, és hogy a kutyád már elzárható. Sok sikert kívánok hozzá, és sok vendéget.
Kedves Chuck barátom. Ha az elején láttam volna, hogy mi fog kisülni ebből, hidd el, hogy nem mentem volna be. De sok is apró kellemetlenség volt sorban, ami egyenként nem túl veszélyes, de így együtt már megkeserítik az ember szája ízét. Az meg szintén legyen már állampolgári jogom, hogy amikor álló cerkával, felhúzott aggyal állok egy lány előtt, akkor már befejezem azt, amit elkezdtem. Különbözőek vagyunk.
Amúgy meg nehogy már én legyek a hibás, mert nem tetszett a szolgáltatás. Nehogy ne lehessen már elmondani a véleményemet.
Ha elolvassátok a beszámolómat, nem minden lányt dícsértem meg. Nem is lehetne, mert sajnos jó szolgáltató elég kevés van Debrecenben.