Sziasztok!
Olvasgatom a hozzászólásokat és hümmögök magamban!
Úgy vagyok vele, hogy igenis sok a 2-3-4-5 ezer plussz. Főleg havi sokadik alkalom után! Összeadódnak lassacskán....
Azt az elvet vallom lassan, hogy nem éri már meg se Debrecenben, se Nyházán ez a 20-al kezdődő, határ a csillagos ég című történet!
Régen volt mikor az első vidékilányos eset megtörtént velem. Mostanában visszaszoktam ahhoz a Hölgyhöz, igen Őt lehet nagybetűvel írni, akinél először voltam. Csalódás mentes találkozás, full barátnő feeling. A szolgáltatás ára korrekt, reális maradt. Nem kezdek el gondolkodni rajta megéri ez nekem, vagy nem? Sok ez ezért, vagy nem? Mert korrekt az ár, jó a szolgáltatás! Ennyi!
Nem tudom ki mit gondol, de szerintem, az ha a szobában a tett helyszínén: gyorsétkezdés csomagok szerteszét, a leányzó még éppen azt eszegeti, vagy szívja az iqos-át, esetleg bömböl a tévé, a zene, azt színvonalnak lehet-e hívni, bármilyen jól nézzen is ki a leányzó???
Aztán netán akció közben először a munka telefon kezd el csörögni a baloldalon, majd a privát telefon a jobboldalon! Csak, hogy ki ne zökkenjünk az illúzióból, igaz??? Bármilyen szép is a lány!!!
Gondolkodjunk már egy kicsit! És ez tartja magát igényes, jó szolgáltatónak...
A jó szolgáltató odafigyel, hogy rajta kívül a feltételek is megfelelőek legyenek. Itt kezdődik! Ami sajnos erre felé már nincs meg!
Nemrég Bp-n jártam egy olyan helyen, ahol baldachinos ágy, hangulat világítás, halk zene szólt. Mobiltelefon a szobán kívül. Minden a kényelmet, az erotikus ráhangolódást szolgálta, a meglátogatott hölgyről ne is beszéljek. Mintha a szeretőmhöz mentem volna.
Ez a különbség! Nem is sajnáltam érte a kavicsokat, ami, jelzem nem volt több, mint az itteni beextrázott juttatás.
Ja, és a óra akkor kezdődött, mikor megzuhanyoztam és bementem a szobába!
Még én lepődtem meg!!! Az egy órát egészében a hálószobában töltöttük el.
Úgyhogy aki bírja és akarja, Hajrá!
Nekem sok!
Maradok a hazainál, illetve annál az egy Hölgynél! Vagy esetleg, ha Bp-re téved az utam! Ahogy ZéróZénó is leírta!