Semmi bajom a szájrapuszival, sőt!! Csak meglepődtem, mert nem szokványos, h arcra puszi helyett a szájoncsókolást erőltesse a kedves hirdető...
üdv:
spray
Semmi bajom a szájrapuszival, sőt!! Csak meglepődtem, mert nem szokványos, h arcra puszi helyett a szájoncsókolást erőltesse a kedves hirdető...
üdv:
spray
sziasztok dolli 23 Debreceni szökeségnél járt már vki vagy infoja vkinek van rola semmit nem találok seholsem ?
Hibátlan.....
Melanie19 Gyönyörű. Vékony, formás, puha, szexis. De ezzel el mis mondtam minden jó tulajdonságát.
Nekem valami nagyon gyanús. Lehet naiv, tapasztalatlan vagyok, de.... Kapásból besötétített, a puncijához hozzá se lehetett érni (mintha titkolna valamit), belülről nagyon furcsa érzés volt, szűk, nedvesség mentes, olyan mint egy szoros zseb. Van az a képe amin hátulról van és a falnak támaszkodik. Nagyítsátok már ki, mi az a vaskos valami a lábai között?
Biztos, hogy születésétől fogva nő? Elnézést ha hülyeségeket beszélek, de belém bújt a sanda gyanú és eléggé zaklat a gondolat... Nyilatkozhatnának tapasztaltabb makktársak.
Íz(le)lések és lövések :-)))
üdv:
spray
Boldog Nőnapot Hölgyeim!
Boldog Nőnapot kívánok minden kedves és kedvetlen hölgynek! :)
Boldog nőnapot kívánok minden kedves hölgynek! :)
Üdvözlet Kollégák!
https://videkilany.hu/masszazs/debrecen/regina/yP3
REgina30
Valaki járt nála, jöhet priviben is az üzi
köszönöm szépen
Sziasztok! Szeretnék összehozni egy hármast két hölggyel. Tudnátok egy ajánlani debrecenben két lányt?
sziasztok
Petra, ALiz sorolhatnám még milyen neveket fordult meg, de a telefonszám változatlan.
https://videkilany.hu/masszazs/debrecen/aliz/14m
Valaki járt már nála?
jöhet privben is
köszönöm szépen
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy változott-e valamit Melanie19 hozzáállása, esetleg javult-e a szakmai felkészültsége az elég kemény kritikák kapcsán?
Más! Szerintetek Lina30=Dóri30=Lina25 ugyanaz a szolgáltató?
Szia! Igen, sőt szerintem Izabella 27 is. A napocskás tetkós himlőheges csajra gondolsz?
Illesszük be a sorba Lola28 at is!
Ebben az érdekes, hogy felhívtam, érdeklődtem a szolgáltatása iránt, és csak úgy mellékesen megkérdeztem, hogy mi a véleménye a kritikákról. Gőze sem volt róla, hogy miről beszélek, majd többszöri beszélgetés után rávezettem, hogy hol olvashatja el. Tehát a kérdésem elsősorban azokhoz szólna, akik a napokban látogatták meg, hiszen most már ismeri a kifogásokat. Igaz az volt a válasza, hogy akik írták, azok részeg, büdös, koszos bunkó emberek voltak, akikről ő is akart posztolni, csak megelőzték (megj. abban előzték meg, amiről nem is tudott) érdekes. Kár érte, mert egyébként csinos nő!
jol látod ugyan az! 40 es molett nő fogad teszi a dolgát de nem korrekt így
Valamivel védekeznie kellett! Csakhogy a kritikus bejegyzést sokan lájkolták, feltehetően olyanok is, akik már jártak fürdőszobában, és senki sem fogalmazott meg ellenvéleményt! Így a vélemény nem egyetlen "büdös" vendég véleménye! Ha tényleg "egyetemista" lány, akkor talán másfajta viselkedés lenne várható.
Szia!
Dóri30=Lina25, nekem legalábbis ugyanaz a pocakos hölgy nyitott ajtót mindkettőnél, távoztam is azonnal. A képek nagyon nem fedik a valóságot!
Úgy tűnik eléggé megosztók a Melanie-vel kapcsolatosan írottak. Ami nem baj, inkább azt tartom furcsának, hogy senki se vállalja, hogy pozitív véleményt írjon le a lány viselkedéséről, teljesítményéről. Miért is burkolódznak sötétbe azok, akiknek nem tetszik a kritika? Írom mindezt úgy, hogy nekem határozottan esetem a leányzó a képei alapján, de az önszivatást (se) szeretem.
Szia.No para normális és vállalható a csajszi.Van NF .Nekem már engedi a NFVSZ ba is igaz tőbbszőr voltam nála.