Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
nanoka · Újonc (1 hozzászólás) · Február 7, 08:10

Sziasztok  a  debrecen közeli kisvárosba  Balmazujvárosba van valaki akihez lehet menni?

catwomen · Újonc (1 hozzászólás) · Február 7, 15:28

köszi a munkátokat !kicsit szélmalomharc lehet ezért még nagyobb megbecsülésem felétek !  a látogatók hozzáállása itt a fórumon tanúsított viselkedése sokszor színvonal alatti ,saját ízlésük lehet csak a mérvadó más vélemény , más vágy esetén pocskondiázás,kötekedés jön! a hirdetőket tárgyként kezelve .... értem én , hogy vannak lehúzások / amit nem értek ,hisz 1x lehúzza ! ok , de utána nem megy többet és a madarak is elfogynak egy idő után/ a valódi rossz tapasztalatoknak igenis helye lenne... ahogyan a jóknak is,de itt sokszor látom még egy adott kérdést is lefikáznak ,a "kemény" mag uralja a fórumot érdemi infók nem találnak sokszor utat az ő személyeskedésük miatt ,illetve el is veszik a fórumozók kedvét az ide írosgatástól ami tökéletesen érthető , sőt ! a hirdetők akik a sok rossz tapasztalatot okozzák már ami valós arról tényleg érdemes lenne tudni a látogatóknak de az objektivitás messze áll a fórum látogatóitól.... 

BigL · Újonc (3 hozzászólás) · Február 8, 08:30

Sziasztok!

Olyan lányt tudnátok ajánlani, aki szereti a kenyszerfraciát?

Itt vagy privát üzenet formájában.

Köszönöm!

kun · Tag (275 hozzászólás) · Február 8, 10:39

Szerintem olyan nincs aki szereti...olyan van aki a 💵$ -t szereti 😀😀😀😀

Kezdő90 · Újonc (1 hozzászólás) · Február 8, 18:12

Szia, azt gondoltam hogy új lány a városban... Mi volt a tapasztalat vele? Jöhet akár priviben is. Köszi! 

Isti44 · Újonc (13 hozzászólás) · Február 9, 13:11

Szevasztok.Debrecenbe vagy hajduszoboszlon kit ajanlatok? En anitabellini-nel voltam vele jo volt minden es az ara is jo volt, hoźza viszamegyek meg de esetleg ha ismertek mas  holgyeket is akivel jo idot ellehet tolteni megkoszonnem az ajanlatokaz.

Reus · Újonc (23 hozzászólás) · Február 11, 13:32

Sziasztok! Érdeklődni szeretnék, hogy Méri51 nevű hölgynél volt valaki? Tapasztalatok jöhetnek privátba. Köszönöm előre is.

Macskajancsi · Újonc (74 hozzászólás) · Február 11, 14:40

falusi szomszéd asszony akiből 12 egy tucat vannak nála jobb milfek igaz ő inkább már a a mature korosztályra hajaz

Macskajancsi · Újonc (74 hozzászólás) · Február 11, 19:34

Sziasztok ismeretlen ismerősök!  a Lilla 40 es hirdetőnek az oldalán várakozik két azaz két darab jellemzése ha olvasod aki írta vagyis olvassátok eme pár sort akkor ha lehetséges írjatok már ide mert sajnos az oldalán csak várakozásban lesz még úgy sok sok évig.

Köszönöm előre is!

törpapa · Lelkes újonc (223 hozzászólás) · Február 12, 06:41

Ez nem vénnek való vidék... 😁😂

Rizskása · Újonc (3 hozzászólás) · Február 12, 17:14

Sziasztok! Zita(34) től van valakinek tapasztalata?:) jöhet privátba is

https://videkilany.hu/27639

Szasza70 · Újonc (19 hozzászólás) · Február 12, 18:01

Sziasztok!

Méri nevű hölgyről akinek van személyes tapasztalat kérem privátban ossza meg velem!

köszönöm előre is!!;)

https://videkilany.hu/103376

Lacibetyár · Újonc (96 hozzászólás) · Február 13, 07:01

sziasztok

őt akárhányszor hívtam különböző számokról soha nem vette fel...

miért hirdet? avgy csak felhívás h itt van, és hívhatják a törzsvendégek....

Lacibetyár · Újonc (96 hozzászólás) · Február 13, 07:01

sziasztok

jártam nála kis kedves nagymellű nő éti a dolgát :)

ZéróZénó · Újonc (204 hozzászólás) · Hétfő, 16:40

Én voltam vele többször, nekem nagyon bejön. Csinos nő, nem pont olyan mint a képeken, de jól néz ki, szex barátnős, én ha tehetem és van rá alkalmam midnig meglátogatom ha erre jár. Részemről ajánlott

Mu35 · Újonc (2 hozzászólás) · Kedd, 09:47

Sziasztok. Voltam Lola 29-nél! Hát hogy is mondjam szerintem nem ő van a képeken. Több helyen is tenyérnyi tetkoja van. Igaz sok a takarás de hajszinre és alkatra sem az. Így hát eljöttem.

Viszont aki a adatlapjara írt ertekelest azt azt mondta nem volt tetkoja. Ekkora tetkokakat nem lehet észrevenni ha izgul az ember!

Reus · Újonc (23 hozzászólás) · Tegnap, 09:25

Júlia 51-ről van valakinek információja, jöhet privátba. Előre is köszönöm.

G91Ry · Újonc (1 hozzászólás) · Tegnap, 23:32

Sziasztok! Bárki tud valamit a Lunaa nevű lányról?! 5283szám vége! Elég ritkán hirdet! Előre is Koszi 

Navigátor · Kvázi-tag (186 hozzászólás) · 1 órája

Magas, elég darabos lány, nagyobb a túlsúly mint a képeken. Én úgy döntöttem, nem maradok.

Navigátor · Kvázi-tag (186 hozzászólás) · 1 órája

Írd be a keresőbe, van több vélemény is róla. De azért írtam privátban is.

Téma indítva: 2010.02.25., 20940 hozzászólás összesen