Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
nagykandur_75 · Újonc (23 hozzászólás) · 2010. október 20. 04:24

Nem tudom, mi a bajotok a beszámolómmal. Semmi más célom nem volt vele, mint leírni azt, ami tényleg megtörtént. Nem tettem hozzá semmit, nem hallgattam el semmit.Miért baj az, ha leírom az igazságot? Ennek a fórumnak nem az a lényege, hogy amit megtapasztal az ember, azt megosztja a többi ribizlizős makktársával? Én szívesen olvasom a ti beszámolóitokat,mert ha többen rosszat írnak egy lányról, akkor oda én nem biztos, hogy elmegyek. Természetesen minden beszámoló szubjektív, ahogy az enyém is. Ami nekem tetszik, az lehet, hogy másnak nem. Különbözőek vagyunk, más az ízlésünk.

Több lányról írtam már beszámolót, ugyanúgy leírom a rosszat is, mint a jót. Sajnos több a rossz élményem, mint a jó.

A porcukros csörögefánk pedig igaz, bármennyire hihetetlennek hangzik is a számotokra. Higyétek el, én is meglepődtem rajta.

Mielőtt belémköttök, a többi beszámolómat nagykandur75 néven írtam, csak elfelejtettem a jelszavamat, ezért újat kellet regisztrálnom.

Chuck · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2010. október 20. 08:13

nagykandur_75:

- Nézd, ez a következőképp működik többnyire itt.

Írsz egy jó véleményt, ha esetleg még részletezed is, a lelkesedés miatt, akkor sokan kapásból vagy irigységből, vagy hülyeségből óbégatni kezdenek, hogy "az nem is úgy van, mert ők már jártak a csajnál, és nem is úgy van". Vagy, egyszerűen rád sütik, hogy strigó vagy, ezért futtatod a csajt itten.

Tudod, itt sokan már "mindenkinél" jártak, és mindenkinél jobban tudnak mindent. Még azt is tudják, amit nem tudnak. :(((((

A másik lehetőség:

- Írsz egy rossz véleményt, akkor meg neked mennek, hogy te biztos a konkurencia vagy, ezért írsz mindenféle csúnyaságot.

És van, hogy tényleg strigók, vagy konkurens hirdetők írnak baromságokat, ez is igaz.

Na, erre varrj gombot!

:(

Chuck · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2010. október 20. 08:17

Egyébként is:

- Én mindig azt írtam/ mondtam, hogy aki nem hiszi, amit mások leírnak, pofajártatás helyett járjon utánna, ha tényleg érdekli.

Ha pedig nem tetszik az illetőnek, amit lát, vagy kamunak véli az egészet, akklor úgyis kifordul még az ajtóban, és megy a fenébe.

Nnnna.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2010. október 20. 09:52

Sziasztok,

nem mondom, hogy nem túl idealisztikus Nagykandúr beszámolója, de most őszintén, egy nagy cumi után nem látjátok kissé rózsaszínűbbnek Ti is a világot?! És a csaj ha tényleg nagyon bejött neki, én elhiszem, hogy oda van érte, és külön köszönet, hogy "elméleti" értékelést is adott és nem csak a ki-be-részét ecsetelte a dolognak, azt úgyis mindenki tudja. Megjegyzem tényleg előfordul, hogy nagyon különböző véleményeket lehet olvasni a lányokról, de nem tartom meglepőnek: egyrészt nyilván tök szubjektív, hogy kinek ki tetszik, másrészt én a lányokat is megértem, hogy nem mindenkivel tudnak egyformán kedvesek lenni.

És még valami: ha gyakran jársz "kezelésre" más a megítélésed, mint X idő kihagyása után. Chuck, G.K. próbáltátok már? Én legalábbis egy hosszabb út utáni első talin teljesen odavagyok a csajért, viszont egy sorozat vége felé, már nem annyira extra minden. De a lényeget abban látom, hogy bátorítsuk a kollégákat a véleményírásra, mert sok infóbol tudunk válogatni, de a kevésből kevésre jutunk.

Szóval hajrá, írjatok sokat, legyen min csámcsogni! (ezt kívánom mára a lányoknak is :)

Chuck · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2010. október 20. 13:46

"...ha gyakran jársz "kezelésre" más a megítélésed, mint X idő kihagyása után..."

- Igaz lehet... egyes esetekben, de nyilván ez is személyfüggő.

Mondjuk, nálam, ha gyakran tudok együtt lenni egy jó csajjal, legyen az a partnerem, Kedvesem, stb, mindig ugyanolyan lelkes vagyok, mindig ugyanúgy jönnek a jó ötletek, megy a vadulás... :)

Szóval, az "extra" nálam mindig "extra" marad.

És természetesen igaz: írjon mindenki minnél többet, erre való a fórum, ugye.

Ha pedig valaki hazudik az általa leírt csajjal kapcsolatban, úgyis kiderül - az első látogatással.

Miatada · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. október 20. 14:31

Tisztelt nagykandur_75: lécci írd meg Erika 23 elérhetőségét,mert sehol nem találom.Email címem  hotak@gmai.hu, előre is köszi.

Miatada · Újonc (2 hozzászólás) · 2010. október 20. 14:31

Tisztelt nagykandur_75: lécci írd meg Erika 23 elérhetőségét,mert sehol nem találom.Email címem  hotak@gmail.hu, előre is köszi.

Gina18debrecen · Újonc (22 hozzászólás) · 2010. október 20. 15:31

Szerintem Nagykandur nem hazudik mert én nem nézném ki belöle ,hogy strigo vagy valami nálam is járt sajnos rólam nem ilyen véleményt írt. De viszont ilyen lányok tényleg vannak nekem is volt már ilyenre példa hogy ennyire kedves legyek valakivel de ez nagyon ember függö. Ki mit vált ki az emberekböl :)

Szép napot kedves forumozok :)

Chuck · Lelkes újonc (51 hozzászólás) · 2010. október 20. 16:56

Szia!

Szép napot neked is, remélem, jól vagy.

"...nem nézném ki belöle ,hogy strigo..."

- Nem is gondoltam, hogy az lenne. Egyszerűen csak leírtam, miket szoktak páran kapásból ráírni arra, aki itt, ezen a fórumon feltűnően dícsér egy csajt. Függetlenül a dolog valóságtartalmától.

"...nekem is volt már ilyenre példa hogy ennyire kedves legyek valakivel de ez nagyon ember függö..."

- Persze, de azt azért látni kell, hogy ha ennyire kedves tudsz lenni valakihez, ott azért lelkileg is egymásra találtok, elég rendesen. Függetlenül attól, hogy eredetileg miért is megy hozzád.

Más körülmények között egy ilyenből akár jó párkapcsolat is lehetne.

Gina18debrecen · Újonc (22 hozzászólás) · 2010. október 20. 19:35

(: Szép jó estét :)

Kedves gróf sajnos ebbe a mai világban már minden megtörténhet :( de nézzük a dolgok pozitiv oldalát nagyon sok csaj van a világon.D

Gina18debrecen · Újonc (22 hozzászólás) · 2010. október 20. 19:42

Kedves Chuk köszönöm jol vagyok remélem te is:)

Bélapapa · Tag (60 hozzászólás) · 2010. október 21. 08:35

Szia!

Szerintem teljesen korrekt beszámolót írtál a hölgyekről, és csak bátorítani akarlak, hogy legközelebb is hasonló beszámolóval lepjél meg minket.

Legyen szép napod!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2010. október 21. 11:43

Szevasztok,

olvasgatom a beírásokat és felmerült a kérdés, hogy meddig lesz valaki "újonc", mitől "lelkes újonc", mitől "tag", pláne "kvázi tag", vagy ezt én is be tudom állítani?

Köszi,

Bush

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2010. október 21. 11:52

Ja, figyelj Nagykandúr, nem félsz, hogy belezúgsz az ideális szakács csajba? Volt már Veled ilyen? Mer az érződött, hogy nagyon ráhangolódtál! Ismertem egy fickót, aki egy konzumlányba teljesen belezúgott, a gatyája nem ment rá, mert pénze számolatlanul volt, de a házassága igen. Ez még eddig Ok, de a csaj nem akart vele ásókapapartiba menni, így a vége a koma szempontjából csak negatív lett. De azér a mondás, hogy a profi oboásokból lesz a legjobb feleség, azér gondolom, gyökerezik valahol...

Viszont lányok, Ti várjátok a nagy Ő-t?! Komolyan izgi kérdés, hogy egy jól szituált rendes fószerral befejeznétek a popszakmát (ahogy GK szokta írni)? Tudtok rá példát? vagy ez a pretty woman baromság sosem realizálódik? Kiváncsi lennék, de tényleg! Ha hallottatok ilyesmiről, meséljetek, hadd szökjön fel az érdeklődés ezeken a lapokon!

bélus · Újonc (44 hozzászólás) · 2010. október 21. 13:13

Nem tudom miért hatudós Léna,én voltam nála és mximálisan megvoltam elégedve.

figaro_85_ro · Tag (256 hozzászólás) · 2010. október 21. 19:51

hello mindenkinek,erdeklodni szeretnek azoktol akik mar jartak Szabina24 nevu holgynel,velemenyeteket varom,ja es hogy vannak bevallalos extrai a holgynek,valodiak a kepei?es ha mar ugy is it tartunk ugyanez a kerdes lenne,csak most Lola Cica holgyrol lenne szo,elore is koszi nektek,kellemes estet mindenkinek!

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2010. október 22. 08:52

Szia Gróf,

asszem igazad van, az érzelmi alapra épülő kapcs. necces egy "popénekessel". De lehet, hogy működik úgy is a dolog, hogy egy tényleg szép lány némi IQ-val vonzódik a stabil háttérhez és gondolom vannak olyan urak, akik már túl vannak a kalandéhségen és egy állandó, dekoratív partnert nyafogás, fejfájás, extra igények, rendszeres anyós (!!) jelenlét nélkül akár nagyon hosszú távon is tudnak értékelni. Végül is hány haveromat hallottam már panaszkodni, hogy OK, jók a popénekesek, de nem mindig könnyű megtalálni őket és sokszor csalódás is előfordul. Szóval érdekes kérdés, de szerintem minden vidéki lányban ott lapul a titkos álom, hogy hátha egyszer visszajön értem a Doxaórás fazon... :)

De a másik oldalt sem szabad elfelejteni: mi van ha bevállalsz egy profit, aki aztán nem tudja abbahagyni az mellé"éneklést"? Mer azér ez is benne van a pakliban...

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2010. október 22. 10:12

Sziasztok!

Érdekes témát hoztatok fel. Én, mint a téma „turistája” ennek kapcsán fejtenék ki egy-két gondolatot. Már az egész „popszakma” rosszul van elhelyezve a mi kultúránkban. Hiszen ez egy olyan „szolgáltatás”, amit ha profin és biztonságos körülmények között végeznek, akkor nemhogy „családokat veszélyeztető” dolog lenne, hanem éppen ellenkezőleg. Egy jó szolgáltatónak szerintem elsősorban jó pszichológusnak kell lennie. Akkor profi, ha abban az egy órában rá tud hangolódni a partnerre és képes azt a másik embert valamilyen szinten elfogadni. A patron ellövése csak egy kellemes befejezése az eseménynek, de nem csak erről szól az egész dolog. Nem véletlen, hogy a békebeli nyilvánosházakban a lányok különféle szerepeket, karaktereket játszottak el. Mert hát ez egy kis színház, amiben a szolgáltató a színésznő. Mást várni éppen olyan nagy baromság, mint azt várni a moziban, hogy a vászonról az ölébe ugrik valakinek Julia Roberts.

De persze minden megtörténhet. De hogy egy hosszú távú klasszikus házasság esetleg felépülhet-e ilyen „színházi” alapokra az már meredekebb dolog. Mert az már teljesen másról szól. A kettő kombinációja lehet a jó. Annak idején a férfiak a nyilvánosházban fejezték be az estét és utána szépen hazamentek a feleségükhöz. Az asszonyok meg ezt kezelték egy X módon. És hosszú, stabil házasságok szépen működtek.

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2010. október 22. 17:00

Turista,

teljesen egyetértek. Sokan egyébként a növekvő számú válást is azzal hozzák összefüggésbe, hogy nincs legális bordély, tehát az emberek szeretőt tartanak, ami persze rizikós, mert az egyik fél előbb-utóbb többet szeretne és akkor szétmegy a házasság. Korábban (és pl. a mai Japánban) az ember meló után betért egy bárba, kiadjt a fáradt gőzt és békésen hazament és anyut sem nyaggatta igény felett (!) és ő maga is egyenesbe jött. És 50 éven át rendben ment minden, a popénekesek ugyanis sokkal-sokkal kevésbé veszélyeztetnek egy házasságot, mint a barátnők (pláne munkahelyen).

Jó kis teszt lenne megkérdezni 100 konzervatív (!!!) családanyát, hogy mit választana: 1. apu havonta 1x-2x 1 órával később jön haza ismert okokból, vagy 2. összejön egy kolléganőjével és ugyanilyen gyakran vele randizik. Szerintetek mi lenne a végeredmény?

Lányok is hozzászólhatnak!!

Hunter · Újonc (10 hozzászólás) · 2010. október 22. 22:04

Sziasztok. Irnék én is egy beszámolót.

Petra(19) :Petra egy lenge kis átlátszó hálóingbe nyitott ajtót, életben még szexisebb mint a képeken.Szépen megbeszéltük mit szeretnék majd jöhetett a kötelező pancsolás ezek után letámadot az ágyon és szájal kezdte el kényeztetni az ezredest. Ezek közben én szájal kényeztettem a punciját és markolásztam a mellét,fenekét.A feneke eszméletlen kemény ami nagyon bejött :)  .....A többit kilehet találni :D

Összeségében ajánlom a Petrát mindenkinek akik szeretik a szexis egyetemista csajokat.

----------------------------------

Ez az első beszámolom remélem elnézitek ezt nekem :)

Téma indítva: 2010.02.25., 20785 hozzászólás összesen