Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. január 18. 20:40

Szabina (24): A legjobb csaj, akivel életemben voltam. Jobb, mint a képeken, csinos feszes test, helyes arc, tutajos szemek, huncut mosoly, kedvesség. Őrült jó a szexben, teljes barátnő feeling. Úgy éreztem, itt a csúcson kéne abbahagynom az örömlányozást. Ennél jobb nem lehet. Csak másabb...

Ajánlom, csak ő vigyázzon magára.

Anikó (32): 1x voltam nála régen, nem ma kezdte. Csinos, aranyos, jó volt a kézimunkája.

Liza (33): Tuti profi, nagyon jól csinálja.

Kitti (24): Csak jót mondhatok , nagyon csinos, mint a képeken, barátnő feeling mikor először voltam, de később már a fáradtság jelei mutatkoztak. Na ja, nem könnyű ....

Léna (29): akkor még nem ezen a néven volt, csinos, kicsit laza testalkat. Élvezi a dolgot, neki nem kell sikosító! Korrekt.

bacchus69 · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. január 18. 23:17

sziasztok p*ncivadaszok!

meg uj vagyok a varosban, tudna valaki lola(30) es chezi(30) munkajarol egy kis updated feedback-et szorni?

valaki esetleg volt mar oly szerencses, hogy szimultan jatszadozhasson eme kivanatosan telt nostenyekkel?

ertekelnem az infomegosztast

szerintem ez egy remek lehetoseg, hogy e forum keretein beluli elmenybeszamolokat tarthatunk egymasnak az ejjeli pillango vadaszatunk eredmenyeirol..

meseljetek!

bacchus

ilko · Őstag (787 hozzászólás) · 2011. január 19. 08:06

Hi!

23 évesen kiégve? Kicsit furcsán hangzik, de persze ettől még akár igaz is lehet...

boby34 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. január 19. 08:17

Sziasztok!

Voltam Szandy es a Lola parosnal,nagyon szepek csinosak es tunderiek a lanyok!Kivegeztek pillanatok alatt,nagyon tudom ajanlani oket!Jartam visszont a Chezinel is igaz,hogy jo a technikaja,de  teste az nagyon gusztustalan!Tovabbi sok sikert sracok!

Zoli79 · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. január 19. 08:51

Halli!

Jártam Én is a Lola és Chazi párosnál....Tudom őket ajánlani technikájuk jó és szét szedtek szó szerint...

Köszi csajok még találkozunk...

levente · Újonc (4 hozzászólás) · 2011. január 19. 09:10

Kinek a pap kinek a papné...:)

Csavargó69 · Újonc (24 hozzászólás) · 2011. január 19. 09:18

Üdv Brian! Elíz nincs kiégve szerintem, csak nem lett felpörgetve.

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2011. január 19. 13:26

Hát igen. Itt a sok szép szolgáltató lány és mégis néhányunknak Mandy miatt van hiányérzete.:) De hát ez már csak így szokott lenni... Mindig az kellene ami nincs. :) Viszont ha Mandy újra megtisztelne minket, akkor azonnal nyúlnék a telefonhoz az biztos!

De addig is, legyen akárhol, csináljon bármit, minden jót, sok sikert kívánok neki. És Boldog 2011-es évet!!

zsoltika · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. január 19. 14:03

Sziasztok

Infót szeretnék kérni tőletek Alexandra (35), Emese (36) ill. Irina (21)-ről.

Ha tudtok róluk valamit, kérlek osszátok meg velem.

Köszi a segítséget.

zsolty · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 2011. január 19. 16:22

Bocsi ,Mi az   a TP?

Bush · Őstag (134 hozzászólás) · 2011. január 19. 16:54

Sziasztok, na így már működik a dolog, ha nincs minden beírás moderálásra küldve. És kösz Brian, meg többiek az infókat, sokan örülnek neki. Megjegyzem egyébként, hogy a negatív vélemények is hasznosak, mert annyit elárulnak, hogy a csaj van a képen, korrekt a kéró, nincs zaklatás, csak nem tetszett vmiért a happening, ami pedig szubjektív, így megsértődni sem kell érte, a többieknek meg qrva hasznos, nemigaz?!

tomi79 · Újonc (1 hozzászólás) · 2011. január 19. 18:03

Ilcsi(21):Csak ajállani tudom, profi csaj,nagyon jól csinálja!A képeken ö van,nagyon jól éreztem magam:)

bacchus69 · Újonc (2 hozzászólás) · 2011. január 19. 19:58

sziasztok qrvászok'

zoli79 köszi az infókat, alig várom már hogy engem is szétszedjen az a 2 szuka...

bobby34 meglep amiket cheziröl irtál,

a minap volt hozza szerencsém szandival párban és én meg voltam elegedve vele,lehet hogy hozzád túl nagy, vagy te vagy túl kicsi hozzá, nem?

szandi keblei egyebkent nekem valodinak tüntek,bár mint a hölgy maga, a keblek is kicsik

persze lehet hogy csak számomra

végülis arányosnak mondható teste, valszeg hülyén mutatna 1OOas mell 158cm magassághoz...

azt viszont magam is megerősithetem, hogy kedves és ápolt lány és a pecó is tiszta

kivánok mindenkinek további sok szép kiürités gyönyört

B.

zita · Újonc (5 hozzászólás) · 2011. január 19. 20:06

Sziasztok!

Igen anno zita néven szerepeltem ezen oldalakon, de most Edit 38 vagyok.

Írhatnám, hogy nem akarom fényezni magam,de ha ezt írnám hazudnék, mert az a lány aki itt is hirdeti magát, bizony fényezi. Édes . érett hölgy vagyok aki képes a vad és a szelid érzelmi kapcsolatra. a visszajárósaim nem a véletlen művei, de kérlek téged még ismeretlen, gyere érints meg, kóstold meg milyen érett és édes a 38-as nő. Nem bizti, hogy a fiatalok mindent tudnak, ez egy kis huncutság volt tőlem, de várlak, ismerj meg. Sok édes élmény, élvezet vár rád.

Puszi Edit.

Nagykandúr · Újonc (8 hozzászólás) · 2011. január 20. 11:08

Sziasztok.....

Évi(24)ről van valakinek valami infója?

A képei elég jók....

marshall · Újonc (47 hozzászólás) · 2011. január 20. 16:57

Üdv !

Egészen kellemes "megtáltosodott" ez a fórum a sok személyes élmény után :-))

A bőség zavarában ( Mi partnerek) már nem is tudjuk kiválasztani a befutó hölgyet, és hogy melyik számot is tárcsázzuk a felejthetettlen élmény reményében !!!

Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. január 21. 09:32

Tobi83: Mint írtam Nóra 19 teljesen újonc, roppant csinos, barátnős feelinggel.

zsolty · Kvázi-tag (105 hozzászólás) · 2011. január 21. 09:37

Brian te honnan tudod? Voltál az egész városban mindig?:) Nem megbántásként

Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. január 21. 09:38

Szia Nagykandúr, Évi 24 egy teljesen átlagos, se hideg, se meleg. A képei jóval jobbak a valóságnál, ja, fényképezni is tudni kell. Magyarul sokkal tömörebb (ducibb) a leányzó, mint a képek alapján várnád. A franciája harmatos, viszont hátulról van bőven mibe kapaszkodnod, úgyhogy megrakható. Nem nyavalygós, nincs TP. Egy patront megér, ha úgy gondolod.

Brian · Lelkes újonc (79 hozzászólás) · 2011. január 21. 09:41

Tapasztalat, a szimpatikus új csajokat fel szoktam keresni. Persze én is futok kamuba, meg borzasztóba. A képek és a hangja alapján döntök, hogy elmegyek-e. Egyébként menj el és nézd meg a csajt, nem több mint 20 éves.

Téma indítva: 2010.02.25., 20963 hozzászólás összesen