Sziasztok!
Tud vki olyan lányt Deb-ben, aki csinos, szép az arca is, és házhoz is eljön úgy, hogy párokat is szereti? Aki tud az írjon. Köszi.
Sziasztok!
Tud vki olyan lányt Deb-ben, aki csinos, szép az arca is, és házhoz is eljön úgy, hogy párokat is szereti? Aki tud az írjon. Köszi.
Elég gyenge a fehozatal..
Igazad van Minerva ! Csak a régi leharcolt högyek vannak ..........
Hát talán, mert csomó lány hirdetését felse teszik a tisztelt szerkesztők valamiért...
Tudok pár példát mondani:) de szerintem más is tud.
Nem hinném hogy ez olyan gyenge felhozatal lenne. Csak meg kell nézni más városokat, pl Pécset, hogy mennyi és milyen csajok vannak. Persze gyenge, ha pl Pesthez hasonlítjuk, de annak meg semmi értelme sincs, mert az külön kategória...
Igazad van nem csak ez az odal van csak sokan csak ezt ismerik egyébként ez a gáz!
De mindenkit fel lehet világosítani :-D
és ha ez íg megy tovább meg is kell tenni!!!!!!!!
Ez van.
Szia!
Szerintem sokan ismernek más oldalak is, és lehet találni elég sok hirdetést, akinek ez nem megy, az így járt.
hali,Nóra 19-ről van valakinek valami infója élménye ?
Cső! Tudtok olyan lányt aki 30-nál fiatalabb és egyedül van?
Van ami nem változik!!
Csá! Valaki cica27-ről tud infót? Köszi!
Csatlakoznék az előttem szóló hölgyhöz!
Szintén egy hónapja nem aktivál a rendszer de ettől függetlenül ugyanúgy elérhető vagyok.
Szép napot mindenkinek
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz, nem aktiválják a hirdetésem, de mindennap vagyok 10-től 22-ig elérhető vagyok! Barbycica19
Ez nagyon is igaz január első hete ota nem igazán rakják fel a hirdetédeimet...érdekes dolog ez.pedig voltam már itt...ugy látszik valami kivételezés van itt pedig én is fizetnék a hirdetésért
Vajon hol lehet a hiba? Hirtelen öten ugrottak be, mert nem látható a hirdetésük.
Eddig is itt voltunk és vártunk türelmesen.....de már hetek óta nincs aktiválás.Ellenőrzés van.Eredmény nélkül......Ezért írtunk ide.
Szép napot Mindenkinek!
Nekem nincs bajom evvel, mert legalább lehet látni, olvasni róla. Csak ezezket hamar törlik innen a fórumról. Ezért írtam, hol lehet a hiba?
Nem tudom....arra gondolok,hogy kell lenni valami nyomós indoknak a háttérben.Összeesküvés elmélet....lehet paranoiás leszek????
De mint látom, nem csak neked van próblémád evvel, valami oka csak van. Vagy nem küldtetek el valamit, vagy a rendszer ennyore lassú.