QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. február 13. 20:42
Na itt már mindenki gyepál mindenkit látatlanul is, vélt vagy valós okok vagy sérelmek miatt.
Akikről meg ez a fórum szólna, azok jót röhögnek. Amúgy tényleg szórakoztató, ahogy tökéletesen kivitelezett körmondatokban vérig sértitek egymást mindazok ellenére, hogy a magyar nyelv legendásan gazdag és alpári ocsmányságaiból szinte semmi nem szerepel. Bravó!
De a vége mindíg ugyanaz az: Anikó 5*.
marshall· Újonc (47 hozzászólás)· 2011. február 14. 16:27
Csüssz !!
Nyugodtan gyepáljátok csak egymást, én mindig átugrom az ilyen kisstilű alpári beszolásokon.
Nekem ennél sokkal jobban tetszenek "Sexicsoki" új képei. Úgy gondolom, hogy elég bamba voltam idáig, hogy még nem kerestem fel .
damonnex· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. február 15. 17:35
Ennyi " marhát " még pörköltben sem láttam, mint itt mostanában!
peac !!
Titkos· Újonc (48 hozzászólás)· 2011. február 15. 17:44
Akkor hazudnak a lányok Gróf de csúnyán és kb3-4 egyszerre.Nem ismerem Chuckot.Na mind1 részemről a téma lezárva.
Sexcsoki is jó és érti a dolgát.Velem egyébként kedves volt.
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. február 15. 17:49
Gondolom véletlenül az "e" lemaradt a végéről, de akkor még a "and LOVE"-t is biggyesszük oda.
Hogy legyen lóvé a csajokra ;))))))))))
Csupi· Újonc (7 hozzászólás)· 2011. február 15. 22:14
Sziasztok!
Szindyről és Cleoról szeretnék infót!
fremiq· Újonc (1 hozzászólás)· 2011. február 15. 22:44
Hello !
Van valakinek infója Kis Sellő-ről ?
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. február 16. 09:14
Jobb oldalon a keresés kulcsszóra ha beírod a nevet, kiadja az írásokat.
Nekem Cleóval kapcsolatos rossz élményem amúgy nincs: kicsit tényleg kedvfüggő, de legalább nagyon szép.
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. február 16. 09:21
Az első hölgyről én is mondanék valamit: Briannak teljesen igaza van. Nem neki való ez a munka: kelletlen, kényszerűen és tényszerűen csinálja, semmi olyat nem ad, ami miatt visszamennél, sőt én kifejezett pénzkidobásnak tartottam. Az első 10 perc után már negbántam a látogatást.
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. február 16. 09:24
Jampec: várjuk a 2 érdemtelen pofonról és a megvigasztalódásról az írást.
rakamaz· Újonc (8 hozzászólás)· 2011. február 16. 13:06
Hopp, akkor még a környéket is kerülni kell
Alexandra35· Újonc (2 hozzászólás)· 2011. február 16. 13:46
Sziasztok!
Hirdetésem nem többszöri kérés ellenében sem tudom meghosszabbíttatni, ezért itt szeretném kijelenteni ,hogy várom minden kedves vendégemet.
n_joy· Újonc (13 hozzászólás)· 2011. február 16. 15:40
Enyhén szét lett offolva a topic:(
Robogó· Újonc (46 hozzászólás)· 2011. február 16. 16:19
Igen, megkérjük a kedves veszekedni kívánókat,hogy ne itt intézzék el a konfliktusaikat ,mert NEM VAGYUNK RÁ KÍVÁNCSIAK? ÉS NEM EZÉRT LETT EZ AZ OLDAL LÉTrEHOzVA!!!!!!!!!!!!!!!!
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 16. 16:52
A gumi nélküli akció tényleg rizki, de hogy őszinte legyek a gumi nélküli cumi is "full contact", attól nem féltek?
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. február 16. 20:41
Gondoltam, nem is akartalak megbántani.
Szóval peace ;)
QCpassed· Őstag (348 hozzászólás)· 2011. február 17. 00:17
Csúnyán beszélsz.
Lánykereső Szerkesztőség· 2011. február 17. 14:02
Kedves Mindenki!
Szeretnénk felhívni a figyelmüket a fórum szabályzatára, amit első hozzászólásuk elküldésével el is fogadtak, és amely többek között ezt is tartalmazza:
Sajnos nagyon elszaporodtak azok a hozzászólások a fórumban, melyek nem szólnak másról, mint egymás értelmetlen rágalmazásáról, vitáről, stb.
Mivel a fórumot nem ezért indítottuk el oldalunkon, így nem is engedjük ezt meg!
Az összes ilyen jellegű hozzászólást töröltük!
KÉRJÜK, ÉRTSÉK MÁR MEG VÉGRE MINDANNYIAN, MIÉRT VAN A FÓRUM, MIRE LEHET HASZNÁLNI!
Kérjük, a jövőben maradjanak meg a kulturált hangnemnél!
Köszönjük!
VL
Krisztinke25· Újonc (4 hozzászólás)· 2011. február 17. 17:52
Kedves szerkeztőség!
Szerintem nagyon igazatok van és érdemes lenne a soproni oldalra is benézni! :( jobb lenne ha a forum megszünne,mert hiába nem kérünk megjegyzéseket ennek ellenére is kapunk!
Bush· Őstag (134 hozzászólás)· 2011. február 17. 19:25
Krisztinke!
A Szerkesztőknek igazuk van ABBAN, hogy arra használjuk a fórumot amire való és ne part nélküli veszekedésre. De infócserére nagyon hasznos! Enélkül sokkal gyérebb lenne a hirdetők forgalma, mert sokan innen vesznek bátorítást egy-egy bizonytalan célpont felé! HAJRÁ FÓRUM!
Téma indítva: 2010.02.25., 20965 hozzászólás összesen