Voltam a minap a VL-en hirdető Nóra 19-nél. Ha valaki szereti a flegma,beképzelt kis picsákat annak ajánlott :D !
Idő lejárta előtt szól mint egy pontos svájci óra,hogy : "csak 10 perced van, biztos ,h végzel?" . Hozzátenném ,az egész úgy indult ,hogy a franciát is gumival kértem, erre megkérdi,h "miért ? most voltam vizsgálaton meg vérvételen ,nincs semmi bajom.."mondom ok ha tényleg így van akkor legyen gumi nélkül. Erre még ő sértődik meg,hogy én minek nézem őt ,leprásnak? Ő mostmár gumival se franciázik le stb. LOL meg húzzak a kezemre is gumit! LOL . Legszívesebben átmentem volna a másik szobába a Madammehoz és kivertem volna a balhét,h még le se szop a kis beképzelt ribi de a kess az jól jön neki... inkább kerültem a konfliktust és leléptem, de azért itt megírom ,hogy így álljon hozzá más is. A telót is a Madamme kezeli ,erre mikor megkérdem a kis picsát ,h "de tuti nem veled beszéltem telón" erre ő ,á dehogynem mit gondolok ? :D Imádom amikor hülyének nézik az embert! Ennyit erről pedig még csinos is lenne, de az a flegma feje meg sugárzó beképzeltsége teljesen kiábrándító! Abszolút NEM AJÁNLOTT!!
Most biztos,majd a kedves Madammetól vagy a "szimpatizánsoktól" majd jönnek a támadó kommentek ,de lesz@rom! Ezek a tények....