Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Téma lezárva
zita · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. július 05. 19:04

Kedves volt vendégeim!

Egy sajnálatos tévedés miatt távoznom kellett a VL azon csapatából, ahol Enikő29, Fanni 23, Emese 35-el együtt voltam. Nem voltam számukra szimpatikus, most nem tudom mit adnak be, hogy hova lettem, de felkértek a távozásra és még finoman fogalmaztam.

Az igazság az. hogy elég jól kerestem, de az Enikő már nem, ez is ok a távozásra, a 23 éves lány meg több lányt eltávolított már nála ez nem újdonság. Ő sztároltatja magát. Az Emese lepett meg a legjobban, mert én mikor támadték igazságtalanul megvédtem és most a megmaradása érdekében ellenem volt. tehát kedves volt vendégeim itt nem vagyok már megtalálható, más keresi a fotóimmal a pénzt. A cél érdekében mindent. Fogok még dolgozni és akkor újra találkozunk. A Zita 38-at aki akarta nem hívja, mert aki felveszi magát ajánlja.

Köszönök mindenkinek mindent Z. 38.

bélus · Újonc (44 hozzászólás) · 2010. július 05. 15:19

Hi mindenki !

Elég szegényes mostanában a felhozatal,szinte semmi új hölgy ,max a régiek több néven futva.Roxana 30 -at.próbálta már valaki,ha igen dobjon már egy infót.

MelindaDebrecen · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. július 03. 15:16

Szép jó napot mindenkinek!!!!!

Szeretném felhívni a hirdető hölgyek figyelmét egy fiatal srácra aki hamis 20ezressel próbált fizetni,de nem ez az első eset...........

Ugyanez a fiatal féri egy kolléganőmnél is megfordult,de szerencsére őt sem sikerült becsapnia!

Lányok!!!!

Nagyon figyeljetek oda erre az emberre!!!!!

További kellemes napot mindenkinek.

zsuzska28 · Újonc (19 hozzászólás) · 2010. június 30. 21:59

Szia!Igazán dícséretes hozzáállás.Értem én,hogy alakulhat valakinek hirtelen egy szabad órácskája,de ne vegye zokon ha pont abban a pillanatban nem vagyok szabad.

zsuzska28 · Újonc (19 hozzászólás) · 2010. június 30. 20:16

Nagyon szívesen!Ezúton kérnék elnézést azoktól akik hiába kerestek ma,de a 9-4 ig tartó "munkaidőmbe"nem fért be több vendég.Nem szeretném a mennyiséget a minőség elé helyezni.A nyár hátralevő részében elérhető leszek,csak arra kérek minden kedves érdeklődőt,hogy ne 5 perccel a tervezett érkezés előtt jelezze a látogatási szándékát.csók Mindenkinek:Zsuzska

Lautner · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 30. 18:56

Infót szeretnék Fanni (23)-ról?

sucre · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 30. 16:33

Hi skacok valaki volt már Anita (20) nevezetű lánynál én a teltebbeket szeretem ezért kérnék infót köszi urak!

lick · Újonc (37 hozzászólás) · 2010. június 30. 10:17

Lehet, hogy már azóta voltál nála, de ha nem: a célnak tökéletesen megfelelő egy szobás lakásban rendel. Annyi patront lőhetsz el amennyit csak tudsz. Ha extrém vágyad van azt örömmel teljesíti. Ő tényleg élvezetből csinálja. A fotókhoz képest annyi a változás, hogy most rövid haja van.

fiedler · Újonc (3 hozzászólás) · 2010. június 30. 02:47

Grof Ur! Koszonom tajekoztatojat,ajanlatat,s mivel senki mas nem lepett elo szakertoi velemennyel igy ajanlataval elek majd. Tisztelettel  the fiedler

Dominika · Újonc (1 hozzászólás) · 2010. június 30. 02:07

Ismét várom régi és új partnereimet,a számom megváltozott:06 70 546-4450

zsuzska28 · Újonc (19 hozzászólás) · 2010. június 29. 21:24

Üdv Mindenkinek!Holnaptól újra elérhető vagyok ,várom minden kedves régi és új vendégem hívását.Zsuzska

lick · Újonc (37 hozzászólás) · 2010. június 29. 11:58

Sziasztok!

Örülök, hogy van ez a fórum.

Én Tina felől érdeklődnék, nagyon szexi lány, volt már valaki nála?

kukesz · Újonc (5 hozzászólás) · 2010. június 28. 20:46

Csatlakozom, az előttem szolóhoz, jók Anikó képei, főlleg mikor háttal áll! Hűha!!! Anikórol valami infó??? Érdemes meglátogatni??? A képek alapján szép!

Anikó · Újonc (40 hozzászólás) · 2010. június 28. 20:42

Attól is  függ hogy milyen masszázson voltál férfi vagy nö masszirozott??? Ki kell probálni többet is:-))

Hunter · Újonc (10 hozzászólás) · 2010. június 28. 20:35

Lehet csak rossz masszört fogtam ki  de nekem az olyan mintha kinoztak volna :D

Anikó · Újonc (40 hozzászólás) · 2010. június 28. 20:29

Hogy lehet utálni a masszázst?Mindegy te tudod. ha kedved támad mégis csörögj:-)Neked is szép estét:-))

Hunter · Újonc (10 hozzászólás) · 2010. június 28. 20:27

Igazábol utálom a massázst ha mennék inkább a másik dolog miatt mennék de igy nem tudom.

Anikó · Újonc (40 hozzászólás) · 2010. június 28. 20:19

Talánj hívj fel jelentkezz be gyere el ismerj meg és megtudod.Én meg majd eldöntöm:-)) pusz

Anikó · Újonc (40 hozzászólás) · 2010. június 28. 20:17

Köszönöm kedves vagy:-)) Igyekszik az ember:-))Szép estét!

Hunter · Újonc (10 hozzászólás) · 2010. június 28. 20:00

Anikónak(31) Csak masszázst vállal vagy szexet is?

Téma indítva: 2010.02.25., 20785 hozzászólás összesen