Hi!
Én már Sexycsokiként talákoztam a hölggyel, de szerintem is unott volt, nem nagyon tett semmit azért, hogy másodjára is visszamenjek hozzá. (A lakás egyébként átlagon felüli szerintem, bár még egy magnó se volt, pedig én szeretem a zenét.)
Hi!
Én már Sexycsokiként talákoztam a hölggyel, de szerintem is unott volt, nem nagyon tett semmit azért, hogy másodjára is visszamenjek hozzá. (A lakás egyébként átlagon felüli szerintem, bár még egy magnó se volt, pedig én szeretem a zenét.)
Szia Excsajsz! Biztos, hogy ide akartál írn és nem a másik (PL) oldalra?
Sziasztok !
A héten voltam Izabellánál. Sajnos a fényképen nem Ő van, smét egy olyan lány aki átvágja a vendéget. A Lakás lepukkatn, aránylag tiszta.A lány nem nagy szám, NF kezdetleges, nem ajánlom senkinek, az action sem nagy szám, a lány megjátszós, hangosan vinnyog de nem élvez semmit. messzire kerüljétek el !
Ez nagyon "királyságosság". Valamit lehetne már csinálni, hogy az itt hírdetők a saját fényképeiket tegyék ki. Saját magukkal cs*sznek ki, ha kamu hírdetéssel próbálnak partnert keresni.
Sziasztok!!4 Vicus(31)-ről valaki valami infó irna megköszönném!!!???
Ja, és nem vagyok hírdető!
Elmentem a "Páros Öröm" lányokhoz. Alapvetően megbántam. Részletek:
Hely 5/10:
Átlagos panel, de átlag alatti állapot. Az egésznek nincs hívogató kinézete kicsit sem. Két ajtón keresztül lehet bejutni. Nem bizalomgerjesztő.
Lányok 4/10:
Nem ők vannak a képeken, vagy ha igen, akkor jelentős korrekcióval. Tiszták, rendesek, de ennyi. Nem csúnyák, de nem is szépek. Az alakjuk pedig egyáltalán nem vadító. Az egyik magyar, a másik roma. A hozzáállásuk hagy kivetnivalót: kedves üdvözlés, de amúgy eldumcsizgatnak az ember feje fölött, mintha ott sem lenne, ami lelombozó. Olyan "tudjuk le" érzés.
Szolgáltatás: 4/10:
Az ígért leszbi rész, az a fasorban nincs. Egymáshoz érnek, de egyik részről sincs élvezet benne. Pedig mondanom sem kell, hogy ez volt az egyik indoka odamenetelemnek. A francia közepes, relatív kevés kezezéssel, de egyáltalán nem igyekeznek hosszúra nyújtani. Action elmegy, de a hozzáállásuk miatt csak lyukak és kész. Négykezes massázzs asszimetrikus. Inkább krémes dögönyözés. Jól esett, mert fáradt voltam, de semmi extra.
Árak 7/10:
Sokminden benne van az alapban, bár néha ők sem tudják, hogy mi mennyi.
VÉGEREDMÉNY 5/10:
Átlagos. Ha valaki nagyon kanos akkor hajrá, de ha egy kis törődést is igényel az ember, akkor ne menjen hozzájuk.
Uhhh... köszönöm az infókat! :D Ez tényleg részletesre sikerült. :D Vivien22-t valószinűleg meg is látogatom, de szerintem Maya21-et is... hátha nekem jobb tapasztalataim lesznek. Lilian-t meg azért kell meglátogatni, mert nincs róla infó, így majd írok én. :P:P Már csak az lenne a kérdésem, hogy mi ez a " NFVSZ"?
Erzsókát vagy Kathrint próbálta vki? fontos lenne..
Hali!
Dobjatok meg hasznos infókkal, hogy milyen Maya (21), Vivien (22) és Lilian (24)?! Ők vannak-e a képen? Volt-e már nálluk valaki, ha igen, jó- és rossz tapasztalatokat kérek. Előre is köszi! '-.-'
Szia!
Én már voltam nála, és csak ajánlani tudom. Aki kedveli ezt a korosztályt, és szereti ha egy nőn van mit fogni, szép feszes bőre van, és nagy mellekkel rendelkezik.
Valaki vollt már Gombóc 45-nél?
Halihó!
Jázmin (26)-nál és Zsanett (24)-nél járt már valaki? mekkora darab Jázmin, mert a mellbősége igen megnyerő csak nem lehet látni a többit :S
Üdv!
Valaki járt már Erzsókánál? :)
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek, a Hölgyeknek sok locsolót, az uraknak piros tojást garmadával!
Hi! Camillaként még tényleg nagyon unott hölgy volt, de Sexycsokiként már sokkal jobb szolgáltatóként tért vissza. Már kedvesebb volt, odafigyelt mit kérek, stb.
Viszont a héten jártam Kyttike néven hírdető hölgynél. Nagyon bejött!!! Csak egy félórát voltam Nála (6e Ft.), de a végén bántam, hogy nincs 1 órám rá. Nagyon kedves, igazán kényeztető szolgáltatás. A kép maximálisan megegyezik a valósággal, helyes arc és ami fontos: maximálisan rendezett tiszta kéró és fürdő. Az is tetszett, hogy kedvesen, de határozottan fel lettem kérve a fürdésre az aktus előtt (fontosnak tartom, hogy a szolgáltatók makktársaimmal szemben is megköveteljék a hygiéniát, az én védelmemben is). Ajánlott kategória.
Na persze 1-2pasiról is lehetne itt írni milyen igénytelen.......................Na majd gondoskodok róla:)
Nya szép estét mindenkinek:))Látom a fórun nagyon bejött mindenkinek:)) Ez az csak így tovább...csak arra vigyázzatok ne menjen át konkurencia harccá:)))további kellemes itt eltöltött órát mindenkinek:))
Picurkánál volt már vki? tapasztalatok?