- "Szia! Mennék!" - "OK. 14.30 gyere! Igaz van vki arra az időpontra, de nem erősítette meg egy visszahivassal, ugyhogy gyere!" 'Teljes díszben' érkezés, 14.28kor hív: - " Szia! A fél 3as mégis befutott...." - "Oké, de te mondtad, h nem erősítette meg az időpontot!"
1. egyaltalán mi ertelme a visszahivasos idopont megerősitesnek, főleg ha ennyire összezavar az általad megkívánt hivasmegerősiteses ****ság..?? 2. mi a ****ért hivsz be engem (is), ha 3. nekem kell koccolni, ha a kollega nem hivott téged vissza .... 😆😎
SteveStifler· Újonc (45 hozzászólás)· Július 23, 16:06
Kétségtelen, hogy ő remek hirdető. Csak Veszprémben van. De ha valaki kedveli az érett korosztályt akkor Veronika ott van a szeren
Sziasztok! A segítségeteket kérném ! Tudtok abszolút ajánlott lányt írni Debrecenből? Akinél biztos nem élsz csalódás? Ha lehet holnap elérhető legyen :)
A webcam hírdetéséből egy szó nem igaz, semmilyen képek meg videók nincsenek. Személyesen biztos volt már olyan aki eljutott hozzá, de a korrektséget még ennyi szakmában eltöltött év után sem ismeri, leragadt a futószalagos lehúzós szinten. Ha egyáltalán eléred és tudtok időpontot egyeztetni, két doboz xanax legyen nálad. Ja és ezek régebbi és már akkor is erősen retusált képek. Legalább + 8 kilót adj még hozzá.
SteveStifler· Újonc (45 hozzászólás)· Július 13, 10:28
Mi a tököm az a fruzskális?
Lacibetyár· Újonc (129 hozzászólás)· Július 12, 16:51
Nekem túl fruzskális a tílusa amikor voltam nála😉
Téma indítva: 2010.02.25., 21059 hozzászólás összesen