Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Cromartie91 · Újonc (3 hozzászólás) · 2023. április 30. 00:20

Én is csak jókat tudok írni Grétiről :) Szerintem a legkorrektebb hirdető a környéken.. reméljük még sokáig itt marad köztünk

ironcorc · Lelkes újonc (163 hozzászólás) · 2023. április 29. 21:00

Csak jót tudok írni a lányról. Sajnos csak egyszer jutottam be hozzá, aminek a fő oka az volt, hogy túlkoros voltam a hirdetésében szereplő korhoz képest. Nagyon is.... Ezzel együtt beengedett, majd rövid, és meglepő tájékozottságot mutató beszélgetés után, nagyon aranyosan teret engedett a pajzánkodásnak. Szenzációs volt, és külön díjaztam, hogy ezt a kor-túllépés ellenére is fantasztikusan csinálta. Kétségtelen, hogy intelligens, igényes nő, messze nem az átlag szolgáltató, így lehetnek elvárásai a partnerrel kapcsolatosan. És persze nem minden partner (makktárs) egyforma. Visszajáró vendége lennék, ha a korom nem lenne kizáró ok, de nem szeretnék visszaélni a bizalmával, amivel egyszer már megajándékozott. A lényeg az, hogy kulturált, normális partnereknek javasolt. A bunkók kerüljék, vigyázni kell rá!

Nándi · Őstag (762 hozzászólás) · 2023. április 28. 21:42

Hanna31 kolléganője, régi hirdető volt már más neveken is.

AJóARoszÉsÉn · Újonc (26 hozzászólás) · 2023. április 28. 10:07

Sziasztok!
A Harley (24) nevű hölgyről van valakinek infó? Privátban is jó.

Köszi

Lacibetyár · Újonc (114 hozzászólás) · 2023. április 27. 20:11

Teljesen igazat adok, a mai nehéz helyzetben bárki rászorulhat arra, hogy az ősi szakmát részesítse előnyben, ami jóval jövedelmezőbb mint a minibálbér. Főleg ha a szülők sem tudják támogatni gyermekeiket, így egyértelműen következik, hogy olyanban próbálják ki magukat, ami biztosítsa számukra a mindennapi megélhetést.

szép estét kedves társak/hirdetők

Lánykereső Szerkesztőség · 2023. április 27. 18:14

Minden kedves fórumozónak szeretnénk ÚJRA figyelmébe ajánlani, hogy személyes vagy személyi azonosításra alkalmas adatok közlése a fórumban, és/vagy az azokra történő célozgatás (akár kódolt formában) szigorúan tilos, és figyelmeztetés nélküli likvidáláshoz vezet. 

Kékliliom · Újonc (6 hozzászólás) · 2023. április 27. 10:12

Üdv Makktársak! 

Gréti 21-ről csak jókat olvastam, szeretném meglátogatni majd egyszer. A város melyik részén van a főhadiszállása? 

Hanna26 · Újonc (7 hozzászólás) · 2023. április 26. 22:23

Szia :) gyere és próbáld ki.Biztos kaptál válaszokat de mindenkinek más.Lehet egy haverodnad teljesen pozitív élménye van,egy másiknak pedig nem annyira.Nagy vonalakban tudsz érdeklődni,de a saját tapasztalat a biztos 😉

( Nem szoktam törölni/töröltetni a negatívat ha így van arra is válaszolok találsz olyat is.(Az a 6db egy személytől jött ami nem a munkáról szólt az pedig nem ide tartozik.)) 

Nándi · Őstag (762 hozzászólás) · 2023. április 26. 21:37

Még jó, hogy nem Mel Gibson bácsihoz küldöd őket érdeklődni a Skót felföldre! :D

Austin · Újonc (104 hozzászólás) · 2023. április 26. 20:08

Persze, mindenképp próbálj rá. Nem volt az rossz, csak én máshoz vagyok szokva. 

Austin · Újonc (104 hozzászólás) · 2023. április 26. 17:52

Na és kit kezelgettél ott?

Austin · Újonc (104 hozzászólás) · 2023. április 26. 17:51

Ezt én is megerősítem. Valóban kedves, jól néz ki és tényleg brutál popsi van alatta, viszont nekem is olyan "legyünk túl rajta" érzésem volt valamiért. Lehet csak a kémia... :D 

tejberizs003 · Újonc (3 hozzászólás) · 2023. április 26. 16:22

Engem is érdekelne.

Makika · Újonc (22 hozzászólás) · 2023. április 26. 15:27

Sziasztok Biank 31 valakinek van infó ? Jöhet privibe is. 

Someone · Újonc (28 hozzászólás) · 2023. április 26. 07:19

Gondolom, hogy nem változott ilyen téren. 

Mackósajt · Újonc (20 hozzászólás) · 2023. április 25. 22:16

Azt a mindenit 🤣Nagy barátnők lehettek.

Törölt felhasználó · 2023. április 25. 21:55

Anita (29)

A helyszin számomra eléggé eldugott volt , legalább is arra fele nem nagyon járok.

A lakásban több lány is fogadja a vendégeket. Mikor ott jártam az átszűrődő hangokból hallani lehetet , hogy egy kollega éppen dolgozik valamelyik csajon :)

Anita olyan mint a képein, kedves nő, brutál popsival. 

Minden a megbeszéltek szerint ment, mégis volt egy olyan legyünk túl rajta érzésem.

Vissza járó vendég nem leszek de akit megfognak a képei annak tudom ajánlani!

Dodgezoli · Újonc (52 hozzászólás) · 2023. április 25. 15:44

És szerintem csalódás mentes 🙂

Alexan · Újonc (177 hozzászólás) · 2023. április 25. 15:11

Egy biztos.Lehetetlen felvenni vele a kapcsolatot.Ennyi.

Max001 · Újonc (23 hozzászólás) · 2023. április 25. 10:38

Sziasztok. Ékszer Viki érdekelne? Tud valaki friss infót róla? Jöhet privátban. Köszönöm. 

Téma indítva: 2010.02.25., 20964 hozzászólás összesen