Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Lánykereső Szerkesztőség · 2023. február 20. 19:27

Reméljük, sikerült az elmúlt három hetet pihenéssel tölteni és mindenki virágos jókedvvel tér vissza a topicba.

Nem szeretnénk ovis irányba elmenni, kérünk mindenkit, hogy úgy beszélgessen, mintha egy kávéházban üldögélne a másikkal és annyit is engedjen meg magának.

Ha nem sikerül, minden figyelmeztetés nélkül kitiltjuk, aki rombolja a fórumot.

Lánykereső Szerkesztőség · 2023. január 30. 12:35

Kedves (és nem túl kedves) debreceni fórumozók!

Sokszor kértük,  hogy ne acsarkodó, egymást változatos nyelvi leleményekkel alázó módon folyjon a beszélgetés, de úgy tűnik, hiába. 

A Debrecen topicot határozatlan időre lezártuk, kellemes szórakozást és gyalázkodást valahol máshol.

A normális fórumlakóktól elnézést kérünk.

emanuel82 · Újonc (143 hozzászólás) · 2023. január 26. 21:00

Hanna 30: régen is úgy hívták, kb 5 év után tért vissza. Régen is és most is a tűzoltósággal szemben a 2. emeleti lakásban rendel.

A szolgáltatás véleményem szerint rendben van. A képeken nem látszik, de pár kiló felesleg van a hasán.

Kohán · Újonc (5 hozzászólás) · 2023. január 26. 17:30

Sziasztok,

Veronica 32 vagy Hanna 30 ról esetlege valakinek tapasztalat, vélemény?

Kartárs · Újonc (12 hozzászólás) · 2023. január 26. 15:22

Sziasztok! Bella 28 szolgáltatatónál járt már valaki? Vélemény jöhet privátba. Köszönöm előre is.

Nándi · Őstag (762 hozzászólás) · 2023. január 26. 14:49

:D ezé kell az extra rózsacsokor!! De mit is mondott a dzsungellakó, kinek az kinek ez! Speciel maradok egy harmadik megoldásnál!

Kis csávó · Lelkes újonc (218 hozzászólás) · 2023. január 26. 07:41

Köszönjük Pali60 a hasznos információt! Így kellene mindenkinek és a gyenge szolgáltatók lassan el tűnnek. 

Pali60 · Újonc (27 hozzászólás) · 2023. január 26. 07:32

Hali,

Régebben voltam Evelin (32) masszőznél. A hely egy panellakás, a célnak megfelel. A képek róla készültek, természetesen az előnyös oldalát mutatja be. A súlya talán kissé több, a hozzáállása elfogadható de semmi több. Csak kézi levezetést ígért, de nem volt semmi rendkívüli benne. Egynek elment, de az árát így utólag kissé sokallom. Tíz kék  egy fél óráért! Két megjegyzés: most azt írja, hogy non stop elérhető, de a beszélgetés során azt mondta, hogy az itteni tevékenysége mellett dolgozik is. Állítólag romákat nem fogad, de szerintem benne is kissé több a vitamin! (Bocs ha nem így van!) Nem leszek visszajáró!

A másik masszőz Mira (22) kint a Tócósban rendel, szintén panel. A képek róla készültek. Masszázst és NF ígér, de nem végig a fentihez hasonló díjszabással. Állítólag a vendégek elégedettek vele, de csak fényezi magát. Masszázs is gyenge, a NF szintén, gyakran kezez, a nagyon amatőr háromujjas módszerrel! Kiábrándító! Állítólag vállal sexet is, plussz pénzért! Nem próbáltam! Nem leszek visszajáró! 

Ezeket azért írtam le, hogy más okuljon belőle! Nagyon nehéz megfelelő szolgáltatót találni!

Üdv: Pali60

MeatVendor · Újonc (35 hozzászólás) · 2023. január 25. 16:03

Mit értesz az alatt, hogy "nagyon extra"? Mennyi az annyi?

Kis csávó · Lelkes újonc (218 hozzászólás) · 2023. január 25. 14:37

Köszönöm szépen a segítséget! Szép napot.

flitty · Újonc (14 hozzászólás) · 2023. január 25. 13:18

Anna 29-et én kihagynám így elsőre...igaz nem voltam nála. Popsira keresd Izabella26-ot, de készítsd a rózsákat mert nagyon extra.... 

Kis csávó · Lelkes újonc (218 hozzászólás) · 2023. január 25. 10:47

Sziasztok. Anna 29 tudni róla valamit? És egy másik kérdés popsi szexre kit ajánlotok,aki higénikus és jó vele? Köszönöm.

Randikuckó · Újonc (1 hozzászólás) · 2023. január 23. 19:43

Szia Zénó! Ha még aktuális, akkor szívesen ajánlom a Randikuckót. Itt az oldalon is megtalálható a hirdetés. Elérhetőségek: Gábor :06204652286

Betti: 06202155452 

enzo8 · Újonc (11 hozzászólás) · 2023. január 23. 09:27

Sziasztok. Ilyen info engem is erdekelne! Koszi

ironcorc · Lelkes újonc (163 hozzászólás) · 2023. január 23. 08:06

Üdv Mindenkinek! Van-e valakinek megosztható véleménye Milf Maya 38-ról. Ne tartsa magába!  Kösz

Nándi · Őstag (762 hozzászólás) · 2023. január 22. 12:25

Egy panaszos hozzászólás margójára!

De nem csak a szerzőhöz szólva:

Uraim gondoljátok már végig milyen odaadást és beleélést vártok várhattok el, egy itt hirdető olyan lánytól, aki élete „szerelmébe” totálisan bele van szeretve!?

De hogy ezt a „szerelmet” Ő maga megtudja vásárolni!!

Szüksége van az általatok összehordott rózsaszálakra!

Szóval ne „vakon” tegyétek meg tétjeiteket, biztosan kevesebbet fogtok veszíteni!

ZéróZénó · Újonc (210 hozzászólás) · 2023. január 22. 10:16

Sziasztok!
Debrecenben vagy környékén keresnék búvóhelyet, de mivel nem vagyok járatos arrafelé így kérném a segítségeteket. Diszkrét és általatok már ismert vagy megbízható lakást keresnék órákra. Privárban várom a tanácsokat. Persze én is meg tudom nézni neten, de hogy melyik a jó és megbízható azt remélhetőleg Ti tudjátok majd megmondani. Köszönöm előre is!

Bazsi04 · Újonc (5 hozzászólás) · 2023. január 21. 16:59

Sziasztok. 

Segítséget  szeretnék kérni Laura19 rol. Valakinek valamilyen tapasztalata vele?

link https://videkilany.hu/szexpartner/debrecen/lauraa/06r

Nándi · Őstag (762 hozzászólás) · 2023. január 21. 16:33

Nem az számít, hogy arccal vagy nélküle!! Az csak segít az eligazodásban! Régi "motorosok" egyébként is látják mi van a kanyar után!

törpapa · Lelkes újonc (237 hozzászólás) · 2023. január 21. 11:38

Krisztina 30 új leányzo egy kis infó de jó lenne.... csak kevés kép van róla...

Téma indítva: 2010.02.25., 20969 hozzászólás összesen