Hali,
Régebben voltam Evelin (32) masszőznél. A hely egy panellakás, a célnak megfelel. A képek róla készültek, természetesen az előnyös oldalát mutatja be. A súlya talán kissé több, a hozzáállása elfogadható de semmi több. Csak kézi levezetést ígért, de nem volt semmi rendkívüli benne. Egynek elment, de az árát így utólag kissé sokallom. Tíz kék egy fél óráért! Két megjegyzés: most azt írja, hogy non stop elérhető, de a beszélgetés során azt mondta, hogy az itteni tevékenysége mellett dolgozik is. Állítólag romákat nem fogad, de szerintem benne is kissé több a vitamin! (Bocs ha nem így van!) Nem leszek visszajáró!
A másik masszőz Mira (22) kint a Tócósban rendel, szintén panel. A képek róla készültek. Masszázst és NF ígér, de nem végig a fentihez hasonló díjszabással. Állítólag a vendégek elégedettek vele, de csak fényezi magát. Masszázs is gyenge, a NF szintén, gyakran kezez, a nagyon amatőr háromujjas módszerrel! Kiábrándító! Állítólag vállal sexet is, plussz pénzért! Nem próbáltam! Nem leszek visszajáró!
Ezeket azért írtam le, hogy más okuljon belőle! Nagyon nehéz megfelelő szolgáltatót találni!
Üdv: Pali60