Kedves MT-k,
végre ismét vannak olyan kollégáink, akik veszik a fáradságot és közkinccsé teszik tapasztalataikat. Úgy gondolom, ez volna a fórum egyik fő funkciója, nem a hülyeségekről picsogás, meg a pengeváltás a hirdető hölgyekkel. Segítsünk ennyit egymásnak, hogy elkerülhessük az igénytelen, gyenge szolgáltatókat, és megtalálhassuk a minőségi szolgáltatást nyújtó hölgyeket. Javaslom, használjátok a fórum keresőjét, érdemes a régebbi tapasztalatok között is keresni. Íme néhány tapasztalat, remélem segít:
Csatlakozom a Nóri 19-et bírálókhoz, bár ennyire nem volt rossz élményem, mint az előttem szólónak. Igen csinos leányzó, de nem szívesen dolgozik, sajnos. A Madame viszont (Szendy (35), feltéve, hogy még együtt dolgoznak) nagyon ajánlott kategória, profi szolgáltató!
Apropó, valaki Szexycsoki (28)-ról tud jót mondani, hipercsinosnak néz ki?
Judy (27), Szandi (29) és Ritus (29) a képek alapján gyanusan egy és ugyanaz a hölgy. Én még "egyiknél" (haha) sem voltam, de Ritusról már olvastam rosszat.
Laura (43) és Anett (35) szintén ugyanaz a hölgy, ez viszont biztos. Az "egyiknél" voltam, de azonnal ki is fordultam az ajtón mikor megláttam, mert a képek és a valóság teljesen más. Régebben ő is volt kétes hirdető, pont ezért. Úgy látom, ő is rájött, hogy nem megy neki ez a szakma, mert már csak du. 4 után rendel, gondolom elment melózni valamit. Én nem értem a többszörösen hirdető hölgyeket: ha én 1 kalap sz@rt vagy két kalap sz@rt hirdetek, ugyanúgy nem lesz megrendelésem! Az ügyfelet nem illik becsapni!
Heni (26) nem rossz, de nem is igazán jó. Rendes, de gépies. A képek alapján jobbat vártam volna kinézetben is.
Móni (Síba) (31) nagyon jó, Évi (24) és Helga (40) egyszer elég volt, nem hagytak mély nyomot bennem, de legalább tisztességesek voltak.
Üdv. B.