Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
kun · Tag (282 hozzászólás) · 2022. május 28. 07:35

Azt nem ismertem. Csak a másik végét.

kun · Tag (282 hozzászólás) · 2022. május 28. 07:34

Mondtam, hogy nem tetszik? Nem emlékszem....

Törölt felhasználó · 2022. május 28. 07:20

Nem. Ez a honvéd utca második szakasza és a csemete utca sarkánál van. Itt nem volt nagyipari "rendelés"! Erre a címre, mindig csak ez az egy nő hívott. Az épület olyan 15-20 éves lehet. 

Gyesi · Újonc (16 hozzászólás) · 2022. május 28. 07:17

Kedves Lora! Teljesen igazad van, akinek nem elég egy olyan csodálatos masszőr szolgáltatása, mint a amilyen Te vagy, az ne menjen masszőrhöz

És abban is igazad van, hogy nem szabad általánosítani, akiknek ez a szolgáltatás kevés, menjenek a másik réteghez, hátha "lukra fut" egyszer!!

kun · Tag (282 hozzászólás) · 2022. május 27. 19:38

Nem a Honvéd Péterfiára gondolsz?

Törölt felhasználó · 2022. május 27. 19:19

Arra játszanak rá, hogy Top külsővel és természetesnek ható, de igényes képeikkel egy álmos, langyos, félénk  látogatói réteget megtud e szólítani!  Ez a feladat. Ez nekik jobban bepászol, mint egész vagy fél napokon át döngetve lenni napi szinten. Ennek a blöffnek a jövője pusztán azon múlik, hogy ennek a nettó átverésnek az abszurditása mikor lesz teljesen nyilvánvaló azok számára, akik erre fanyalodnak. Maga az erotikusnak hívott masszázs legtöbb esetben egy olajos simogatás, ami arra jó a masszőznek, hogy a vendég éber passzivitásban van, szóval és érintéssel a kapcsolat tartva van, de végig a nő irányít. Az intim kehely tabu, nézni talán lehet, de van egy egészen másfajta művelet, ami miatt a figyelem és az energia képtelen elvonatkoztatni ettől a kamutól. Jól ki van ez találva, pedig ez szimpla megtévesztés! Félig vagy teljesen meztelenül kézzel el leszel matyiztatva, a legjobb esetben szájjal, de egy komplett műsor apanázsát kell kiégetni érte. Jó esetben otthon azért leesik, hogy ki állt a nagy testrész előnytelen részén. 

Törölt felhasználó · 2022. május 27. 18:42

Viszont mostanában nem láttam azt a szexpartnerként hirdető szőke bomba nőt, aki a honvéd/csemete utca sarki házban fogadott!? Kétszer. Gabriella27, vagy Krisztina27 nem tudom a nevét. Szőke hosszú félig fonott haja volt, Top külső és valóban igényes. Műtermi képek, de nam kamu. Az első randi kicsit döcögött, de a francia már ott is kárpótolt. Kicsit merev volt az elején, de Brocks "bácsi" féltőn átkarolta a mutatvány neuralgikus pontjain. :-) Amennyiben ő és a Sasha25 félék sűrűn járnának le vidékre, akkor nem lenne ennyire égető ez a csövesbánat feeling a minőség és a hozzáállás terén. 

kun · Tag (282 hozzászólás) · 2022. május 27. 17:00

Ha jól emlékszem Loránál megbeszélés tárgyát képezte a dolog. Most ha jól tudom már kíméli a nuncáját.

Nándi · Őstag (786 hozzászólás) · 2022. május 27. 16:50

Tavalyi év legelején jártam Loránál, nagyon jólsikerült akció volt!! Max megvoltam elégedve de nagy kár, hogy a történetnek nem lehetett folytatása.

Kis csávó · Lelkes újonc (221 hozzászólás) · 2022. május 27. 14:46

Na ez engem is érdekelne. Meg a Lora 32 masszőr csaj. Húú de oltári jó feneke van a fotókon. 

Janesz2 · Újonc (99 hozzászólás) · 2022. május 27. 13:30

Sziasztok tud valaki Zara42ről megbízható mennyire valós. 

Törölt felhasználó · 2022. május 27. 00:19

A mai masszázs hirdetési közállapotok pedig a Top csajok esetében teljesen nyilvánvaló lehúzások! Főleg azok a 10 pontos Csajok esetében, akik átutazóban pörgetik át magukat a városokon 1-2-3 napig. Fullos hardcore képeikről biztos a masszázs jutna eszembe!? Vicc! Serina3x, Crystal3x, stb...csajokra gondolok. 

Törölt felhasználó · 2022. május 27. 00:02

Ez több tényezős! Amúgy lényeges kérdés! Nekem masszőzökből 3 csajnál volt komplett szex az elmúlt években és jóval többnél kiadós végig fr*ncia befejezésnek. Olyan masszőz esetében, aki korábban szexpartner is volt és jártam rá abban a "minőségben", ott ez a korábbi nexus minőségétől függött, vagy a darab csokik számától, vagy egyszerre mindezektől. Túlnyomórészt olyan lányoknál, akik masszőzként is kezdett és nem is voltam nála korábban, ott nyilván a szex felejtős. Viszont volt olyan is, hogy a helyszínen már szóba se jött a masszázs! 😂 Ő Anett30 volt, a honvéd utcai panoráma liftes házban. Ez esetben szimpátia függő volt..., van hogy csoki darabszám függő és van, hogy sehogy nincs esély szexre. Böbénél is volt szex bizonyos törzsvendégeknél. A Torockó utcai alacsony Andi42-vel is volt szex, ha a nagyon komoly franciáját túléltem szájbaspricc nélkül. Abigélnél nekem elég a végig francia, ami nagyon nem gyenge! ☝️Gingernél én nem kaptam szexet, de a francia ott is komoly. A most hirdető többieket nem ismerem jól. 

kanossrác · Lelkes újonc (102 hozzászólás) · 2022. május 26. 20:34

Üdv! Azt szeretném kérdezni hogy  azoknál a hirdetőknél ahol ki van írva hogy @ktusra nincs lehetőség ott ez kőbe van náluk vésve vagy rá lehet őket esetleg venni hogy lehessen azt is? Privibe írjon aki tud tapasztalat alapján nyilatkozni.

spray · Újonc (226 hozzászólás) · 2022. május 26. 10:30

Szia!

Azon kollégák, akik olyan boilertestűekre 'szavaznak', hát ....:-)))  ... most majdnem irtam egy csúnyát, de visszafogom magam!!

Különben is annyit p*fázok itt, hogy lassan "Ősújonc" fórumrangig jutok!!:-))

üdv:

spray

spray · Újonc (226 hozzászólás) · 2022. május 26. 10:28

Szia!

Még a végén kiderül, hogy te vagy én:-))

Majd priváton pontosítjuk, ki az a kettő, meg a vándorok, mert sztem erős lesz az egyezés..;-P

üdv:

spray

spray · Újonc (226 hozzászólás) · 2022. május 26. 10:26

Ok!

Túlbeszéltük;-))

üdv:

spray

spray · Újonc (226 hozzászólás) · 2022. május 26. 10:24

Kössszzzz! ;-)

Cicire és némi Cavinton problémára visszatérve : azért mentségemre szolgáljon, amit sztem te is megtapasztaltál, hogy ez a 'gizda csitrilyány':-))) úgy el tudja venni a férfiember eszét, hogy bizony sok minden kiesik/kieshet a lilagőzös agyunkból az ottlét alatt ;-P!!

üdv:

spray

Kalan · Újonc (4 hozzászólás) · 2022. május 26. 09:38

Volt már valaki Vanika20-nál? Jöhet privátban is

Köszi!

Törölt felhasználó · 2022. május 25. 21:34

Ezért kell rendet tenni mihamarabb a látogatók "fejében"! 🤣 A kereslet határozza meg a kínálatot. 

Téma indítva: 2010.02.25., 21159 hozzászólás összesen