Veronika 27
Sziasztok!
Nemrégiben én is jártam Veronikánál. Az egyeztetés, a bejutás teljesen rendben volt, a kecó átlagon felül igényes, egy új építésű házban van. A zuhanyzó ennek megfelelően rendezett és igényes, bár tusfürdőt alig lehetett fakasztani az erősen ürülőfélben lévő flakonokból.
Pozitívum még Veronika külseje, szép arc, arányos, kifejezetten csinos termet, szép bőr. Ezzel sajnos a pozitívumok végére is értem. A fogadtatása elég hűvös, az instrukciói utasítás jellegűek, már az előkészületek során sem éreztem azt, hogy vendégként kezelnek. A telefonban beígért idézem "csak egy órás programom van, benne cicis-popsis csúszkamasszázs, franciával ami lehet kölcsönös is" étlapból egy maszatolós kézi masszázs és egy mechanikus kézi kiverés maradt. De ez is úgy előadva, hogy "cicis csúszkát most nem vállalok, mert fáj a cicim, amúgy is csak kézi levezetést vállalok". A bugyi és a felső fennmaradt, utóbbinak azért alá nyúlhattam és popsit is simogathattam. A végkifejlet után rögtön jött a kérdés: zuhanyzol? Így a csak 60 percesre vállalt program bejutáshoz indított hívásához képest a 26. percben (!!!) már megint az utcán voltam (a hívásmenüből ellenőriztem). Kb. 15 percet tölthettem a lakásban. Az ott hagyott virágszálakat egy egész órára felszorozva nagyon durva szám jön ki... Kár érte, korrekt hozzáállással nagyon is vonzó szolgáltatást nyújthatna. És az ajándékért is kár, amit ablakon kidobott muníciónak érzek.