Esemény dátuma: 2020. 01. 31.
Név: Kiara
Kor: 27
Első megjelenés: 2013.12.04. 17:12
Alkalom: 1.
Időtartam: fél óra
Érkezésemkor Kiara nem tűnt jókedvűnek. Szótlan volt pedig egyébként egyáltalán nem az a hallgatag típus. A rózsákat előre kellett leadni. Közös zuhanyt kértem, amiért méltatlankodott, mert ezt nem mondtam előre. Egyszer már zuhizott, nem volt kedve még egyszer. A fürdőben próbáltam enyelegni, érzékien bedörzsöltem a testét. Kérésemre ő is lecsutakolt. Egyébként a fürdőben váltott szavakból kiderült, h ő nem futószalagon fogadja a vendégeket. A szobába térve doggypózos előjátékkal kezdtem. Nagy mellű, nagy fenekű lány. Missziben folytattuk az előjátékot, ujjaimmal matattam odalent mire egyszer csak sóhajtozni kezdett, talán enyhén nedvesedni is. Erre jól megmerevedtem, ezért gumit húztam, és elkezdtük az aktust. Egy kis ideig úgy tűnt, élvezi, szenvedélyesebben simogatózott, mélyebben karolt át, lábait is átkulcsolta rajtam. Gondoltam pózt váltok vele, nem tudom már, h ekkor múlt-e el a varázs, vagy már előtte. A lovaglást csak nyomokban élvezte, le is konyultam már kicsit, megkérdezte, akarom-e hátulról. Nemet mondtam, de hamarosan mégis beleegyeztem. Ám mivel missziben volt a legjobb, újra abban folytattuk. Hosszabbítást is kértem, hátha visszajön a kölcsönös élmény varázsa, amit annyira szeretek, de hiába erőlködtem, nem jött. Pedig ekkorra már a hangulata is megjavult, oldottabban társalogtunk öltözködésem közben, ez lett volna jó az elején is. Lelkes puszival búcsúzott, és azzal a bíztatással, h szívesen lát máskor is.
Összegezve: Azért választottam őt, mert hallottam kollégáktól, h tudja élvezni a dolgot. Ez be is bizonyosodott, de sajnos nekem ezt csak nagyon minimális ideig sikerült nála elérnem. Nem játszotta meg magát, ebben szinte biztos vagyok, bár lehet, hogy jobb lett volna azokban a pillanatokban, amelyekből hiányzott a szenvedély.