Sziasztok! Néhány beszámoló következik, a jobbakból röviden:
Sehike: abszolút jó szolgáltató, bár nekem kicsit (igazából nagyon) hiányzik Anett mellőle, jó volna hozzá is visszatérni (bár szerintem már abbahagyta).
Liza: vándormadár, de (szerencsére) gyakran megfordul a városban. Korrekt szolgáltató, ha időpontot egyeztetsz vele azt rendesen tartja, nem nézi az órát és nagyon jó vele időt tölteni.
Kamilla: ő már ritkábban látogat városunkba, többnyire ha itt van elérni is nehezebb. De azt kell mondjam, ha sikerül elérni tudom, hogy széles mosollyal távozok tőle.
Elza: időszakos hirdető, eddig még csak egyszer töltöttem vele időt, de nagyon jó emlékkel távoztam. Ha lesz alkalmam tuti visszamegyek.
Kiara: Korrekt szolgáltató, sajnos viszont az elérhetősége miatt elég ritkán látogatható.
Szofi: Szintén csak jókat tudok róla mondani. Nemrég új helyre költözött, de a hozzáállása nem változott.
2 rossz helyen fordultam meg, amit senkinek nem ajánlok. Az egyik az Eon, a másik az 500-as személyével jelzett utca.
Más: volt egy Petra 23-as hirdető, aki bár elég borsosan mérte a rózsákat, jó volt néha látni, vele nem tudjátok mi lett? Ugyanígy, aki tud valamit a régi Anett 18-ról ő is írhat.