Pár új infó
Kitti(26):Malomparktól nem messze.Ez régebbi infó, már mozoghatott azóta. Odaadó csaj, ha jól emlékszem magas, hosszú barna haj.Test ok, mell nagyon ok, arc, stb rendben.Volt smaci, meg minden. Összbenyomás:10/8
Alexa(29):Még az autósmekinél voltam nála.Mit mondjak, neki ezt tanítani kellene.Test ok, arc is, technika 10/10 lehet, hogy picit több 29-nél, de ezt nem fogod észrevenni. Összbenyomás:10/9
Ági(19):Lánglovagoknál, itt is minden rendben volt, jó kis fiatal csaj, nem szabad kihagyni. Úgy emlékszem a francia szuper volt. Össz:10/8
Réka(26):belváros, már régebben voltam jó test,szép arc, szép nagy cicik de ami a képeken nem látszik, hogy nagy, magas lány. Össz:10/8
Anett(19):autósmeki közelében. Végre egy vékony , csinos csaj, arcra is ok. Cici nem nagy, de szép formáju.Szuper popsi, ami sajnos tabu, de helyette komoly francia nyelvlecke. össz:10/10
Ivett(20)(Nem a masszírozós):belváros.test ok, franciska csak védőfelszerelésben, popsi kérhető, sajna nem próbáltam. össz:10/9
Ivett(20)(a masszírozós):lánglovagoknál.szép,és nagyon csinos kislány.simogatós maszírozás volt, végén kis franciskával, a masszázs 10/8, franci10/7, de a lány nagyon kivánatos, és kedves.
Kinga(26):lánglovagok.ducibb mint a képeken, arcra sem jött be, ezért ilyenkor átverve érzem magam. emiatt csak 10/6
Bianka(20):régebben voltam, polírudvar.test ok, arc ok, technika 10/10, franciában a top 5-ben van nálam.
lenne még sok, de csak az aktív hirdetőket írom.