Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. december 27. 13:34

Üdv!

Kalandozásiam során rájöttem valamire. A korábban emlegetett kellemetlen szag azoknál a lányoknál jelentkezhet akik töménytelen mennyiségben használják a sikosítót. Ami lehet hogy nem jó minőségű, és felgyűlve okozhat rossz szagot lent. Ha jól tudom elég egy borsónyi az eredmény eléréséhez, de valakik egy fél kilót is felhasználnak ami nem jó, se nekem, se neki. Úgyhogy csinnyán azzal a szerrel hölgyeim. :)

Beszámolót nem írok, mert lenyúljátok a jó szolgáltatókat. :P

B. Ú. É. K.

szabina28 · Újonc (10 hozzászólás) · 2016. december 26. 09:28

Mert agyilag van egy kis  hibájuk... :D Én mindenki jó kívánságát be likeoltam :) azok meg ünnepek után menjenek a Varga utca  1.számra :D

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2016. december 26. 00:21

Milyen érzelmi beállítottsággal és IQ-val rendelkeznek azok a személyek, akik karácsonyi ( szeretet ) ünnepre való jó kívánságokat unlikeli???                                                                   Nem minősítem, ki ki ezt megteszi.

Tisztelt Szerkesztőségnek most van lehetősége hogy kiszűrje azokat a személyeket akik rendszeresen (zavarják) únlikolnak minden hozzászólást függetlenül milyen tartalommal rendelkezik.

szabina28 · Újonc (10 hozzászólás) · 2016. december 25. 21:27

Egészségben,szeretettben ,békességben kellemes ünnepeket kívánunk!  Sok-sok puszi  

nivod85 · Újonc (21 hozzászólás) · 2016. december 25. 15:36

Boldog Karacsonyt mindenkinek!!!

Lali84 · Újonc (6 hozzászólás) · 2016. december 24. 18:05

Békés Boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!

Golekon · Újonc (47 hozzászólás) · 2016. december 24. 17:10

Szívből kívánok Minden fórumozónak (Vendégeknek és Hitdetőknek egyaránt), illetve az oldal szerkesztőségének boldog Karácsonyt és meghitt Szent Estét!

Golekon

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2016. december 24. 15:00

Kellemes Karácsonyi ünnepeket kívánok minden kedves hirdetőnek, szolgáltatást igénybe vevő és fórumozó társaimnak.

ghost1 · Újonc (39 hozzászólás) · 2016. december 24. 11:39

Boldog karácsonyt kívánok,mindenkinek!  :)

B.PISTI 21053 · Lelkes újonc (108 hozzászólás) · 2016. december 24. 09:51

Békés Boldog Karácsonyt Kivánnok Mindenkinek.

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2016. december 23. 21:45

Azt hiszem te látod jól a lényeget. :-) Ez nekem eszembe sem jutott.

kisboa · Kvázi-tag (126 hozzászólás) · 2016. december 23. 18:23

Kedves Pöcörő! Izlések, és pofonok...tudod! Én nála kialakítottam egy nagyon jól működő dolgot,amit máshol nehéz lenne!Egy fiatal szolgáltatóval nem sikerülhetne,sem a p*nzre menő profi hölggyel! Egyébként végigpróbáltam a fél országot, nézd végig a fórumot! Sok városban vannak kedvenceim, akik rám hangolódtak, és viszont! Ez egy hosszú folyamat eredménye! De várom, és szívesen veszem az ajánlásaidat egy jó kapcsolat kialakítására!Üdv.!

kispe · Lelkes újonc (81 hozzászólás) · 2016. december 23. 16:29

Kellemes Ünnepeket mindenkinek! 

szorosgorilla · Lelkes újonc (78 hozzászólás) · 2016. december 23. 15:47

Ivett (20) jól tolja az ipart,

nincs mellébeszéd, csacsogás,

csinos,feszes,szexi.

még a végén rákapok Debrecenre, meg a vékony csajokra.

ajánlott

Alvin · Tag (171 hozzászólás) · 2016. december 23. 11:06

Az udvarolgatás mögött például az lehet, hogy a külsôs programokról az irodavezetô nem tud, így azok után nem tartja a markát... 

Fűnyíró · Újonc (8 hozzászólás) · 2016. december 23. 06:38

Sziasztok!

A minap felkerestem Tina (36?) hölgyet. Csak jókat tudok róla mondani. Kifejezetten szereti a kényeztetést. Nem az a "széteszem a lábam, csináld, és húzz innen" kategória. A mélytorkosa valóban mély. Fél órát terveztem nála, de egy óra lett. Amitt mélytorokra fejeztünk be. Azoknak ajánlom, akik élvezetet adni is szeretnek nem csak kapni.

haban · Tag (294 hozzászólás) · 2016. december 23. 00:03

Bocs, mindenki által elérhető nyilvános adat szerint öt hirdetése van fenn egy még az apróban. Úgy Mona mint Edit néven halmozott kihirdetéssel is csak nyolcvan kedvencet tudott begyűjteni. Nem minősítem, ki-ki majd megteszi. 

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2016. december 22. 23:18

Azt kell mondjam lesz*rom, hogy megvan-e neki, mert sokszor csak egy jó franciára is benevezek, ha ahhoz van kedvem, még akkor is, amikor nincs meg a hölgynek, de KÖZÖLJE ELŐRE, hogy figyi ha eljössz, akkor csak ez vagy az lehet. Ez alapján el tudom dönteni, hogy akkor megyek-e vagy sem. Nagy fiú vagyok, döntésképes.

Ne a helyszínen közölje, még akkor sem, ha úgymond törzsvendége vagyok, mert én ilyenkor átbaszás/lehúzás szagot érzek és akármennyire jó is az adott szolgáltató, nálam fekete listára kerül és soha többé nem megyek hozzá. Az ember szabadideje az egyik legnagyobb kincs a mai világban.  Ez akkor kellemetlen, ha egyébként tényleg nincs nagy gáz a csajjal, mert nehéz jókat találni itt Debrecenben.

Nephilim · Újonc (25 hozzászólás) · 2016. december 22. 22:58

Odaérkezés után meg kell kérdezni, megvan-e neki, bizonyításképpen le kell vetetni a bugyiját és megnézni, tényleg nincs meg neki. :)

Én örültem volna még szingliként, ha valamelyik felajánlott volna közös programot. Régebben én próbálkoztam néhánynál, de mindegyik elutasított. :(

Más:

Mona visszatért szintén 4 hirdetéssel Heni néven, ugyanazzal a telszámmal. Végülis a mennyiség a fontos, nemde? :)

(Sorry a formai hasonlóságért, de pont így jött ki)

pöcörő · Kvázi-tag (156 hozzászólás) · 2016. december 22. 21:58

Atyaég! Neked ő volt a kedvenced?

Voltál amúgy másnál is? Bár gondolom nem, mert akkor más lenne a kedvenced is. :-)

Téma indítva: 2010.02.25., 21383 hozzászólás összesen