Sziasztok!
Jöjjön pár gyöngyszem az elmúlt időszakból. :)
Helena 26, aki most épp Nyiregyen rendel Cruz 25 ként, egy év oda vagy vissza mit számít! :)
A hölgy egyébként szép és csinos lány élőben is, a fotói teljesen naprakészek.
Nos, azok miatt a cicik miatt mertem kockáztatni. Meg is kaptam őket, gyönyörüek, szerencsére el is lehetett velük időzni kicsit.
De itt véget is ért a tündér mese, jött a jól bevált "romantikus" hozzáállás, tedd a dolgod amiért jöttél és haladjunk. :D
Barátnő feeling nulla, hozzáállás elégséges, fűszerezve egy kis fadarab effektussal.
Teszi mindezt úgy hogy az átlagostól jóval magasabb a rózsák száma.
Gátlásosoknak, nehezen ráhangolódóaknak nem ajánlott! :D
Mira 33. Több sikertelen próbálkozás után másnál, ő a rendelkezésemre állt.
Az ajtóban egy dögös, szép arcú milf fogadott. Na mondom jól kezdődik, hajrá! :D
Rózsák átlagosak, de igencsak profit orientált a hölgy mert minden áron a szerintem nem reális rózsákért kínált extrákat erőltette volna.
Mivel nem kértem, ezért itt is fordult a kocka, jött a jól bevált csináljuk és haladjunk feeling. :)
Nuku ismerkedés, barátnő effekt, vágjunk bele. Francia jó volt, de közben ne érjek a hajához mert k.va hosszú még a nap és mi lesz így estére, cicivel óvatosan mert nem játék, finoman itt, óvatosan ott, pedig pont az érzéki vonalat kedvelem, és még a körme is letört a csúcs előtt pár pillanattal, azt hittem elröhögöm magam a végén. :D
Haverom szavai elgondolkodtattak mikor meséltem neki, minek mégy ilyenhez mikor kis utána járással ingyen is megkapnád az ilyet? :)
A mostanában többet emlegetett Hanna 26.
Törpapa nagyon finoman fogalmazta meg a képekhez képest azt a plussz 10 kilót, "nagyon stabil a lány". :)
Erre kell számítani aki rászánja magát.
Ennek megfelelően a mellek is gravitáltabbak, jól sikerültek azok a képek no.
Rózsák átlagosak. Ő egyébként hozzáállásban kellemesebb volt mint a fentiek, kedves, barátnősebb, teszi amit kérsz, a francia és az eksön rendben volt.
A végére az Ikrek nevű formáció.
Aki szereti a husisabb csajokat, mindenképp ajánlott.
Nagyon kedvesek, odafigyelnek rád, valódi leszbi show, hozzáállás ötös!
Rózsák nagyon barátiak, mondhatni átlagosak, eksön végén nem dobnak ki, ők ajánlják hogy megmasszíroznak, kényeztetnek picit.
A hozzá állásuk nagyon hasonlít a Bogi 30 hozzáállásához, ő komolyan még a lelked is megsimogatja, lehet nem véletlen hogy együtt rendelnek. :D
Aki további infóra kiváncsi írjon. :)