Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
johnblack · Újonc (45 hozzászólás) · 2016. október 26. 07:46

Szép napot!

Sajnos én is így jártam, illetve annyira nem volt rossz, sőt egész korrekt árfekvésben viszonylag tartalmas szolgáltatás ezen a helyen, viszont az való igaz ez ugyanúgy átverés. (ha jól sejtem te a ship str.-en voltál, jamesbond bejutással). Vagy hasonlóan bosszantó (bár képek alapján egyből sejthető) dolog pl. zsuzska 31 kora, ami már 4 évvel ezelőtt mikor voltam nála is inkább a 4x körül járt bőven, ok hogy fényképgarancia de akkor láthatná a vl szerk is hogy a kor az biztos nem annyi... De még mindig inkább ez mint amikor indomagyar, s ha belépnék az ajtón az is extr*/, ha leveszem  a cipőt az is extr*/... de ő f*s*hoz nem ér mert az fáj...

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. október 25. 22:25

Ha nagyon pontosak akarunk lenni nemrég 40 "szál" gyergya égett a tortán. :)

Fehéroroszlán · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. október 25. 19:15

Üdv Zolibácsi! Na erről írtam anno, mikor én is leírtam a tapasztalatomat, csak azt moderáltatták, vagy levetették vagy mindegy is. a lényeg hogy Alexa 29 nem gáz de nem is egy nagy szám. Biztos hogy működik nála is a kölcsönös szimpátia mert anno nem volt éppen jó hangulatban. Ja és szerintem van az + 10 év is. De mindegy is lerágot csont én se voltam nála azóta. Bár  a városban is régen jártam.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. október 25. 19:04

Mivel megszólítottak, úgy tisztességes, ha reagálok. Menjünk sorba...

Ha nem érted a te bajod. 

Számkijelzéssel hívtalak, mindíg úgy telefonálok. Bunkó voltál, és ezért se látogattalak meg!

A "gazda" dologra írtam privát üzenetet.

És már meg is válaszoltam az utolsót. Nézd! Üzeneted jött! Van, létezik, működik a privát üzenet funkciója az oldalnak! ;)

Az hogy arccal hírdetsz a te dötésed volt. Ezért csak magadat hibáztathatod!

Nem, nem gondolom, hogy sértő voltam. De te a telefonba!!! Ide le se írtam, pontosan hogyan is beszéltél! 

Te akarsz engem számon kérni!? Na erre kíváncsi leszek! ;)

Fortress · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. október 25. 17:31

Kedves fórumtársak!

Egy tegnapi és egy régebbi rossz tapasztalatomat szeretném megosztani, és kérdezném, járt-e valaki hasonlóan?

Jó pár lányt felhívtam a múltkoriban, és nagyon szimptikus volt eyg 19 éves lány hirdetése (Réka). Felhívtam, aranyos kislányos hang, kedvező árak, feltételek, időpont egyeztetve, mentem.

Kinyitotta egy teljesen más kinézetű, valamivel (kb. egy tizessel) idősebb lány az ajtót. Láttam, hogy megvagyok vezetve, de a szükség már vezérelt, nem balhéztam, megtettem, mit megkövetelt a haza. Nem volt rossz, de mégsem az volt amire korábban vártam.

Tegnap ismét kalandozni támadt kedvem, ismét néhány hívást megengedtem. Már az gyanús volt, hogy a hívott lányoknak nagyon hasonló a hangja, és a feltételei is. Kiválasztottam Izabellát a kínálatból, hát mit ad isten, ugyanott kötöttem ki, mint előtte. Láttam, hogy ugyanaz a lakás, de bíztam benne, hogy más nyit ajtót, Természetesen nem...

Kiderült, hogy a lánynak HAT hirdetése van. De könyörgöm! Miért nézzük hülyének az embert???? Nem lehetne azt valahogy kiszűrni? Nem lopom a pénzt én sem, szeretném olyan dologra külteni, amire tényleg vágyom...

Legyen ez tanulság mindenki számára!

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. október 25. 16:15

A hirdetése ugye csupán véletlen, hogy eltünt?? De lehet a Te vízióddal élve betelt az előjegyzési naplója! :D

GirlHunter1 · Újonc (34 hozzászólás) · 2016. október 25. 15:53

Látom Laura 20 egyszerre két városban is van, vagy ha épp Nyíregyről hívják akkor kocsival átruccan? ;) 

Lánykereső Szerkesztőség · 2016. október 25. 13:30

Tisztelt misterX!

Egész nyugodtan :)

A Julcsit, Marcsit, Kázmért. ismeri-e valaki és ha igen írja már meg hozzászólások lettek törölve. Ezek szerint Önnek 66 db ilyen számláló növelő nagyon fontos, építő jellegű hozzászólásai voltak.

A véleményei (akár pozitív, akár negatív) érintetlenül maradtak

misterX · Kvázi-tag (100 hozzászólás) · 2016. október 25. 13:09

Azt már meg se merem kérdezni hogy lett a 167 hozzászólásomból 101 :)

törpapa · Lelkes újonc (264 hozzászólás) · 2016. október 25. 08:58

Egyetértek, ott a pont......

galoca · Újonc (25 hozzászólás) · 2016. október 24. 22:44

Hát ez nagyon mellé ment ;)

Látszik, hogy még egyik csajnál sem voltál.

Kendra teljesen rendben van, és ha tényleg ilyen profin fogja tolni továbbra is, nehéz lesz időpontot kérni előbb-utóbb.

Törölt felhasználó · 2016. október 24. 21:51

Szia ne haragudj , de ezt nem nagyon ertem.

Ha szamkijelzes nelkul hivsz persze bunko vagyok , ha nem fogja fel az illeto hogy hivjon vissza szamkijelzessel. Egyebkent sose vagyok bunko meg hula faradtan is full normalisan szolok bele a telefonba.

A masik mi ez hogy mas lett a ""gazda""!?

Ki tudnad fejteni , mert igy eleg szanalmas , hogy fel se vallalod magad keppel. Privat uzenetet sem lehet irni, hogy valaki ugyan igy rad irjon es szamon kerjen.

Nem gondolod hogy kicsit serto vagy?! 

sverien · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. október 24. 20:47

Sziasztok! Volt valaki mostansag Jazminnal? Szeretnem meglatotagni, erdemes?

Mortimer · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. október 24. 19:03

Bella 21 ilyen méretekkel hirdet. Mell/derék! csípő: 85/29/33. Aki nem hiszi járjon utánna!

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. október 24. 17:48

Életkora kb 1,5 - 2 közötti számmal szorzandó!!

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. október 24. 16:34

Ne legyen senkinek kétsége a kb fél éve itt hirdető Mendyt látjuk viszont!! Akkor sem voltam nála mert nem jött be amit a képeken láttam! És most hogy sok munkát fektetek a képekbe se húznak be! :)

Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. október 24. 11:31

Elmúlt héten ismételten meglátogattam Heni23 at!  Részleteket nem taglalnék, nagyon jó félórát tölthettem el társaságában. Ezért ha tehetem máskor is szívesen fel fogom keresni.

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. október 23. 20:40

Szerinted hogyan szűr a szerkesztőség? A válasz benne van a kommentedbe....

vero · Újonc (21 hozzászólás) · 2016. október 23. 19:52

Nem voltam még nála, így nyilatkozni nem tudok róla. Viszont egyálltalán nem biztos, h ő írta. Lehet a srácnak nagyon bejött a lányka, és megtalálták az összhangot. Nem ő lenne itt az első, akiről szélsőséges véleményeket olvasni. 

Bár persze akár ő is írhatta, egyébként ezt jó lenne valahogy szűrni. Ip alapján vagy ilyesmi...

Fütyülős · Őstag (816 hozzászólás) · 2016. október 23. 18:16

Még egy gondolat.

Esetleg a szerkesztőségnél nem akad fenn a rostán egy hirdető saját magát fényesítő beszámolója, azért ugye nem gondoljátok, hogy a fórumozók "érdemi része" nem veszi észre a csalást!?

Egy fiú "látogató" azért nem csöpögős, irodalmi stílusban ír beszámolót. Sok puszcsival, meg lávcsival. Persze vannak kivételek, de elenyésző! Ugyanis az egy másik színpad, egy másik fórum.

Várom a rövid, de velős, objektív beszámolókat. ;)

Téma indítva: 2010.02.25., 21383 hozzászólás összesen