Folytatnám a sort, ha van rá igény....
Kiara(20) aki Shanel(20) is volt már: Ígéretes hirdetés, csinos lány a képeken. Nos a telefonba elmondta az "étlapot", majd mikor odaérnék a helyszínre hívom újra. Ekkor meglepetésemre közli, hogy nála csak masszázs van, max SOS franciska. Mondom neki: MI lett a megbeszéltekkel? Aszongya: Á, olyan sose volt! Na erről ennyit. Újabb lehúzós brigád... és kitudja hány néven fog(nak) még feltűnni....!?
Gina(21): Telefonba kedves hang, normal prize. Na akkor megyek. Helyszínen free parking, Ajtóba "elfogadható" látvány, így maradtam. Bár ne tettem volna.... A pici lakásban iszonyat macskapiszok szag, rendetlenség, kosz. Fürdőszoba dettó. Ekkor már a rózsák a vázában voltak, így maradtam. Franciska 10/2, action: 10/2 (fadarab effect), test jó lenne, ha nem lógna a poci. Vagy genetika, vagy szülésre tippelek, de egy férfi ember is megirigyelné. Egyszerűen csak a rózsára hajt, és menjen a "paraszt" minél előbb. Senkinek nem ajánlom.
Azt nem értem ki vagy kik "like-olják" a fent említett hirdetőket, és a hozzájuk hasonlókat? Ennyi regisztrált E-mail címük csak nincs! Vagy ennyire leesett a színvonal Debrecenben? Brutális lehúzás, átverés, futószalag effect, magas áfa folyik jelenleg, aminek a levét leginkább a normális hírdetők isszák meg a látogatók mellett. Sajnálom hogy lefelé megy a színvonal, vagy csak én látom rosszul? :/
Lánykereső Szerkesztőség