Üdv!
Mivel szerkesztőség törölte a búcsúlevelemet - a fene tudja miért - "bosszúból" ;) íme néhány beszámoló! Remélem nem kerül az egész moderálásra, mivel ez lenne a fórum lényege. :)
Akkor kezdjük:
"Tyúkhúsleves":
Nily(20): Korábban megfogadtam, hogy nem megyek hozzá többet, de mégis valami visszahúzott. A helyszín már ismert Füredi street. Itt rendel még Alexa(29) és Barbi(20). A kislány nem változott semmit. Cserfes, "nagypofájú" kis csitri. Higiénia 10/10, diszkréció 10/8, action 10/8 test 10/9. *r/érték arány még mindíg a legjobb a városban. Feltétlenül ajánlott a "kategória" kedvelőinek.
Zolya: Hol rendel, hol nem. Én tudom az okát. Szoboszlói street. Az egyik kedvencem. Intelligens csaj, feszes test, azt kapod amit a képeken látsz. Nincs nyafi, kifogás...stb. Higiénia 10/10, diszkréció 10/10, action 10/9 test 10/9. *r/érték arány megfelelő a városban. Ajánlott a "kategória" kedvelőinek.
Itt van még Nóra(24), aki megkért, hogy ne írjak róla, de annyit azért hogy nekem ő 10/9,5. Kemény csaj, ne kötekedj vele, mert megbánod! ;)
Vivi(19): Szinte nonstop a "roma'ntikus hölgy". Szechenyi street, parkolás f*zetős. Diszkréció 10/5, higiénia 10/6, action 10/10, test 10/10. Nekem bejött, de a helyszín, és a tisztálkodási lehetőségek lehúzzák az összképet. Egy másik helyen, mindíg "üdén" sokkal jobb lenne az egész. szinte mindent vállal a józan ész határain belül. Nincs nyafi, közepesen fadarab effektus.
Anita Bellini: Hozza a tőle elvárt formát. Nincs nyafi, kedves, aranyos kislány. Viszont megnőttek az extrák számai, és vele együtt az***moderálva***. A korábban általam róla írt beszámolót továbbra is fenntartom. Igazi profi, nymfomán csaj.
Fekete leves:
Eysan(20): A kezdetekkor az egyik legjobb roma'ntikus lány volt a városban, de általam ismert okok miatt "szétesett a hölgyike. Szolgáltatásból lehúzás lett. Ígérgetés, nem teljesített extrák övezik mára . Korábban írtam róla beszámolót amikor Kitti(19) néven hirdetett. Azt el lehet felejteni.. :/
Beka(24): Korábban róla is írtam, de már nem tudom milyen néven volt akkor fent. *r/érték arány abszolút nem valós. Fojton változtatja a székhelyét, és ügynökösdi is bejátszik nála. Talán valamelyik Tiffani-val rendel, de ezt nem tudom megerősíteni. Test 10/8, action 10/4, higiénia 10/9, diszkréció 10/9, helyszín 10/3. Részemről nem ajánlott.
Crystal(24): Nem volt szerencsém hozzá, mert a telefonba elvette a kedvemet a randitól. Állítása szerint ő annyira jó, hogy megéri az *rát. Ezt erősen kétlem, mivel vérprofik sincsenek ennyire elszállva....
Rita vagy Ryta: Szintén "játékos". A telefonba bemondottak alapján ő is átlépett egy magasabb "szintre", és szinte elérhetetlen munkaidejében. A régi beszámolóm így róla elavult, kérem frissíteni. ;)
Konklúzió:
Sok lányt hívtam még az elmúlt időszakban, de vagy egész nap nem elérhető, vagy visszacsörgött, vagy valami elképesztően teátrális dolgot mondott a telefonba....stb. Sok a kamuhirdetés még mindíg, és a kamu információ a telefonos egyeztetéskor. Sok a "új lány vagyok a városotokban" vagy "még teljesen kezdő lány várja..." című produkció, amikbe sajnos még mindíg sokan belesétálnak. Ezért lenne szükség egy átlátható, objektív fórumra, és értékelő rendszerre.Talán így mindeki megtalálná a kedvére való "társat".
Köszönöm, és sajnálom, ha hosszú voltam! ;) Szép napot!