Rég szólóttam már, íme néhány rövid vélemény:
Molly (40) masszőz. Akkor még 30 volt kiírva, a 40 fölötti inkább korrekt. A hölgy nagyon kedves, bájos, beszédes, kifejezetten vonzó jelenség, az utcán is megnézném. A fürdő rituálét választottam. közben nagyon jól el lehet vele beszélgetni, értelmes s hölgy. Maga a rituálé egy nagy nulla volt, ült mögöttem a kád szélén és csorgatta rám a vizet, ennyi. Utána a szobában egy kis kézimunka volt, hát annál is volt már jobb, irányítást nem fogadott el, inkább beleszólásnak érezte a munkájába. Ennyi szál rózsáért egy gusztusos MILF-et nézhettem és társaloghattam vele, de egyéb semmi. Molly, ez így kevés lesz!
Masszőr akiknél voltam még, röviden:
Elvira (38): jól masszíroz, a vége is elég jó, még kölcsönös szimpátia is volt.
Anett (38): Ő is elég jól masszíroz, és a kézimunkát is jól végzi. Testtel is jól masszíroz, *** moderálva ***.
Inka (32): Olyan rendes műcsaj, egyébként kedves, de a masszázsa gyenge volt, a befejezés szintén.
Ivett (20): Elfogadhatóan erős kézzel masszírozó, kedves fiatal lány. Igen szép lány, vonzó, valós képekkel, éppen nem túl vékony. Valaki írta, hogy össze is lehetett bújni vele, hát azt nem lehetett, de olyan finom KF lett a vége, hogy most is kiráz a hideg. Az egyik legjobb élményem mostanában. A fenti 4 hölgy összesen nem ért ennyit. Nagyon ajánlott (vigyázni rá).