Azt hiszem ez a vélemény is engem igazol! Sőt én legalább a neveden szólítottalak.
Azt hiszem ez a vélemény is engem igazol! Sőt én legalább a neveden szólítottalak.
Köszönöm a véleményt! De akkor mondhatnám, hogy vica-versa
Köszönöm.:)
Sziasztok!
Íme pár újabb beszámoló:
Boni (20): Képeken nem ő van és a leírás sem stimmel. Barna haj és szem helyett fekte haj és kék szem. Magasság kb: 170cm súly: 70-75 kg. Alkat hasonló pollyéhoz. Franciára neveztem be, amit egész ügyesen csinált. Mivel a hirdetése nem fedi a valóságot, többet nem megyek. Rózsa debreceni átlag. Ship street közepe, legmagasabb szint.
Betti (40): Képeken ő van, kor, alkat, leírás kb. stimmel. Szintén nyelvórára mentem, de kár volt. Olyan semmilyen érzés volt, alig tudtam elmenni. A hölgy a toronyépület közepén található. Átlagos csokor.
Andika (23): Hirdetése rendben van, képeken ő van és a leírás is stimmel, arcra is egész jó. Idegenóra nála is, vagyis nálam, mert házhoz jött. Egész ügyes volt, csak kicsit puhácska a teste. Átlag
alatti csokor.
Alexa (29): Több MK ajánlására látogattam meg. kőkemény cicik (már túl kemény, xar volt fogni) Idegen nyelv oktatását eleinte élveztem, de pár perc után már eléggé sietősre vette a figurát. Egyébként kedves, aranyos, beszédes, intelligens hölgy, de számomra ez kevés. ÓtósMekivel szembe.
Eszter (29): Rávettem magam egy újabb látogatásra. A helyszín a régi, viszont a hölgy nem. Utolsó látogatásom óta a hölgy kivirult, felszedett pár kilót és sokkal jobban néz ki. Nyelvlecke nagyon jól sikerült, az aktus nem (így fáj, így nyomsz, felül elfáradok stb...) Randink sokkal jobb volt mint régen, de még mindig kevés ( 1-2 év múlva újra próba)
Berni (25): évek óta 25, de már közelebb van a 35-höz. Korábban írtam róla, így a szolgáltatást nem részletezném, viszont a hölgy már eléggé meghízott, ideje lenne fogyózni kicsit. Ja és visszament a watertower-re.
Ezen kívül még 3 lánynál voltam, de ők most nem hirdetnek, így a beszámoló se lenne aktuális.
Akikhez 2 hét alatt nem sikerült eljutni pedig majdnem mindennap próbálkoztam: Zsuzsa (23), Ágica (19), Réka (18), Pálma (21), Lilla (21). Aki a hölgyekről tud valamit kérem ne tartsa magában :)
Akihez tuti nem megyek: Micus (35) pedig kíváncsi lettem volna rá, de már telefonban is nagyon alpári volt.
Ezért lett ez egy fecsegő, jópofizó fórum mert egy ilyen beszámolö után is bocsikát kell kérni...
Bocsi, ez tényleg így helyes...kipontozva... :-( Elnézést kérek!
Egyébként az írás szerény véleményem szerint inkább pozitív. Idézek: "Helyi viszonylatban kifejezetten jónak, sőt kiemelkedőnek mondanám."
Elnézést az OFF-os beírásért, de nem tudok neked privit küldeni. Remélem a jövőben még beengedsz. :-)
Fórumtársak, szeretnék Elvirával kapcsolatban pm-et kérni, a fórumon már elolvastam mindent róla. Köszönöm előre is!
Lehet, hogy ez nem az érzékeny hölgyek fóruma kedves*** moderálva ***.Ez egy ilyen hely. Amúgy az én nézőpontomból korrekt és érdeklődést fölkeltő beszámolónak tünt a rólad írt vélemény.
Figyelem csajok! Van egy Zsoltyyy nevu hirdeto aki guminelkul vallalja a szexet!
Azt allitja nem hirdeto de megis inaktiv.
Nem tudom mi az igaz most hirdeto vagy csak nem jol regizett fel de bator gyerek hogy guminelkul csinalja es az is aki vallalja.
Hogy ne csak mindig kérés legyen....
*** moderálva ***
Helyszín:
Utcát nem írok, de a ***moderálva***út elején lévő benzinkút közelében szolgáltat. ***moderáéva***, ami egyrészről kicsit furcsa, másrészről meg kissé otthonosabbá is teszi az együttlétet. Itt biztosan nem találkozol mással a látogatásod alatt.
Külső:
Ha a képek alapján mégy, akkor csalódás fog érni, mert azok igencsak jól sikerültek. Egészen biztosan ő van rajtuk, csak nem frissek és nagyon jól beállítottak. A hölgy egyébként kicsit testesebb (anyukásabb), de kövérnek még semmiképpen nem nevezném.
Igazi milf, olyan szomszédasszony kategória, akihez - nem csak - tojásért jártsz át. Arca átlagos. ***moderálva***- ha valakinek pont ez lenne a perverziója.
Ruha nélkül már látszik, hogy nem egy 20 évesel van dolgunk, aki ezt a fajta tökéletes nőt keresi az kerülje. Sőt! Én meg merem kockáztatni, hogy korosztályához képest is kissé asszonyosabb a külseje, mint egy Gréti/Niki(30)/Elvira/stb. hölgynek, de mindezt nem bántó szándékkal
Szolgáltatás:
Helyi viszonylatban kifejezetten jónak, sőt kiemelkedőnek mondanám. A saját kategóriájában. Aki ezt a fajta külsőt szereti és keresi, az mindenképpen megtalálja nála a számításait.
*** moderálva *** kedves, intelligens és igencsak beszédes is. Full barátnő feeling, ha elkapod vele a fonalat.
Egészséges kereteken belül megcsinál mindent takarosan. A franciája jó mohó és bő nyálas, de nekem valamiért mégsem jött be. Az okot nem tudom, egyszerűen csak azt éreztem közben, hogy nem ez az amit szeretek.
Szex közben odateszi magát, rámozog ha kell, beszél hozzád közben, szóval passzívnak nem mondható.
Összegzés:
A milf kedvelőknek egy próbát mindenképpen megér, aztán majd meglátod, hogy neked erre a stíllusra van-e szükséged.
Aki a hamvas bőrű, szép arcú 20-asokat szereti, az hagyja ki.
Nem először voltam márt nála: nem ő a kedvencem, de NEKEM ADJA a csaj! :-)
Hello, fiatal lányok közül kiket érdemes felkeresni? Akár privátba is jöhet segítség, köszi előre is.
Ugy gondolom a tanúló időd letelet (fél éve regeltél), és eddig csak infókat kértél! Kaptál is ajánlásokat, és bizonyára tettél látogatásokat! Itt a vizsga időszak ideje! Tesék a tapasztalatokat összegezve megírni a "szakdolgozatodat"! :D
Megtisztelés! Az irigységért meg kell dolgozni ;)
Gréti "valamit" nagyon jól csinálhatsz! Ha ennyi irígyre tettél szert pusztán csak a neved említésével. :)
Betti40 se rossz!
+ a Gréti
pl.Niki30
villamos
Szerintem ehhez a belváros dologhoz ne nagyon ragaszkodj, mert nagyon leszűkíted vele a kört, ráadásul nem is olyan nagy város Debrecen, hogy ne juss el akár vilamossal a kicsit távolabb eső lányokhoz.
Már akinek van gusztusa hozzá.