Egyetértek az előttem szólókkal. Az ilyen "csak pár napot vagyok" kategória jobbára zsákutca. A közelmúltban két ilyen fullos fotós hölgyike is kétes hirdető lett, és megannyi van amelyikről nem derült ki. Én a torockón is futottam bele kellemetlen meglepetésbe, úgyhogy azt a helyet eleve kerülöm csakúgy mint a fényes k*pit. Sajnos ezekkel a hölgyekkel inkább jobb nem számolni. De végülis jó módszer. Mire kialakulna negatív vélemény róla lelép és majd ha fél év múlva másnéven visszajön már az újdonság erejével megint beleugrik aki egyszer már vakvágányra futott. Alig akad egy két kivétel, de én úgy láttam jobb ha az ember hagyja a francba ezeket és marad azoknál akik itt vannak egy ideje és van róluk valami vélemény. Eleve nem is értem mi értelme 1-2 napra idejönnie? Oké jöjjön rövid időre, de azért 1 hetet legyen legalább. Volt szerencsém a közelmúltban egy ilyen lányt felhívni akit érkezése napján akartam meglátogatni. A helyszínen hívtam a pontos címért még felvette de csak belegagyogyott aztán letette. Fel se vette többet. Mire hazaértem már másik város volt kiírva a helyszínnek, még egy napot se volt, de kétlem, hogy eleve itt lett volna. Ennyit ezekről...
Szexpartner fórum debrecen
Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
marcus80 · Őstag (614 hozzászólás) · 2016. április 20. 13:42
nagybraner75 · Újonc (11 hozzászólás) · 2016. április 20. 10:22
Én azt tanácsolom neked, ha szereted a Milf kategóriát akkor látogasd meg! Én nagyon régóta járok hozzá és még nem csalódtam! Viszont itt a forumozók nagy többsége, tisztelet a kivételne,k csak le húzzák a hirdetőket ha csak nem érdekük hogy fusson a szekér! Nem akarok többet írni róla mert azonnal ön reklámnak minősítik!
Dollyy · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. április 20. 09:44
***Kérjük az Önreklám mellőzését!*** Dolly
Kedves Grof Kurator :)))
Altalaban Mindenki eler telefonon..erdekes h pont Neked nem sikerult!
Itt nem fogom leirni a reszleteket,ha erdekel vmi hívj fel!
Neked is szep napot! Dolly
Atti118 · Újonc (36 hozzászólás) · 2016. április 20. 07:13
Ez így igaz én is voltam Dolly 27-nél és tényleg olyan mint a fotókon igazi szexbomba !
Svindler27 · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. április 19. 21:23
Figyelj én ajánlani tudom csak, ugorj be hozzá nem bánod meg sok sikert!
Dollyy · Újonc (2 hozzászólás) · 2016. április 19. 19:48
Kedves Moebius!
Koszonom a kedves szavakat :) Remelem talalkozunk meg..
Csok Dolly
Austin · Újonc (105 hozzászólás) · 2016. április 19. 08:12
Csatlakozom :)
Moebius · Újonc (16 hozzászólás) · 2016. április 19. 00:17
Minő kellemes meglepetés! Dolly 27 ismét városunkban. Az előző turnusban volt szerencsém elmerülni finomságaiban. Kellemes meglepetés volt ,hogy a képei tényleg valósak. ha valaki kedveli ezt a típust csak biztatni tudom,nem fogja megbánni a látogatást... Az ajkai azok mennyeien elnyelik a "műszert"...
Esetleg valakinek volt szerencséje Melinda 28 -hoz? A fotók nagyon meggyőzőek egy látogatás megszervezésére!
Mennyire ajánlott kategória?
futar · Újonc (44 hozzászólás) · 2016. április 18. 19:49
Hello erdelelne ha volt valaki Jenny 20 - nal. Tapastalat valoban olyan mint a kepeken. Koszi.
kun · Tag (288 hozzászólás) · 2016. április 18. 14:37
Az meg ki??
Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. április 18. 14:14
A Zombi visszatért! brrrr
Austin · Újonc (105 hozzászólás) · 2016. április 18. 07:34
Valószínűleg ugyanazon a napon a késő délutáni órákban járhattál te is ott. :D Ugyan ez volt nálam is a helyzet, Nekem is jelezte hogy egy pár feles lecsúszott már, mert valószínűleg megy bulizni, kérdezte hogy nem e zavar. Természetesen engem sem zavart, ahogy te is írtad oldottabb volt a hangulat így és én sem éreztem italszagot rajta. Igaz én csak egy S.O.S-re neveztem be. Másodjára jártam nála, de nem utoljára.
Beszéltem aznap Rebeka 36-al, igaz nem jutottam el hozzá, de telefonba oltári nagy dumát nyomott. Mintha egy ezeréves ismerősömmel beszéltem volna. :D
Brembo2 · Újonc (27 hozzászólás) · 2016. április 18. 06:40
Az az Andi40, nem az Anett40 akart lenni? Egyébként tényleg torkos,nemhagy kárba veszni egy cseppet sem...:)
megosztás · Újonc (12 hozzászólás) · 2016. április 18. 05:44
Please Orsi 24 ről valakinek infoja?
kanossrác · Lelkes újonc (105 hozzászólás) · 2016. április 17. 20:57
Üdv! A Következő kiruccanásomat osztom most meg veletek:
Eszter(29)
Belépve a lakásba egy nagyon csinos szolibarna csaj nyitott ajtót. Egyből mondta hogy ő már ivott egy kicsit, de nem volt gond mert legalább egy kicsit oldottabb volt a légkör ezáltal. Be nem volt rúgva az azért látszott.
Egy félidőre neveztem be és plusz dolgokat nem kértem. Mindenesetre a smárolást az nagyon jól csinálja az italszag nem érződött rajta és az idegen nyelvet is magas fokon űzi. Ha nem kérne plusz zsetont néhány dologért fergeteges együttlét is kikerekedhetett volna a dologból, de jó volt ez így is. Néhány pozitúra után a cicijeire mentem el. Még a végén egy kis dumcsi,és megkínált ásványvízzel is. Na és ami még furcsállottam hogy meg akart kínálni piával az action előtt, de azt inkább kihagytam.
Amúgy stílusa laza mint a rigalánc nekem bejön az ilyen.
Esélyes nálam egy ismétlésre mindenképp.
Lánykereső Szerkesztőség
· 2016. április 16. 23:33
Tisztelt Fórumozók!
Kérjük, folytassák ezt a beszélgetést a "Düngőben"!
Üdvözlettel
VL Szerkesztőség
debrecenilány · Újonc (3 hozzászólás) · 2016. április 16. 16:42
Na basszus! :D
Nándi · Őstag (833 hozzászólás) · 2016. április 16. 16:38
Köszönjük Dyna :D ez szép öngól!
kun · Tag (288 hozzászólás) · 2016. április 16. 16:23
Bukta :):):)
Ladys · Újonc (1 hozzászólás) · 2016. április 16. 15:37
*** Kérjük az önreklám mellőzését! (Dyna 25) ***
Nem tudom hogy hol jártál.....mert én voltam párszor nálla sőt havi szinten többször látogatom és a higiénia alapvető számára. Elék kényes vagyok erre de ilyet nem tapasztaltam még! Az igaz hogy telt, de ezt el is mondja sőt ahogy belépsz megkérdezi hogy megfelel-e az elvárásodnak. Több barátom is járt már nálla de semmi kifogásolnivalójuk nem volt a leányzóval szemben! Tehát a lejáratás az csúnya dolog már bocs!