Szexpartner fórum debrecen

Debreceni szexpartnerekkel kapcsolatos beszélgetések
.. · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. október 15. 14:34

Kingus 20, vagy Kitty24 nevű hölgyekről esetleg új beszámoló? A régieket már olvastam, de pl Kingus azóta már legalább kétszer költözött.

kalypso · Újonc (24 hozzászólás) · 2012. október 16. 14:58

Részben van csak igazad. Egy pár éve a város egyik legjobbja volt, azóta tényleg sokat romlott, az igényességből is alábbhagyott.

KBPA · Újonc (1 hozzászólás) · 2012. október 16. 18:48

Hello!

Nem tudjátok, hogy van-e olyan lány, aki bevállalná az édes hármast. :) Barátnőmmel keresgélünk, de alig találunk olyan lányokat, akik biszexuálisak, vagy elképzelhető, hogy csak nem írják ki... 
Van esetleg valami tapasztalat? 

Üdv.

"Árpád Lőwy" · Újonc (44 hozzászólás) · 2012. október 17. 23:31

Szinte áll a fórum, így aztán nincs mit " MODERÁLGATNI " okkal, ok nélkül...  A  debreceni "lányok" jelentős része álltal elkövetett és  a valóságtól messze álló infók is megtették hatásukat... Csökken a "közúti" forgalom...  Csak így tovább, ez volt a cél? :)) Ezzel búcsúzom tőletek Debreceniek, most már én is máshol próbálok szerencsét :( 

hamman · Újonc (15 hozzászólás) · 2012. október 18. 08:49

sziasztok, Virag(25) rol senkinek semmi infoja?

gxh334 · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. október 18. 09:07

kezdőként egy kérdés: amikor felhívtok egy lányt, saját neveketek mondjátok, ill. saját számról hívjátok? valahogy bennem van a félelem, hogy ezzel visszaélhetnek...

Vivien 21 rettentően tetszik, nála kezdeném ezt a fajta tapasztalatszerzést :)

Almeronia · Újonc (13 hozzászólás) · 2012. október 18. 11:43

Beszélni magadról?Én soha nem mondanék semmit a magánéletemről egy ilyen hölgynek.Természetes esetben őket se nagyon érdekli,hogy ki vagy te,aki pedig kérdezget az már több mint gyanús.Sz*lg*lt*t*s*rt megyünk oda, nem csacsogni...

Én nem használok saját számot.

gxh334 · Újonc (8 hozzászólás) · 2012. október 18. 12:22

Köszönöm a választ, én is így gondoltam. Éden nagyon csinos, de nekem mindenem a nagy mell, így esett a választásom Vivienre :)

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2012. október 18. 13:54

Elvira! Szerintem te úgy leszerepletél ***moderálva***, hogy ***moderálva***Bár szerintem te sem vagy az. QC. semmit olyat nem írt, amire neked így kellet volna reagálnod.***moderálva***és folytatod az ámokfutásodat? Sok sikert hozzá.

Túrista · Kvázi-tag (103 hozzászólás) · 2012. október 18. 14:45

Semmilyen moderálnivalót nem írtam, de a hsz-emből látom semmi nem maradt. Ok. Részemről be is fejezem a műfajt. Maradjon a szerkesztőség és Elvira. Jó fórumozást.

Buenos · Tag (182 hozzászólás) · 2012. október 18. 21:42

Szerintem Vivien is jó választás, igaz hogy NF nincs, de ha ezt elfogadod akkor nem fogsz benne csalódni.

(Régen voltam nála utoljára, de korábban az egyik kedvencem volt.)

Édennnel (Ariel) nem tudom összehasonlítani, mert nála még nem voltam. (talán majd egyszer...)

haver6911 · Újonc (12 hozzászólás) · 2012. október 18. 22:15

Helló valaki volt már arielnél a képek és a freemail válaszából megnyerő szimpatikus leányzó kösz

izácska · Kvázi-tag (142 hozzászólás) · 2012. október 19. 07:44

Kedves Elvira!!Nem fejeznéd már be itt a veszekedést!Senkit nem érdekel az égvilágon csak saját magadat járatod le ezzel a sok veszekedésel,ha nem írnál vissza már rég befejezödöt volna ez a téma de te mindig és mindig szitod.Ezzel nem csak magad de minket is kezdesz lejáratni mert egy lap alá fognak rakni a venégek...Ott a dühöngö írd ki ott a dühödet hisz ezért találták ki..Ez a forum a élménybeszámolora lett kitalálva.Már bocsánat ha beleszoltam,,elég rendszeresen olvasom a fórumot és már nem tudtam megálni hogy nem írjak.Köszönöm!

ilko · Őstag (793 hozzászólás) · 2012. október 19. 11:26

Helló QC!

Nem belefolyva a vitába, mert már tényleg uncsi, meg nem is tudok állást foglalni, és nem is akarok, de ehhez azért lenne 2 megjegyzésem.

Az egyik, hogy nem hiszem, hogy pont te ne lennél tisztában a fórumok működésével, ezért nyilván nem fogok újat mondani azzal, hogy bizony egyáltalán nem mindegy, hogy ki ír kritikát bármilyen fórumba. Vagy is egy újonc beírása, és egy őstag beírása között, bizony nagyon jelentős különbség van hatásában.

A másik, hogy fogalmam sincs Elvira vendégeinek számáról, de a 2 dolog, amit írt, elvileg nem zárja ki egymást, mert ha mondjuk te szeptemberben 5 hívásból 5 vendéget fogadtál, de októberben 10 hívásból fogadtál ugyancsak 5 vendéget, mert a többit nem tudtad, hiszen be vagy korlátozva, akkor azt minek nevezed? Mert az én értelmezésemben megduplázódott a vendégköröd ha a 10 hívás mindegyike mástól jött... 

Üdv

csocso · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 19. 11:55

remélem mindenenki egészséges maradt...........

.. · Lelkes újonc (54 hozzászólás) · 2012. október 19. 13:07

Írd be a keresőbe az Éden nevet, és kapsz pár beszámolót!

csocso · Újonc (3 hozzászólás) · 2012. október 19. 13:09

Itt hiába akarja a mezőnyt uralni, mert mi körbejárunk mint az óra. 

cádik · Újonc (54 hozzászólás) · 2012. október 19. 17:20

Respect

cádik · Újonc (54 hozzászólás) · 2012. október 19. 17:21

és ez is Respect

cádik · Újonc (54 hozzászólás) · 2012. október 19. 17:25

Ha már úgyis másról szól a fórumozás akkor:

- Ha 1 traktor 568 nap alatt kaszál le 51 kg lekváros grillsütőt, akkor hány Barkas hoz el 4 németül beszélő krokodilt, aminek nincs haja és üvöltenek a samponok?

Hmmmm..... naa!?

Téma indítva: 2010.02.25., 21384 hozzászólás összesen